Цветя за терасата - 4

• 32 219
  • 754
  •   1
Отговори
# 495
# 496
Страхотни цветя , момичета!
Карз, мното уютна тираса имаш! И колко цветяаяа!💗

Нати, прекрасни са ти цнетята!
А тази лимонова мащерка много ме заинтригува. На лимон ли е ароматът( леле, какъв тъп въпрос)?Simple Smile

# 497
Ами на лимон и мащерка едновременно Smile. На мен ми хареса, такова свежичко и след като го купих жената ми каза какво е.

# 498
Обещаващо звучи:)

# 499
  • София
Много хубави цветя, и аз да се наредя от къде мога да си купя такава лимонена машерка Simple Smile

# 500
Аз съм от Бургас, ако проявяваш интерес веднага казвам от къде купих моята Smile. Предполагам в цветарски магазини ще има.

# 501
Ами на лимон и мащерка едновременно Smile. На мен ми хареса, такова свежичко и след като го купих жената ми каза какво е.
Точно! На мен ми мирише на чай с лимон - наистина много приятно. Ние си я засяхме заедно с лимонова трева в сандъчето - добре съжителстват Simple Smile

# 502
  • софия
Миналата година бях купила лимонова мащерка от магазина на Сортови семена до църквата на ЖП. Нещо не успях да я отгледам.

Последна редакция: пт, 15 май 2020, 21:08 от zvаnchе

# 503
Ох, как ме запалихте с тази мащерка:)

# 504
Днес ММ ми купи мента в саксия, понеже се зарибих да правя студен чай и съм решила да пробвам лимонада, цитроната и подобни. Много ме зарадва! Simple Smile

Имате ли идея как се гледа? За какво да внимавам? Преди години бяхме взели да гледаме, защото той правеше мохито лятото, ама я уморихме. Даже не помня как точно. 😂

# 505
  • Бургас
Натииии,много са ти сладурски цветенцата! Тази лимонова мащерка,не съм й чувала даже...
Бисерка,по терасата има какво още да се желае,за да стане,наистина уютна,но за момента ще е така. А и там ми е сушилника за дрехите,докато не си купя сушилня.
Искам едната си тераса да я направя в битов стил,но изобщо си представям,кога ще стигна до това....

# 506
Карв, при тази красота, кой ти гледа сушилника😀

# 507
  • Майничка
Ментата е като бурен, прави дълги , разклонени корени и не съжителства с нищо в саксия. Не обича много силно  пряко слънце.
Лимонената мащерка е много трайна, но трябва да се сади отделно от обикновената. Полива се редовно, по-добре с престояла, темперирана вода. Много добра добавка е за ризото и пилешко.

# 508
Аз моята мента се чудя какво да я правя. Превзема всичко в градината! Скубя и след два дена пак се е разпростряла! Ужасна е. 😁
Сега да ви питам за това цвете,ако знаете какво е:

Нямам по-хубава снимка,една приятелка ми я прати,ако знаете какво е да помагате.
Ии малко от моите:

Розичката от вчера,днес вече беше отворен цвета,но от поливане забравих да снимам. До ден-два ще имам по един-два цвята от всички и ще показвам пак (в другата тема де,че не е за тук):

# 509
  • Бургас
Ени, това е стайна лозичка. Аз така я знам. Имам я, стана огромна. По-късно ще ви я покажа. Расте като луда. Иска само вода.

Ени, Ени, остана ми очите в детелинката. Ще търся такава.
Много красиви цветя имаш.

Гледам моите мушки и сакъзи и стигам до извода, че на есен ще пада голямо пресаждане, разместване, аранжиране на нови сандъчета, подрязване и размножаване.
Ще трябва да се запася с пръст, саксии, сандъчета. Ще трябва да им измисля и място, нещо като цветарници или и аз незнам какво....
От вчерашния прашен облак, който премина над Бургас, забелязах, че цветата са с прашен слой.... Ще трябва да ги къпя..... Ако завали дъжд, ще е най-добре.

Общи условия

Активация на акаунт