The Handmaid's Tale - Тема IV - "Nolite te bastardes carborundorum"

• 37 237
  • 752
  •   1
Отговори
# 300
  • Вестерос
Тя никога не е била слаба.

# 301
  • София
На мен ми изглежда два пъти по-едра.

Скрит текст:
Преди

Сега

# 302
  • Вестерос
Аха Ами може да е напълняла.

# 303
  • София
Обсъждаха го това в международната група за кг, най - вероятно е напълняла покрай локдауните.

# 304
И на мен не ми харесват дрехите й, твърде парцаливи.

# 305
А аз мислех да повдигна темата за по-едрата и фигура онзи ден, но се отказах, за да не го разберете като някаква форва на боди шейминг. Не е това. Просто аз държа на реализма във филмите и ме дразни, когато има някакви нелогични неща и разминавания (като например за годините в Гилеад, възрастта на децата и пр.). Та в този ред на мисли, съвсем не се връзва да е по-пухкава актрисата предвид последните месеци на героинята и в изгнание, криене, ранявания и пр.,всчико това предполага лишения, а не охолство. Но може би има здравословна причина Мос.да не може да докара такъв реализъм, хора сме все пак, нищо, че все четем как актьори качват или свалят килограми само заради роля.

# 306
  • Вестерос

# 307
Според мен пък с годините, особено когато водиш живот, който не е щастлив, а е едно просто вегитиране, е нормално да напълнееш и да се обезформиш. Тя просто си е повехнала и разрушена, освен психически  и физически - в този смисъл естествено ми идва тази промяна. Само с дългото боледуване и сепсиса не се връзва - едва ли са я хранили венозно! Simple Smile

Иначе винаги ми е харесвал избора на актриса - идеята е Джун да не е перфектна в нищо - просто обикновена жена. Хубава е, но не е и красавица, може да бъде секси, но не е перфектна, силна, но си има и слабости, умна, но постъпва и глупаво и греши понякога. 

# 308
Аз тъй като нещо този сезон не почуствах удовлетворение от логиката и пътрят по койуо ни води сериалът още не съм гледала последния епизод.
Обаче най-сетне реших да прочета книгата и тя ми хареса много и определено ми обасни много от поне за мен абсурдите в сериала. Така като гледам ще има материал за още един сезон😀
Радвам се, че едно от предположенията ми се оказа вярно....
Препоръчвам Ви я горещо, но ако не обичате спойлери си я оставате за края на сериала. Аз по принцип труднониздържам на напрежението от незнанието на края, и редовно чета спойлери и това не ми пречи. Даже много често прочутам края на книгата и писле си я чета спокойно като знам как свършва историята.

# 309
  • София
Снимка/спойлер

Скрит текст:
Back at the Red Center. She will help Esther who’s now a Handmaid and refusing to eat. These pics are from trailer screenshots.

# 310
  • Вестерос
Ужасен спойлер!!!

# 311
  • София

този от месец ви го пазя, да не ви развалям настроението хехехе

# 312
Скрит текст:
Скрит текст:
СПОЙЛЕР!
Аз за още по-ужасен спойлер четох: момиче в бяло се наръгвало с нож в корема. Предположението е, че е Мисис Кийс, която е забременяла и решава да се самоубие.
Пратете ми още спойлери, не ми се чака вече.

# 313
Мисис Кийс не е главна героиня и със сигурност ще и се случат ужасни неща в името на хляба и зрелищата 😂

# 314
  • Под кленовите дървета
Ох, дочаках да пишем без скрит текст, че през телефона ми е трудно (руса по душа съм🤪#.
Това беше най-емоционалната серия за мен. Не заради срещата с бебето, а как Джун обяснява как ти взимат всичко. Флашбеците със спомени от Гилеад, решителността да не остави Гилеад да убие нейната природа (щото жените по принцип се нуждаят от секс, спомнете си Джанини и онзи льоьло от съпротивата...тя всъщност се радваше, че някой отново я смята за секси и красива) Люк не се дърпа много, много, ама той ММ каза "Бе ти луда ли си, кой мъж се дърпа като му стане от жена му"(пардон май френч😁).  Фред ми е повече лигав сега, отколкото мъж, ама кво и такива охлюви има в живота, няма го трепем сега, ще го изтраем. Играта на Мойра е жестока, дано вземе някоя награда след този сезон.
Джун сега ми напомня на онзи сериал "Отмъщението" с цялата си решителност, но не мисли хладнокръвно, тя си е в пост травматичен стрес, от който се опитва да избяга. Мойра й каза, че посещение в супермаркета може да й дойде много, Люк се учуди от идеята да канят гости.
Много бързо ще ми свърши сезона, после една година варианти на вируси ли да броя, кво🤔

Общи условия

Активация на акаунт