Изпитвам невероятно привличане към мъж

• 14 433
  • 143
  •   1
Отговори
# 30
  • Linz
Докато не й стане добре сама, ще прави неподходящи избори и ще страда... Така функционира живота.

# 31
Докато не й стане добре сама, ще прави неподходящи избори и ще страда... Така функционира живота.

Това съм го чувала много пъти, но аз лично не го споделям.

# 32
Здравейте, реших да се допитам за съвет и мнение тук, тъй като съм малко объркана. Накратко за мен: на 34 г
Скрит текст:
и имам сериозна връзка. Проблемът е, че сексът не върви и като характери сме много различни с моя мъж, но съм го приела и примирила с тази ситуация. Иначе като човек не е лош, но просто вече отдавна нямам тръпка към него. Както и да е. Преди време се регистрирах в сайт за запознанства и там се запознах с интересен мъж. В началото не го харесах на първата ни среща, но на втората като се видяхме преспах с него и нещо ме халоса по главата и хлътнах по него. Държеше с мен като загрижен батко и усетих нещо адски секси в него, което винаги съм търсила в мъж. Не говори много за личния си живот, живее в чужбина, разведен е с дете, бившата му е изневерила с друг. Нямаме сериозна връзка, а и си мисля, че той не се стреми към такава по принцип. Може и да се е разочаровал от жените като цяло, не го разпитвам.Това, което ми се струва странно е, че само ми пише и никога не ми звъни, просто ей така да се чуем за малко, не държа всеки ден, а само от време на време. Даже вече ми пише веднъж на 3-4 дни и то все някакви безсмислени глупости, че чак се дразня, че въобще пише. В началото имахме интересни разговори, с което ме и впечатли, но сега като че ли се въртят само около секса и какво щял да ми прави като се видим. Отделно има проблем с ерекцията, понякога не му става въобще и по време на секс му пада, а иначе се бие в гърдите какъв голям любовник е.
Това, което искам да помоля за съвет е, как да го накарам да ми пише по-често и да съм му постоянно интересна, така че да хлътне по мен дори.
Скрит текст:
Може би е хлътнал, но се владее и не го показва, пак казвам, не бих могла да имам с него нещо сериозно.
Как да го завладея и да го подчиня емоционално?
Скрит текст:
Бих искала да имаме и нормална комуникация, примерно да ми разкаже как му е минал денят и ей такива. Имаме страхотно привличане помежду ни и винаги ни е много хубаво, когато сме заедно. Имам чувството, че не допуска лесно жени до себе си, пък макар и само за секс. Твърди, че е доста асоциален и атолерантен, но според мен е някакъв вид защитна реакция.
Поредната, която ще събаря стена с глава....пардон, ще променя мъж.
Ти сериозно ли?
И сигурна ли си, че си на 34, а не на 14?
Щото точно като тийн звучиш....
Я се вземи в ръце!
Тръгнала да се тюхка за някакъв, дето я ползва като надуваема кукла, че и не му става отгоре на всичко....И що ти е?

# 33
  • Linz

Никой не остава ненаучен. С най-добри чувства Hug

# 34
Няма какво да направиш. Да играеш игрички, за да му влезеш под кожата и после какво? Мисля, че този мъж е достатъчно опитен, за да владее положението и взема точно това, което му е нужно от връзката ви, без да затъва. Уважавай себе си, бъди естествена - ако той не харесва това, което си - защо да харесва това, което се опитваш да бъдеш, за да го привлечеш по-надълбоко?

# 35
Това "живее в чужбина" е голяма класика. Какви са тия живеещи "в чужбина". Даже държавата не се уточнява, защото: 1) не е вярно; 2) обикаля разни държави, например тираджия; 3) чужбината не е много за хвалене, например Турция.

# 36
Това "живее в чужбина" е голяма класика. Какви са тия живеещи "в чужбина". Даже държавата не се уточнява, защото: 1) не е вярно; 2) обикаля разни държави, например тираджия; 3) чужбината не е много за хвалене, например Турция.
4) Защото така е модерно. Satisfied

# 37
Абе който живее в Германия или САЩ рядко пропуска да го уточни. Коментирам израза, защото е показателен за човека в темата.

