Какво направих днес за себе си? - 8

• 45 943
  • 760
  •   1
Отговори
# 90
  • Murcia, Spain/Ruse
Разходка,торта,тренировка и пак разходка 😉

# 91
  • русе

Правя баница за моите бръмбозанчета и си пия кафето с тези лилави красоти до мен(кое е това цвете,незнам)

# 92
  • Стара Загора
Направих си татуировка, след дълго отлагане най-накрая се престраших Blush То не било толкова страшно 🙃

# 93
  • Пловдив
Направих си татуировка, след дълго отлагане най-накрая се престраших Blush То не било толкова страшно 🙃

Завиждам. Аз го отлагам от 10 години, защото мислех, че ще ми мине мерака. Сега вече имам идея за две, и ще ги направя в най - скоро време.
Днес станах, пих кафе, и легнах. Много зор си давам в работата, и тези почивни дни са ми малко. Напръсках се с любим парфюм и гледам Отряд самоубийци.

# 94
  • Варна
искренчето78, това мисля е крем.

Аз станах сега ще си сваря яйца за закуска, после ще си почистя лицето, тренировка и ще изчистя. А и кола маска на краката и ръцете.

# 95
След повече от 2 месеца отивам на маникюр!

# 96
Здравейте! Днес докато си пия кафето на терасата си оцветих карикатурата, която правя за любовчето:smiley:
Има рожден ден  накрая на месеца, но от скука започнах от сега да подготвям подаръците..
Сега си направих маска на лицето, обяда е на котлона и седнах малко да почета какво има из форума. Heart Exl

Скрит текст:

# 97
Отивам да карам колело!
Искренчето цветето е ирис!
https://www.aquamat2000.com/bg/applications/%D0%A1%D0%B0%D0%BA%D … B8%D0%BA%D0%B0%29

Последна редакция: сб, 02 май 2020, 13:13 от mimi.7299

# 98
Направих си маникюр.
Изпекох сладкиш.
Лягам да почивам с книга- "Да защитаваш Джейкъб".

# 99
Не е по темата, но ми е ценно Grinning
Нацелувах синът ми, който днес навършва 15години, и рано, рано хапнахме от тортата, която му приготвих.

Щастлива мама, как да не е по темата - та на тази възраст/ негова/ да нацелуваш сина си е нещо за душата. И си е лично за теб.

Да ти е жив, здрав, успешен. И много да се гордееш с него.
Благодаря!
Трудно беше това с целувките, нооооо от немай къде Joy
А сега за днес, освен гимнастиката която ми е задължителна, направих сладкиш(а уж се ограничавам) и сега ще се боядисвам.

# 100
Днес направих за първи път салата с нахут. До сега не съм яла нахут има един остатъчен вкус които не ми допадна много,ще пробвам и друго да направя мислех за хумус.

# 101
  • Bарна, морето, сините вълни
След вечеря с ММ се поразходихме край плажа. Две кученца си ни харесаха и през цялото време вървяха с нас. Поиграхме си с тях, бяха много милички. Не бяхме взели нашия звяр, така че им се радвахме на спокойствие.

# 102
  • Murcia, Spain/Ruse
Днес направих за първи път салата с нахут. До сега не съм яла нахут има един остатъчен вкус които не ми допадна много,ще пробвам и друго да направя мислех за хумус.
Хумусът ми е любим😋
Днес тренировка и после час и нещо разходка

# 103
  • Оптимист по принуда
Тренирах вкъщи.

# 104
Два часа колоездене и снимане на природни забележителности.

Общи условия

Активация на акаунт