The Handmaid's Tale - Тема IV - "Nolite te bastardes carborundorum"

• 37 217
  • 752
  •   1
Отговори
# 525
И аз чакам с нетърпение. Много ми харесва снимката. И посланието също.

# 526
Мисля, че това с абортите е режисирано, и е част от някакъв по-зъл и по-общ заговор. Не съм конспиратор по принцип, но мисля че в следващите 5 години ще стане ясно защо я измислиха тази глупост.
Не могат да идат в Канада или в Мексико, защото пак са отговорни жените. Нямат право да правят нищо на плода. С точни думи не мога да го предам, но в резюме, не им дават никъде да отидат.
Дори комшия ако те заподозре, пък те са едни селски клюкари всички. Стават полицейска държава

# 527
  • Sofia
Добре, че надникнах тук да разбера за сезон 5! Чакам с нетърпение!!

# 528
  • София
Топло пари пари, трейлъра

https://youtu.be/yHcHn5P252c

# 529
  • sofia
оооо страхотнооо ,нямам търпениеее

# 530
Супер е трейлърът!
Аз четох някакви спойлери, ама ги забравих. Joy
Целият сезон наведнъж ли ще пуснат или ще чакаме сериите една по една?

# 531
  • Вестерос
Една по една Simple Smile

# 532
  • София
Ще има сезон 6 който ще и последен, обявили са го преди няколко часа

# 533
  • София
има две серии в хбо.

# 534
Ох, и аз видях, та идвах да го пиша в темата. Довечера любимият обеща да води детето на разходка, за да мога да гледам спокойно, чоплейки семки. Моля ви, ако гледате и пишете, ползвайте скрит текст.

# 535
# 536
# 537
Гледах първия епизод. Хареса ми, но нямам сили за втория....
Ще чакам да гледате и да коментираме без спойлери.

# 538
Гледах първия епизод. Хареса ми, но нямам сили за втория....
Ще чакам да гледате и да коментираме без спойлери.
Втория е по-добър, определено.

# 539
На мен и двата епизода ми харесаха. Изгледах ги на един дъх. Сякаш мярнах, че Елизабет Мос е режисьор. Хареса ми.
Скрит текст:
Бясна съм на Серена. През цялото време ме изкарваше извън кожата ми. Супер нагла жена. Иска да проявят човещина??????? Моля? Та тя кога е проявявала такава? И като Кралицата - майка се разхожда и пристъпва все едно всички са длъжни да й се кланят. И крокодилските й сълзи за Фред??? Ужасно, ужасно същество! И това с Хана накрая беше смразяващо.
Много ми е мъчно за Джун. Не може да води живот на нормален човек след тези извращения, на които беше подложена. Няма как. Сигурно колкото и да опитва, колкото и да иска, няма как. И времето няма да помогне. Емили го е осъзнала и се върна в Гилеад. Може да умре, но няма друг изход. Имат свобода в Канада, но тя е само физическа, емоционално са затворници на преживяното. Гилеад ги е унищожил всичките.

Много ми въздейства сериала. Имаше си слаби серии и сезони, но като цяло е великолепен. Наистина ме кара да оценявам това, което имам.

Какво ли ще стане с Джанин и онова момиче (дето съм му забравила името)?

Жената на Ник явно е запозната с историята му с Джун. Да видим какво ще стане занапред.

Общи условия

Активация на акаунт