Грижа за лицето за дами в прекрасната възраст 40+ № 10

• 82 872
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
Аз имах преди време такава реакция след като направих пилинг на лицето и после нанесох серум с витамин Ц. Оказа се, че след пилинг не трябва да се ползват продукти с вит Ц, ретинол, киселини и подобно. Научих си урока Simple Smile Но поне 3-4 дни кожата беше много възпалена. И аз нямах антибиотичен крем, но си правех компреси с розова вода. Тя успокоява всякакви раздразнения, дори алергии. После се мазах само със скуалейн масло, защото след като възпалението спадна, кожата стана много суха и направо почна да се лющи.

# 286
Тази зима 2 пъти ми излизаха сухи кръгли петна на лицето, едва ли не като лишеи, големина 50 ст. 3-4 дни, 2/дневно с Пантенол решаваше проблема, въпреки, че все още не мога да разбера откъде ми дойде, подозирам една мицеларна вода (по принцип не съм фен на тези продукти) или един концентриран серум, който може би не се разбра със всички други мазила по физиономията ми!
Agent, извинявам се за офтопика, но какво против имаш мицеларната вода? Питам, т.к. я ползвам редовно, но ако съм пропуснала нещо важно, не е късно да се поправя.
Честно да си кажа нищо против нямам, но и никаква смислена работа на мен не ми върши. Трябва да поясня, че имам и доста малък опит с мицеларни води, но нито една не ми свали водоустойчива спирала, нито пък свалят безпроблемно нормална спирала. За да си сваля "тонировката" са едни безкрайни памучни тампони с продукт, едно търкане по моята нежна муцуна. Доста хора твърдят, че мицеларните продукти трябва и задължително да се измият от лицето. Дори когато сме на път предпочитам мокри салфетки за сваляне на грим. Просто за мен лично е супер неоптимален продукт и откакто свалям грим двустъпково - с олио и пяна, кожата ми е в много, много по-добро състояние, откакто ползвах мицеларни води и гелове за измиване.
Въпросната мицеларна вода, която подозирам за проблема, се озова при мен след една объркана поръчка и Амазон ми казаха да запазя продукта. Та и аз - да не иде зян.... ето тази:
https://www.amazon.com/Biore-Baking-Cleansing-Micellar-Water/dp/ … 430822&sr=8-4

# 287
Пускала съм няколко пъти машинката

Sl, имам такава машинка, която не издава никакъв шум или вибрация при работа. И твоята ли е така?
Колко често я ползваш и кога видя ефект?
За да съм по темата, нямам още 40, но както всички тук, искам да забавя времето. Бръчките не ме притесняват, имам нормални за възрастта си, живея си с тях в мир;)
Увисването, обаче, го забелязах по една бенка и се стреснах сериозно.
Нямам филъри и ботокс, все още водя борба със себе си, искам или не да остарявам естествено. Засега мисля да се насоча към процедури.

# 288
  • Пловдив
машинката не издава звук при използването и
периодично ТРЯБВА да се натиска голямото копче и тогава излъчва фокусирана черена вълна за няколко секунди , после пак се натиска и така по цялото лице до като не се зачерви
Зимата я използвах 1-2 пъти седмично около 2 месеца
Сега забравям
защото не виждам вече  увисвания
или има ефект или трябва да ида на очен доктор 

