Какво направих днес за себе си? - 8

• 45 991
  • 760
  •   1
Отговори
# 660
Бях в една наша наследствена къща с огромна библиотека и си събрах 4 плика съкровища. Нямам търпение да ги подредя в личната си библиотека. ❤

# 661
Вчера попътувах, а накрая вечерях на ново място

# 662
Дайте снимка на плаж!
Аз излизам навън да правя упражнения.

Заповядай!
Не съм я снимала аз, а татко Heart
Всяка сутрин ходи да кара колело и да се къпе по хладното. Снима и ми праща с послание за усмихнат ден. Някога му се ядосвам, защото се случва в 6:30 , ама да ми е жив и здрав и все така активен.

# 663
  • Orihuela Costa,Spain
Привет и от мен, напоследък нямам време за нищо, започнах допълнителна работа, а моя шеф, предвид ситуацията с вируса, реши да остави двама колеги на борсата и затова сега ние покриваме и техните смени. Беше ми малко зор в началото, на моменти се чувствам като Ивет Лалова, но вместо да се оплаквам, реших да се мотивирам и да изкарам някой лев, както казва една приятелка испанка-Като видиш влака, качвай се.Днес работих само до 1 часа,минах през магазина, прибрах се ,изчистих, наготвих, пуснах две перални и дакато чакам мъжа ми да се прибере, си поръчах крем и спирала на Гирлен. По късно ще излезем с дъщеря ми до мола, да начаже и тя нещо

# 664
Щастлива мама, разревах се. Да е жив и здрав баща ти HeartМоят татко толкова ми липсва.
Аз сега стачкувам. Лежа и си почивам, а домочадието готви и твори апокалипсис в кухнята. Не ми пука.

# 665
Благодаря, Ева!
Продължавам с краставичките на очите и днес.
Мнооооооого ме дразнят тези сенки и торбички  под очите.

# 666
Днес работих само до 1 часа,минах през магазина, прибрах се ,изчистих, наготвих, пуснах две перални и дакато чакам мъжа ми да се прибере, си поръчах крем и спирала на Гирлен. По късно ще излезем с дъщеря ми до мола, да начаже и тя нещо
Спиралата на Герлен е страхотна, честито!
Щастлива мама, страхотна снимка е направил татко ти...да ти е жив и здрав!
Последни дни отпуск, напълних колет за мама, радвам се, че мога да и помогна, защото не и давам да ходи много по магазините с тая корона...

# 667
  • Street of Dreams
Бях на късна разходка в парка край морето, на сладки приказки, по хладно. Такова спокойствие, не ми се прибираше.

Реших да се откажа от нещо, което винаги съм знаела, че не е за мен, но съм била закачена за идеята много дълго време. Дано успея да съм твърда и убедена.

# 668
  • София
Станах в страхотно настроение, за довечера резервирах в едно заведение места за женска компания. Петъчно ми е... След малко ще пия фрапе и ще се изкушавам със сладки неща.

# 669
  • София
Вчера и днес още нищо. Sad Но пък днес ми е последен работен ден преди отпуск. Така че съм хепи. Simple Smile
Най-неблагородно завиждам на тези, дето живеят близо до морето и могат да се разхождат сутрин и следобед. Ние тази година го видяхме за 5 дни и чак догодина, живи и здрави. Но съм благодарна, че все пак успяхме да отидем.

# 670
Боядисах си косата, а сега ще чета Блага Димитрова със студено капучино. ❤

# 671
Играх на федербал и си направих видео конференция с напитки и фрешове от терасата със сестра ми.  Heart

# 672
  • В един копнеж!
Пуснах молба за отпуска. Еми, отпуска съм. За малко. И това малко ще ми разкаже играта. Смятам да ремонтира малко спалнята. И съм на приливи и отливи- да се захващам ли, да не се ли... Ние, за да поспестим някой лев, решихме да не ходим никъде тази година, а пък аз скочих ремонт да правя. Та къде е смисъла!? 😁

# 673
Четох книга, дремнах и рисувах Grinning

Днес избягах от реалността с този пейзаж......
Е и банята измих Grinning да не си помислите, че само мързелувам

# 674
разчиствах главата и душата
говорих с няколко души, за които не се бях сещала от много време
стигнах до извода, че имам няколко минуса, които мислех за плюсове и няколко плюса, които мислех за минуси
балансът е важен, изравних го Grinning

Общи условия

Активация на акаунт