The Handmaid's Tale - Тема IV - "Nolite te bastardes carborundorum"

• 37 081
  • 752
  •   1
Отговори
# 90
Още нови треъйлъри. Извинявам се, но в момента нямам възможност да превеждам.

Скрит текст:
Ако някой се е съмнявал в бременността на Серина, вече е официално потвърдена. Чак се дразня. Всяка жена заслужава дете, обаче тя направи какви ли не гадости и накрая пак да стане каквото тя иска. Един от любимите ми цитат ти "I might have sinned plenty but you are the gender traitor". В този ред на мисли, макар и с ужасно противоречив образ, Серина си заслужи и отрязания пръст, и факта, че мъжът и се забавляваше с прислужницата, и боя с колана за неподчинение. Далеч по-гротексно е, че една жена е участвала в измислянето на този свят за жените. Тя все пак въобще не е очаквала, че ще стане една от всички и ще е жертва на собствените си планове, мислела е, че от високо някъде сред мъжете ще участва в поробването на собствения си пол. И нея кофти я изиграха, няма спор.

# 91
  • София
И сега като
Скрит текст:
бременна ще е недосегаема, пфю

# 92
И сега като
Скрит текст:
бременна ще е недосегаема, пфю

Абе не съм съгласна много. Ако беше в Гилеад - да, ама в свободните държави и в затвора ги има бременни.

# 93
Или като жена на някой в немилост, която може да ражда, ще опита собственото си лекарство

# 94
Или като жена на някой в немилост, която може да ражда, ще опита собственото си лекарство
Не ми се вярва, тя все пак е в Канада.

# 95
  • с трима мъже :)
Аз, да си призная, забравих целия сезон, предния. Помня само финалната сцена, ударната, от последната серия. НИЩО ДРУГО.
Реших да си преговоря сезона, и без това нямам с какво да се приспивам вечер.

Лелеееее, ами аз съм забравила... тоя филм върви тооооолковаааа бавноооо и мудноооо... Нервите си разбивам Sad . Много тегаво. То така ще иде на 30-40 сезона. Simple Smile

# 96
Аз имам чувството, че всичко съм забравила. Май трябва да гледам всички сезони- тъкмо да съм наясно с детайлите, защото много си служат с тях- реплики, погледи- нищо не е случайно

# 97
  • София
И аз го бях забравила. И навих моя мъж да го гледа, та  покрай него и аз си припомних всички сезони 😊

# 98
Хммм ... в тоя филм хората ги бесят на стената за най-малкото нещо, а

Скрит текст:
Джун се разхожда и Гилеад, като царица, докато по всички телевизии говорят за Никол и из цялата страна правят молитви за "изнесеното" от държавата бебе.

Освен това НЕ разбрах

Скрит текст:
как касетката с аудиото стигна до Люк. Марта-та я даде на Серена, Серена се срещна с Люк на летището и му даде само колието за Никол. После си тръгна обратно към Гилеад и в самолета видя пакета в чантата си. В следващия момент дават как Люк слуша касетката с уокмена. Да разбирам, че Серена я е пратила по някакъв начин от Гилеад до Канада ли?

# 99
# 100
# 101
  • Вестерос
Касетата не беше ли с Никол още, като я изнесоха в Канада, тази офф забравих й името дето играеше Рори в Гилмор Гърлс.

# 102
  • Stuck in a moment
Благословен да е денят ви, момичета, ще приемете ли още една фенка на сериала?
Изгледах на един дъх трите сезона за един месец и сега ми е едно празно, нямам търпение за следващия.
За съжаление нямаме HBO, направо обмислям дали да не си добавим...
Серина Джой ми е адски анти, мислех, че има изгледи да се промени, но след като предаде даже съпруга си, се убедих в обратното.

# 103
И леля Лидия.

# 104
Изгледах си сезона, и точно на последната серия пак се запалих по него Simple Smile . Реших да си събера няколко серии от новия сезон (да излязат поне 3-4 серии), ама чувствам, че ще го дебна в Замунда и още първата серия ще си дръпна, като се появи. Дано верно да са три наведнъж, както казахте Simple Smile .

Изгледах всичките трейлъри и джърнита, също.
Разбрах, че в новия сезон Джун и жените с нея, бидейки бегълци, ще разиграват полицията 19 дни, че тя ще бъде най-търсената личност в Гилеад, че леля Лидия и се е наточила яко да я набие, че ще я хванат, ще я наказват и че (това тук не съм сигурна) отново ще е прислужница. Не съм сигурна, защото те барабар с трейлъра пускат и сцени от предните сезони, пък 1 и 2 вече не помня сцените с подробности. Всеки случай, накрая, когато казва, че е американски гражданин и иска справедливост, тя вече би трябвало да е в Канада. Поне така е облечена.
Освен това разбрах и, че Ник май ще се появи в тоя сезон, гледам нещо и помага покрай укриването. Лорънс го чух, че не може да и помогне.
За Серена разбрахме, че е бременна, ама аз на нея още съм и сърдита, няма да я споменавам.

А как ми се иска да има ПОНЕ един сезон, в който Джун да е в Канада и оттам да ги работи всичките в Гилеад и да изкарва хора към Канада.

Само не разбрах сега какво стана със сезоните.Ние чакам сезон 4, а виждам, че има анонс на сезон 5. ОСвен сезон 4 да са тия 4 серии, които са снимали миналата година. И сезон 5 да са останалите серии. Вие какво мислите? Дали това, което ще гледаме сега, ще бъде вече истинския финал на сагата?

И накрая ви ги пускам тук, понеже са много красиви и хубави всичките Simple Smile

https://www.youtube.com/watch?v=BBq9elQ7hVY

Последна редакция: чт, 15 апр 2021, 01:32 от galaBG

Общи условия

Активация на акаунт