Какво направих днес за себе си? - 8

• 45 989
  • 760
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Напредвам Simple Smile:

# 676
Пих кафе с мама. После рокличка си купих, тениски за мъжа ми и плажни сандали за мен. Доволна съм.

# 677
  • Street of Dreams
Нещо не съм добре със здравето. Станах към обяд, изпих едно огромно кафе и сега пак си легнах.

# 678
В София преваля, а аз гледах дъжда така:
Ще допия следобедното си кафе в "компанията" на Блага Димитрова.
Препоръчвам да я прочетете. ❤
Скрит текст:

# 679
Пека кекс Heart
За следобедното кафе.

# 680
А аз почнах вечерното барбекю!

# 681
  • Bарна, морето, сините вълни
Вчера дойдохме на село за уикенда. Малкото се цапурка в басейна доволно и щастливо. 😊 ❤️
Вечерта си бъбрихме с мама и тати, после с тати гледахме святкощото небе, но не заваля при нас.
Днес се събудих в 6:00 и тичах с кучето 4км. Не е много, но отдавна не съм тичала и имах чувството, че ще ми изскочат дробовете. Но останах доволна. След това душ и вкусна баничка.
Всички ходихме за сливи и лешници.
Направихме дълъг следобеден сън и отново сме край басейна, а по-късно ще се разходим. Утрешния ден също мисля да прекараме така, но без тичането, защото вече имам мускулна треска. Grinning

# 682
рокля до глезените, хенд мейд базар, разходка, "конфети"
ондин, Hug

# 683
Срам, несрам ще си призная - цяяяял ден се търкаляхме с кучето я на леглото я на дивана. На вечерната разходка с кучо минахме да видим баба, а сега релакс на терасата с мента и чипс.
Скрит текст:

# 684
Включвам се отново в тази хубава и позитивна тема!

Днес се наспах. Определено имах нужда. Насладих се на дълго кафе на терасата. Сенчесто и много приятно беше.

# 685
  • София
Днес се наслаждавам на измитите ми вчера прозорци и почивам.

# 686
Измих прозорците на цялата къща отвън с маркуч и комарниците с четка и препарат. Стана по-светло в стаите Joy смених пердетата в детската и спалнята и доволно мързелувах следобед. А сега гледам новите пердета и им се радвам.

# 687
Чак след обяд реших да идем на вилата, седим на двора и ядем диня! Супер ми е...!

Последна редакция: нд, 02 авг 2020, 17:57 от mimi.7299

# 688
Боядисах се и мързелувам цял ден с книжка в ръка. Няма да мирясам докато не я изчета Grinning.....оф, това с прозорците и у нас е на дневен ред, ама деня не е днес Stuck Out Tongue Winking Eye

# 689
Бяхме за няколко дни на палатков лагер, точно на брега на язовира - идилия! ❤
Имах нужда от почивка и от откъсване от ежедневната рутина.

Общи условия

Активация на акаунт