# 289
  • някъде под слънцето...
tuty
И моята не вибрира, но издава звук, когато е на червена светлина.
Заради извънредното положение нямах възможност да ходя на поддържащите процедури на радиочестотен.
Използвям машинката всеки ден за около час, час и половина.На 3 степен , черевна сввтлина,
На шия и" V" зоната обикновено около час.
Успешно пребори гравитацията, за която на 40 е рано да св говори.
Стегна контура на лицето и прибра заформящата се вече "papada"  не знам как е точния термин , но в общи линии увисване под брадичката.Скулите и веждите  се повдигнаха(по принцип при мен скулите са изразени)
Прибра заформящи се торбички и  отпускащ се клепач (за него се третира там където е костта над клепача)
Комбинирам с бялото мезо, особено за  зоната на очния контур
В резюме, резултатите са по видими от колкото тези в дермоклинаката.
Вероятно защото там поддържашите бяха веднъж на месец за 30 мин.
Поръчах си още няколко машинки  и си ги чакам.
Яд ме е че толкова ае мотах преди да започна да я ползвам редовно.
След постигнатите резултати не мисля да продължа да посвщавам дврмоклиниката.

# 290
sl, сподели какви машинки чакаш.И аз все се моткам и не си го поръчвам това хайфу.

# 291
Аууу, май си избрах подарък за рождения ден. От къде е машинката и каква марка е?

# 292
Аууу, май си избрах подарък за рождения ден. От къде е машинката и каква марка е?
В Алиекспрес ги има, напишете HiFu

# 293
Мерси. Намерих ги.

# 294
  • някъде под слънцето...
Вече са отговорили.От Алиекспрес е.
На мен най добре ми се получава , когато за контактен гел използвам по плътни серуми, за разлика от мезото, което при мен работи по добре с по течни.
Машинките, които чакам са
https://m.es.aliexpress.com/item/4000092828074.html?trace=wwwdet … 2mobilesitedetail
https://m.es.aliexpress.com/item/33035875451.html?spm=a2g0n.deta … 2717%237560%23247
https://m.es.aliexpress.com/item/32955956489.html?spm=a2g0n.deta … 2717%237560%23247
https://m.es.aliexpress.com/item/4000571152138.html?spm=a2g0n.de … 2717%237560%23247
Предлагат се и в други сайтове , както и  в Amazon, но на двойни и тройни цени.
Абсолютно същите са, сравнявала аъм параметрите.
Примерно
https://derma-cell.es/

Последна редакция: пт, 19 юни 2020, 10:09 от sl

# 295
Запомни си ги, а защо са ти вторите две? Не се ли припокриват?

# 296
  • Пловдив
https://m.es.aliexpress.com/item/32955956489.html?spm=a2g0n.deta … 76-01282-_dUYb5Uu

тази я взех с голяма надежда и ми беше голямо разочарование
или ми се падна дефектна или аз не се сработих с нея не знам
но това жълтото нещо все падаше и изобще се измъчих и я хвърлих

# 297
Аз заради карантината също ви взех машинка. NuFace mini. Работи с микроток, или нещо от този род. Има страхотни отзиви, но вече 4-ти месец я ползвам, 4 пъти седмично, и честно казано не виждам никакъв резултат откъм бръчки или отпускане. Най-много се надявах да стегне малко клепача. Нищо подобно. Гневните бръчки до веждите също не са мръднали.

# 298
  • някъде под слънцето...
Запомни си ги, а защо са ти вторите две? Не се ли припокриват?
Предпоследните две са сходни.Не можах да преценя коя е по добра.
Пише, че и двете правят Маtrix масаж., който ми бяха препоръчали в дермоклиниката, но пандемията  го отложи.
Предполагам, че ще им намеря приложение.Или ако се повреди някоя.Да си призная май причината  беше  в еуфорията от постигнатите резултати..
Кабела на на HiFu  машинката беше сдал багажа миналата седмица , но съпруга ми отряза повредвния участък и сложи отново буксата.
Поръча ги наш познат, който пазарува редовно от Алито.
Пристигнали са две от поръчаните.
Това е едната

Надявам се когато свърши извънредното пиложение да мога да си ги взема.

Последна редакция: чт, 18 юни 2020, 18:14 от sl

# 299
Като споменахте гневната бръчка, има ли въобще нещо, което й повлиява, изключвайки ботокс/филър?
Рано-рано се сдобих с такава и никак не ме радва Confounded

Общи условия

Активация на акаунт