# 38
Верно ли на 34 ни питаш как да го накараш да ти пише по-често? Хлътнала си като някоя тийнейджърка, не се обиждай. Нали не си очаквала, че в сайт за запознанства, където се търси основно секс, ще срещнеш принца на мечтите си и той ще те отведе към олтара?
И как все ги намирате такива любовници с меки пишки, не знам. Имам чувството, че в този форум това е някаква мода. Преди време една пак орева орталъка, че хлътнала по някакъв, ама на него не му ставал или пък му падал по време на акта.
Как въобще имате търпението да се занимавате с такива?
Ей, яд ме е на такива жени като вас. Направо си е обида - да гониш някакъв некадърник, който очевидно те търси само за секс, ама на всичкото отгоре и не може, а ти да му се слагаш на тепсия и си готова да се откажеш от досегашния си живот, за да се хвърлиш в обятията на човек, когото не познаваш.

# 39
Цитат
И как все ги намирате такива любовници с меки пишки, не знам.
Аз съм забелязала, че мъжете, които са с този проблем са най-активни. Особено по сайтове за запознанства, чатове, социални мрежи. Търсят да компенсират, ама то това не е като онова. Едно е да искаш и да казваш, че можеш, страхотен @бач, разбивач си, но реалността е друга. Мъж, който се хвали със сексуалните си умения – оризова хартия. Smile

# 40
Личното ми мнение е, че искащите и можещите мъже стават все по-малко.
В същото време претенциите им стават все повече.

# 41
На 34 биологичния ти часовник тиктака за деца,а не за тръпки.На стари години самотата ще ти е тръпка.Още повече,че тръпката не храни и сметки не плаща.От стоене на два стола може да се намериш на земята.
Може да тиктака,но тя ако не иска деца,защо трябва да има?Всеки има различни цели в живота.Плюс това ако има мъж и дете никой не ти дава гаранция,че на стари години ще е с мъжа си. Авторке не съм сигурна какъв съвет да ти дам.Какво толкова ти харесва като трудно му става?Това е странно...

# 42

Не го споделяш, но си казвала, че не си твърде удовлетворена от избора си... Обикновено ако веднага се хвърля човек да е с първия възможен, само за да не е сам, после пак бива разочарован. Период сам със себе си след раздяла е ценен, за да се опознаеш и отсееш какво искаш и какво ти е нужно.

# 43
Здравейте, реших да се допитам за съвет и мнение тук, тъй като съм малко объркана. Накратко за мен: на 34 г и имам сериозна връзка. Проблемът е, че сексът не върви и като характери сме много различни с моя мъж, но съм го приела и примирила с тази ситуация. Иначе като човек не е лош, но просто вече отдавна нямам тръпка към него. Както и да е. Преди време се регистрирах в сайт за запознанства и там се запознах с интересен мъж. В началото не го харесах на първата ни среща, но на втората като се видяхме преспах с него и нещо ме халоса по главата и хлътнах по него. Държеше с мен като загрижен батко и усетих нещо адски секси в него, което винаги съм търсила в мъж. Не говори много за личния си живот, живее в чужбина, разведен е с дете, бившата му е изневерила с друг. Нямаме сериозна връзка, а и си мисля, че той не се стреми към такава по принцип. Може и да се е разочаровал от жените като цяло, не го разпитвам.Това, което ми се струва странно е, че само ми пише и никога не ми звъни, просто ей така да се чуем за малко, не държа всеки ден, а само от време на време. Даже вече ми пише веднъж на 3-4 дни и то все някакви безсмислени глупости, че чак се дразня, че въобще пише. В началото имахме интересни разговори, с което ме и впечатли, но сега като че ли се въртят само около секса и какво щял да ми прави като се видим. Отделно има проблем с ерекцията, понякога не му става въобще и по време на секс му пада, а иначе се бие в гърдите какъв голям любовник е. Това, което искам да помоля за съвет е, как да го накарам да ми пише по-често и да съм му постоянно интересна, така че да хлътне по мен дори. Може би е хлътнал, но се владее и не го показва, пак казвам, не бих могла да имам с него нещо сериозно. Как да го завладея и да го подчиня емоционално? Бих искала да имаме и нормална комуникация, примерно да ми разкаже как му е минал денят и ей такива. Имаме страхотно привличане помежду ни и винаги ни е много хубаво, когато сме заедно. Имам чувството, че не допуска лесно жени до себе си, пък макар и само за секс. Твърди, че е доста асоциален и атолерантен, но според мен е някакъв вид защитна реакция.
Просто го попитай директно какви са очакванията му , все пак си на 34 !

# 44
ама авторката не е казвала да иска мъж и деца, писа че иска да подчини емоционално този мъж. Сега аз също се интересувам как става тая работа, за това и акъл не мога да дам. Следя темата за ноу хау.

Общи условия

Активация на акаунт