Време е за ИКЕА! - Тема 30

• 38 310
  • 767
  •   1
Отговори
# 195
В София нали отвориха

# 196
  • София
някой ходил ли е в икеа вече?
как е откъм навалица?

# 197
Аз ходих следобеда след като го отвориха и нямаше хора ...после писаха че било лудница уикенда....

# 198
И аз ходих през седмицата след работа, нямаше много хора. На касата обаче обслужваха много бавно и се отказахме от пазаруване (на дреболии).

# 199
Пускат определен брой хора и се чака на опашка на паркинга. Макар и дълга обаче, вървеше бързо. 30 човека влязоха за около   10 минути. Вътре е празно. По колко хора да пускат не са го решили сами. Също и това, че бяха затворени им бе наложено със заповед и изгубиха милиони оборот.
Мен ако питате си беше чиста дискриминация. На останалите мебелни магазини не им бе забранено да работят.

# 200
И кой точно ги е дискриминирал? Те сами ли...
Забрана нямаше за тях да работят. Тяхно решение си беше да не работят....
Боже...живи да ги ожалиш....

# 201
  • София
Пускат определен брой хора и се чака на опашка на паркинга. Макар и дълга обаче, вървеше бързо. 30 човека влязоха за около   10 минути. Вътре е празно. По колко хора да пускат не са го решили сами. Също и това, че бяха затворени им бе наложено със заповед и изгубиха милиони оборот.
Мен ако питате си беше чиста дискриминация. На останалите мебелни магазини не им бе забранено да работят.
Магазинът работи онлайн нон стоп. Какви милиони са изгубили? Изгубили са само служители, които са били съкратени или изпратени в отпуск, но магазинът си печели здраво.

# 202
Даже една БД не пусна...горките...ние, не те обаче.

# 203
  • София
И кой точно ги е дискриминирал? Те сами ли...
Забрана нямаше за тях да работят. Тяхно решение си беше да не работят....
Боже...живи да ги ожалиш....
Решението е от централата на Икеа за всички техни магазини  по цял свят.

# 204
Именно...това казвам.

# 205
Поне да си бяха хвърлили силите в онлайн търговията, някак по-бързо да идваха поръчките, повече артикули да предлагаха онлайн, а то, докато дочакам нещо да се появи, други две неща ми изчезнали. Дето пише Тета една БД да бяха пуснали, ама......Simple Smile

# 206
Затвориха магазина защото им забраниха да работят българските власти!
 И това е истината!
От он-лайн магазина няма как да направят същият оборот.

# 207
Практикер, който не е по-малък работеше без прекъсване

# 208
И как са им забранили властите?

# 209
Баш Икеа ще ги мисля...
Вчера бях да си взема лампи, магазинът изглежда плачевно. Вместо да използват времето за нови интериори, всичко си е старото. Зимната колекция още стои като нова...

Общи условия

Активация на акаунт