Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за неоперативната блефаропластика?
Какви са мненията за разширените пори и черните точки на лицето?
Какви са мненията за използването на ботокс за бръчки от гняв?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за неоперативната блефаропластика?
-
Какви са мненията за разширените пори и черните точки на лицето?
-
Какви са мненията за използването на ботокс за бръчки от гняв?
-
Какви са мненията за анти-ейдж продуктите и процедурите?
-
Какви са мненията за кремовете и маските на Botanics?

Миналата пролет за 2-3 месеца от повечко натоварване свалих 3-4 килца и така си останах .... е, точно тогава отпускането се показа с цялата си сила и не се оправи, както става на 30. От няколко седмици все съм гладна, а и се движа по-малко и съм + 1 кг, веднага се отрази положително на лицето. 

Аз, съм от поддръжниците на тази теория. Е, омекнах и напухкавях малко в краката, ама в лице се харесвам повече така.
След първата пандемия бях качила 4 кг, но пък и лицето ми някак си светеше, по-изпълнено да речем, исках да отслабна с 2 кг поне, но нещо не ставаше. Като попаднах в плен на Короната и сега съм 4 кг надолу, но пък и лицето ми посърна и бръчките около очите най-изпъкнаха. Но пък не ми се качват тия килограми.