Цветя за терасата - 4

• 32 419
  • 754
  •   1
Отговори
# 300
Any, чак завидях!😀 Не проявявам лакомия за нищо освен за цветя и парфюми:)

# 301
Тя много обича цветя и повечето вътре са ми от нея. 😃 А и саксии каза,че ще донесе,че се оплаках от липса. А ММ като чу,отсече-За навън! Вътре вече няма място. 🤣
Днес изнесох оксалисите,мандаринките,алоето,всичко почти е навън. Бегониите май само ще прибирам,че са още малки. Другото наредих по прозорците. 🤗

# 302
  • София
Аааа получи се Simple Smile

# 303
  • Бургас
Бисерка, не помня за кое става въпрос, жокер, може ли 🤔🙄
Благодаря ви, момичета! Много си ги харесвам. Ще покажа и още, но не са цъфнали още.

# 304
Това беличкото,  което си го бяхме чопнали, но не знаехме името му, и Добри ни " светна" по въпроса .

# 305
  • Бургас
Аааа, дребосъка, сетих се. Хванаха се, да. Двечки бяха, с коренчета съм ги измъкнала. Бях ги забравила, сега ще ги погледна. Прецъфтяха и повече не са пуснали цвят. Трябва да си запиша, заглавието му.

Кимболина, наслада за очите. Супер!

# 306
  • София
Кимболина, жестоки цветя. Цветето от първата снимка какво е?
Аз днес си купих едно сандъче и се чудя с какво да.го.запълня. Ще стои отвън, но на вътрешен перваз на остъклена северна.тераса, т.е. слънце не огрява там.  Мислех си за здравец, ако изкопая на мама от.градинката с все корените дали ще стане?

# 307
  • Бургас
Здравеца е много лесен за захващане.
Няма да имаш проблеми с него.

# 308
  • София
Цветето на първата снимка е обичка или фуксия.
А за северна тераса , харесвам едни ама сега не се сещам как им беше името, влюбена съм в тях , ама аз няма къде да ги гледам, ще пиша като се сетя как се казваха.
Сега ще се поровя >

# 309
Kimbolina, много красота си имаш! Браво на теб!

# 310
Пу, Пу, красота и при карзз и кимболина. Представям си радостта в очите и усмивките по лицата Ви като гледам цветята. И мен зарадвахте. 😍

# 311
Карзче, страхотни са ти цветята, много ме радват, блазе ти, радост за очите! Kimbolina, и твоите са много готини, много им се кефя!

# 312
  • Бургас
Благодаря ви, момичета! Ще ви досаждам пак със снимки, че да им се радвате.
Натти, само кажи от кое искаш 😉🤗

# 313
Карз, Кимболина, прекрасни са ви цветята!

# 314
Здравейте, момичета!
Имам южна тераса и бих искала да посъдя някакви цветя в сандъчета! Спрях се на  лавандула, мини розички или мини карамфили. Някое от изоброените подходящо ли е за неопитен градинар, ако не е , какво бихте препоръчали ?
Благодаря предварително за отговорите!
П.П. Извинявам се , ако вече са обсъждани дадените цветя, но не разполагам с толкова много време, за да изчета всички теми!

Общи условия

Активация на акаунт