Време е за ИКЕА! - Тема 30

• 38 337
  • 767
  •   1
Отговори
# 285
Не знам коя фирмата днес достави пратката, но  ме изненадаха приятно. Обадиха ми се предварително, че тръгват от съседния град. Качиха ми нещата, без да съм ги помолила.

# 286
  • БГ
Прекрасно, аз от понеделник си чакам доставка Simple Smile

# 287
Плотът ще е за кухнята в майка ми , пък повече от 500 лева не им се дават, другият фактор е, че дървото ще се върже идеално. Щетите по плота не ме притесняват и тях също, според мен това е чарът на естествените неща, в малките следи от времето. С 25 години гаранция са, така, че ако има нещо брутално ще сменяме:)

# 288
Аз поръчах в понеделник в центъра за поръчки (добре че изчаках да отворят моловете) и днес вече си взех поръчката.

# 289
  • Пловдив
Може ли в център за поръчки Пловдив да поръчам мебел, която в сайта е изчерпана, но я има в София- магазин? А между другото, кои центрове за поръчки вече работят? Варна, Пловдив?

# 290
  • Пловдив
Може ли в център за поръчки Пловдив да поръчам мебел, която в сайта е изчерпана, но я има в София- магазин? А между другото, кои центрове за поръчки вече работят? Варна, Пловдив?
Ако не е налична за онлайн поръчка, не може да се поръча през центъра за поръчки.
Магазина в Пловдив работи.

# 291
  • Пловдив
Благодаря! Ей, ама... голяма гоненица си спретваме с един скрин вече 4 месеца и започвам да се изнервям.

Последна редакция: чт, 21 май 2020, 22:40 от AlexaS

# 292
  • София
В 20,45 ч. ми звъннаха за доставка от 3 май! И ми викат - до 25 минути сме на адреса. Ами хубаво, ама мен ме няма! Големи образи са тия!
Казах им да звъннат утре.

# 293
И Бургас също.

# 294
  • при моите любими
А вие виждате ли секцията с намалени продукти с ИКЕА фемили карта или няма такава секция в момента?

# 295
А вие виждате ли секцията с намалени продукти с ИКЕА фемили карта или няма такава секция в момента?

Хмм, сега като спомена погледнах. Не, няма.
-20% градина и уеб базар само.

# 296
Отзиви за този стол: https://www.ikea.bg/products/chairs-stools-benches/chairs/uphols … 67d4d24089418561? Бяхме си харесали едни в Юск, но четохме лоши отзиви и се отказахме. Масата е такава: https://www.ikea.bg/products/tables/dining-tables/up-to-6-seats/ … lna-masa/70340812 Имат и столове от същата серия, но облегалката е неудобна Sad

# 297
Ако не е налична за онлайн поръчка, не може да се поръча през центъра за поръчки.
Ние пък веднъж искахме да купим през центъра за поръчки нещо, което го имаше онлайн, но от там ни казаха, че го нямат налично - различни складове били.

# 298
  • Пловдив

Центърът за поръчки ползват собствен склад. Това, че не е налично on line или че го има в София, неозначава, че ще можете да го поръчате в центъра. За това е добре да отидете на място.

# 299
Dark Chocolate , точно за този стол впечатление нямам , но от две години сме с тези и са ни удобни.Виж ги като вариант
https://www.ikea.bg/products/chairs-stools-benches/chairs/dining … okk-stol/90342688
Тъй като не са с тапицерия си взехме
https://www.ikea.bg/products/textiles-curtains-rugs/chair-pads/j … aturalno/90175000

Общи условия

Активация на акаунт