The Handmaid's Tale - Тема IV - "Nolite te bastardes carborundorum"

• 37 217
  • 752
  •   1
Отговори
# 540
Ани, подписвам се с две ръце под твоя пост!👏
Да, Елизабет Мос е режисьор на епизодите.

# 541
  • Sofia
Определено съм обнадеждена от началото.
Вълнуващ край на втория епизод с обещаващо продължение!

# 542
Втори епизод е невероятен!
Аз се чудех дали изобщо да гледам, предишния сезон направо го бях изоставила и по едно време реших да догледам, но сега е направо невероятен. Дано така продължи.

# 543
Ихиииий много ударно почна ,браво!

# 544
Къде го гледате?

# 545
  • sofia
Страхотни два епизода❤️ сериалът е неповторим ❤️

# 546
  • София
Их само първия изгледах и не ме впечатли ама добр щом казвате че вторият е по добре довечера дано намеря време да го пусна

# 547
Има два епизода в HBO Max.

# 548
  • София
Их само първия изгледах и не ме впечатли ама добр щом казвате че вторият е по добре довечера дано намеря време да го пусна
Доспа ми се гледайки първия и за това не започнах втория. Дано както казвате втория е по-добър.Знам,че е изкуство да предаваш емоции през екрана,но тия моменти за мен са прекалено разтеглени,липсва ми действие,развитие в сюжета.

# 549
Гледах ги и двата епизода - да, втория е по-добър от първия, но не съм особено впечатлена и от двата. Сезоните не са с много серии - не е нормално толкова  врече да се отделя за въведение. Сякаш преди беше по-динамично. Актрисата, която игра Серина както винаги беше блестяща - толкова много неща каза само с поглед и езика на тялото. Джун вече ми идва прекалено преекспонирана с тези мимики и т.н - беше интересно до един момент - вече малко прекаляват.
Надявам се все пак сезора да е интересен и да се опитат да вкарат по-недпредвидими събития, както и да не изглежда всичко супер скалъпено и разводнено. История беше толкова силна и завладяваща, точно защото изглеждаще реалистична и възможна, но вече започнаха да си противоречат в някои решения, както и да приравняват някои герои към такива от екшън филм, за които всичко е възможно!

Скрит текст:
Цитат
Подразних се, че едва ли не Серина може да извърти и постигне на момента, всичко което й хрумне. Това с Хана беше ужасно тъпо - Серина ще си подсигури точно конкретно дете за да я дават с него по телевизията?????????Както и че Ник и забавния чичко продължават да се си развяват байрака и имат неограничени свободи. Всичко трябва да е с мярка.
Серина си е истинска кучка......................рядко срещана кучка!
Джун все повече ми се губи, дано си насочи емоциите в някаква конструктивна посока!
Обещаваща е жената на Ник!

# 550
Виждам само първи сезон...защо не мога да видя новите серии?!

# 551
Виждам само първи сезон...защо не мога да видя новите серии?!
Много странна е подредбата в приложението, и аз се взирах 5 минути. Под описанието са самите сезони.

# 552
Гледам 2 епизод
Разбирам я Джун. Няма как да седне и забрави какво й се е случило. Няма как да яде и пие, докато дъщеря й я няма. Където и да е, преживяното ще е с нея.
Серина е страхотна. Актрисата е такова слънчице, а играе тази психопатка като звяр.

# 553
Според мен ясно показаха психопатията и на двете изразена по различен начин.
Серина просто се развихри - мания за величие. Първо идеолог на Гилиед и чрез Фред реализира идеите си. Сега побутна Гилиед напред като им показа пътя, по който да вървят и пак използва Фред.
Края на филма с Хана нямам думи.
Борбата между Серина и Джун продължава с нов размах.

# 554
Отвратителна гад е Серина
Но Хана беше мотиватор за Джун толкова години. Ако не беше тя, Джун нямаше да стори всичко това. Да видим този ход дали няма да коства войната на Серина, спечели й една битка. Само.

Общи условия

Активация на акаунт