Време е за ИКЕА! - Тема 30

• 38 117
  • 767
  •   1
Отговори
# 690
Ти го почна ли...преди да дойде Joy
Мераклийка...😆

хахаха и дрехите вече съм планирала, кое къде ще е, ама ми секна мерака като видях 100лв за доставка до прованса, ужас. Има ли вариант да си го взема от Пловдив (най-близката ми икеа)?

# 691
За търсещите ALGOT, заменени са от нова система BOAXEL. Почти същата е...
Но с малки разлики в размерите за съжаление..

# 692
Mikkey, така ме зарадва, ама аз не намерих дълбоки кошници, а тези плитките не вършат работа за мокрото помещение, за което ги дават. Да редиш дрехи става, ама за пране...

# 693
Ти го почна ли...преди да дойде Joy
Мераклийка...😆

хахаха и дрехите вече съм планирала, кое къде ще е, ама ми секна мерака като видях 100лв за доставка до прованса, ужас. Има ли вариант да си го взема от Пловдив (най-близката ми икеа)?

Има. Доставката е безплатна до Центровете за поръчка(Пловдив, Варна, Бургас), но за прибирането ще ви трябва поне бус, съдейки по размерите на пакетите.

# 694
Поръчах го, наистина доставката е безплатна, сега умуваме за превоза какъв да е, питах по телефона 100кг тежало всичко. Ама пък 100лв, направо се изсилват с тия цени,

# 695
Изхвърлят се, трябва да се дебне безплатна доставка, но рядко пускат "оферта".
Потърсете някой с бус и закрепете добре пакетите.Simple Smile

# 696
Сега звъннах на еконт да ги попитам извършвали такава услуга, просто вземат пакетите товарят ги и ги доставят където желаеши пак ще излезне по-евтино от икейските ренус.

# 697
Сега звъннах на еконт да ги попитам извършвали такава услуга, просто вземат пакетите товарят ги и ги доставят където желаеши пак ще излезне по-евтино от икейските ренус.

Да...имат такава услуга отдавна. Писала съм за нея и тук.
Може да се прослушат и по-бюджетните куриери като Лео експрес...

Колко ти казаха от Еконт...те са скъпари и мисля че и при тях излиза към стотака за тези кг и обемно тегло. Последно питах за детски гардероб 2 бр...но хората дойдоха с кола и си го взеха /олх продажба/..

# 698
според кг и размерите е, погледнах набързо ценоразписа излиза към 78. Добре, че каза за лео експрес, сега ще ги чуя.

Лео експрес 110лв, майко мила.

Последна редакция: вт, 04 авг 2020, 13:32 от dani-ela-80

# 699
Търся си такова доп.легло svarta. Вече не е асортимент.
Ако някой има и вече му се е наситил...

# 700
според кг и размерите е, погледнах набързо ценоразписа излиза към 78. Добре, че каза за лео експрес, сега ще ги чуя.

Чуй ги..нали те бяха с колелото...във въпросите писаха че с тях е най-евтино да пратиш кУлило 😄

А еконт...по по-скъпото от обемно тегло, и кг смятат....дебело идва с тях.

Аз затуй чакам БД 😄😃😃

# 701
Лео за 100кг искат 110лв, май пишман станах, че не си платих 100те лева и да не се ядосвам.

# 702
По въпроса с куриерите, не следих задълбочено мненията, затова се извинявам, ако мнението ми не е адекватно, но за обемни пратки във фирмата в, която работя ползваме Transpress. Не са много популярни но за едри пратки, те са най-конкурентни от към цени.(ние ги ползваме за палета) Попитайте, дали ще ви свършат работа.
На бърза проба с калкулатора им, пале 100кг, 1,20/80 май беше, излиза 45-50лв. (София-Варна)

# 703
Върви с кола и ги вземи...
Ние имаме форд мондео комби..като свалим задните седалките...какви неща сме карали 😃
Последно матрак 140 на 200 см...цял...

# 704
Предлагат ми с комби, ама дали ще стане, дългата част е 245см.. Звъннах да ги питам дали мога да я пренасоча, дадоха ми телефон на ренус и ако желая може да ги изпратя да ми я вземат от центъра за поръчки и да ми я докарат до нас на цени като в сайта на икея.

Общи условия

Активация на акаунт