Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за неоперативната блефаропластика?
Какви са мненията за разширените пори и черните точки на лицето?
Какви са мненията за използването на ботокс за бръчки от гняв?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за неоперативната блефаропластика?
-
Какви са мненията за разширените пори и черните точки на лицето?
-
Какви са мненията за използването на ботокс за бръчки от гняв?
-
Какви са мненията за анти-ейдж продуктите и процедурите?
-
Какви са мненията за кремовете и маските на Botanics?

Задължително ходя на козметик, на който имам доверие. Дълги години ходех всеки месец, но сега предпочитам на 2-3 месеца, като си правя по-скъпи терапии.От кремовете ми допада много Nuxe, въпреки че скоро пробвах и Vichi и останах доволна. Лицето си почиствам вечер с лавандулова вода, след това нанасям не скъп бг крем, като от последните постове ми дойде идея да добавям и някакво семково масло. Сутрин преди крема слагам и серум с Витамин C - поръчах си го от Амазон. Пила съм и колаген и хилаурон, но не видях особена полза. Притесняват ме едни бръчки на челото, заради които пускам бретон. Сега от постовете тук събирам смелост да проуча някаква интервенция за тези бръчки. Следя с интерес постовете и много благодаря на всички, които споделят. Прочетох за някакви ампули от ДМ за вечер, ще си купя да пробвам. Сега си купих на Nuxe крем за ръце против тъмни петна, защото имам пигментация по ръцете - много ми е светла кожата, за лицето ползвам пак Nuxe 50ти фактор. А и също ползвам новите маски на Nuxe, които се държат по 2 минути. Малко ми е трудно да преценявам кое е ефективно и кое не, но продължавам да дерзая, най - вече да не се ядосвам много, тогава изглеждам най-млада. Приятни почивни дни на всички