Време е за ИКЕА! - Тема 30

• 38 327
  • 767
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте!
Не ми е ясно как мога да ползвам натрупаните точки от онлайн магазина при пазаруване във физическия магазин? Трябва ли ми пластика или е достатъчно да покажа баркода от профила си на телефона например?
Днес ми дадоха една пластика, чиито номер да въведа в профила си. Но аз не виждам опция да променя виртуално създадената карта при регистрацията в сайта.

# 226
Може и с баркода от онлайн профила.

# 227
  • София
Как мога да разбера колко тежи този диван:
https://www.ikea.bg/products/sofas-armchairs/sofa-beds-chair-bed … -s-rakla/39216754, за да си сметна доставката?
Вчера искахме да отидем до Икеа за градинска масичка и други дребни неща, но отвън имаше огромна опашка и се отказахме, че децата щяха много да се размрънкотят.

# 228
  • Пловдив
Само аз ли виждам ,че доста са вдигнали цените Икеа. Днес реших да поръчам 2 закачалки TJUSIG за стена от които вече съм поръчвала по 15лв  преди пандемията . Влизам в сайта гледам цената е 20лв . Това си е повече от 30%увеличиение. Хората намалят цени ,наеми Икеа ги увеличават.Отказах се , не съм за 10лв повече дето трябва да там, но се ядосах .

# 229
Скоро имаше доста обширна анкета в платформите с въпросници, точно за цените в Икеа, та явно вече са сортирали изводите и са коригирали някои цени.

# 230
Как мога да разбера колко тежи този диван:
https://www.ikea.bg/products/sofas-armchairs/sofa-beds-chair-bed … -s-rakla/39216754, за да си сметна доставката?
Вчера искахме да отидем до Икеа за градинска масичка и други дребни неща, но отвън имаше огромна опашка и се отказахме, че децата щяха много да се размрънкотят.

Сложи го в кошницата и ще ти изпише кг преди доставката.

107 кг някъде е..

Ето моята кошница..изписва кг

# 231
За пореден път, ИКЕА София- уникални! От 4 намалени с 20 % градински мебели, 3 не са налични! Simple Smile)))

# 232
# 233
Металната я имаме, върши работа.

# 234
Металната я имаме, върши работа.

Втората, изцяло металната? На мен са ми удобни от другия модел, с хоризонталното ножче и такава ползвам, ама ММ, като се е запънал, че не можел с тях, та се чудя коя от двете горните да му поръчам. Имахме една стара вкъщи, но се потроши, та сега голямо търсене и чудене, ще кажеш, че всеки ден много му трябва. Simple Smile
Bradley Cooper, благодаря! Flowers Hibiscus

# 235
  • софия
Аз съм с първата (365+) и ми е супер удобна.

# 236
А така, не ми стига ММ, ми сега и вие ме хвърлете в размисъл! Не може ли една да е най-хубавата? Joy
И да питам още нещо, няма ли начин да се запазят данните ми на сайта, имена, адрес, телефон, мейл, писна ми всеки път да ги пиша отново и отново и, като се присетя да добавя нещо изчезват и хайде пак пиши. За пръв път ми се случва такова нещо на сайт, от който пазарувам, обикновено, като се регистрирам, данните си остават, не ги пиша при всяка поръчка.
zvаnchе, и на теб благодаря, чоп ще хвърлям! Flowers Hibiscus

# 237
  • София
Аз имам първата, много ми е удобен захвата ѝ.

# 238
И аз първата, супер е.

# 239
Благодаря, момичета! Първата поръчвам, пък да има късмет да не я хареса. Ще го пратя да изчете темата или, ако иска - всичките налични да поръча! Joy

Общи условия

Активация на акаунт