Цветя за терасата - 4

• 32 223
  • 754
  •   2
Отговори
# 480
Китките на Катка ме простреляха в сърцето.
Лиляна, разкошно мушкато.

Идвам с въпрос - по 5 петунии в сандъче не е достатъчно, нали? Трябва да си купя още, нали? Joy взех си първо 6 броя. Тръгнах, врътнах се обратно и взех още 4. Сега се чудя дали да не взема още малко. Или да запазя частица здрав разум.

# 481
Леле, прекрасни цветя имате. Браво! Аз чакам бялата роза отново да цъфне и ще я покажа пак. Въпреки проклетите мушици, не се дава и има пъпки, които скоро ще се отворят.

# 482
  • Бургас
Ева, не са ли много по 5 броя в сандъче?🤔🙄
Моите са по 3 и сандъчето е пълно. Те растата доста.
И днес вече ще имам разцъфтели петунии, ще ги снимам.
Тогава на сляпо купих трички, без цвят, идея си нямах какво съм купила.
Та, днес вече ще ми се разкрият.
Чакам още няколко мушки да го направят.

# 483
Мънички са и искам да станат гъсти. Миналата година слагах по 4.дай да видим твоите Blush

# 484
  • Карлово
Идвам с въпрос - по 5 петунии в сандъче не е достатъчно, нали? Трябва да си купя още, нали? Joy взех си първо 6 броя. Тръгнах, врътнах се обратно и взех още 4. Сега се чудя дали да не взема още малко. Или да запазя частица здрав разум.
Аз слагам по 3. Иначе си пречат като пораснат.
Ето в това доста голямо сандъче са три броя:
Скрит текст:

# 485
  • София
И аз в сандъче 60 см слагам 3 бр, защото порастват доста и си пречат.

# 486
Скрит текст:
Вики, като прочетох поста ти се замислих дали са белокрилки. Тази сутрин реших да направя снимки на долната част на листата и да ги увелича после.  И видях малки черни точици, които не се виждат с просто око, аз виждах само някакви зеленикави струпеи по долната част на листата. И представяш ли си, погледнах си ръката и видях как такава миниатюрна черна точица, всъщност се движи. Sad Преполагам че са акари, но не си давах сметка колко са незабележими. И сега се готвя, мамицата да им разкатая. Как така ще ми ядат розата?!

Последна редакция: пт, 15 май 2020, 12:46 от Morphea

# 487
  • Бургас
Ето ги и моите

Само тази в средата не ми е разцъфнала.
А това бялото по тях, не са вредители, а поразии от тях. Имам едни мравки, които дълбаят стената в един ъгъл и всичкото пада върху цветята. Не мога да ги прогоня. А здравецът ми е толкова побелял, все едно е затрупан от сняг.

# 488
Имам въпрос, ще се радвам, ако някой може да ми отговори. Гледам карамфили в саксия, на западна тераса. Не са на пряко слънце. Пъпките започнаха да съхнат преди да се отворят. Не съм сигурна какво правя не като хората.

# 489
  • Карлово
Да не си пропуснала да ги поливаш?
Един от моите забелязах, че е с изсъхнали пъпки и се оказа, че съм позабравила да го поливам. После пак започнаха нормални пъпки да избиват.

# 490
Карзче, много бързо са пораснали петуниите ти, тъкмо щях да питам какво е това бялото по тях. Лиляна, много е красиво кралското ти мушкато! Катка, с удоволствие бих си пила кафето на тази разкошна тераса Simple Smile. Голяма красота в любимата ми тема.

# 491
  • софия
Карз, пробвай да пръскаш с Фронтлайн (разреден с вода) за големи кучета против мравките. Този препарат ми е вълшебен за всякакви подобни (гадинки).
Петуниите са чудни.
Аз, след като не успях да купя жасмин от Лидл преди месеци, не ме свърташе и поръчах от разсадник. Ами не са това, което исках, но ще ги мъча. Най-много като тръгнем на вилата да ги засадя там и да продължа с търсенето.

Последна редакция: пт, 15 май 2020, 14:04 от zvаnchе

# 492
Здравейте, попаднах на тази красота Simple Smile Реших, че ще ви хареса и даде още идеи и вдъхновение.  🌷🌺☀
https://www.facebook.com/1199134638/posts/10220400605424083/?d=n

# 493
  • София
Много са ви хубави цветята момичета , да им се радвате много Simple Smile
Аз сега се прибирам и вятъра ми е отчупил две клонки с пъпки колкото юмрук тръгнали да се отварят , направо ми призля.
Онзи ден ги свалих от парапета, ама днес не ми остана време и ей на , ще се изям от нерви .
Сега обмислям и гледам тъпо към терасата хахаха, и се чудя дали да ги сваля пак , ама 15 сандъчета , ми идва в повече да свалям и да качвам .

# 494
Помните ли тумбергията, която купшх ат Лидл? Цъфна.

Общи условия

Активация на акаунт