Астрология - 17 тема

• 32 782
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
При мен е в четвърти дом/пети знак от Асц/ и ми квадратира някои лични планети, но пък е в секстил с Луната и тригон с Марс, който ми е важна планета в натала. Аз пък очаквам промени, които така и не се случват, в едно летаргично състояние съм, имам нужда от раздвижване, което по силата на природните закони, вероятно ще дойде като ритник Rolling Eyes

# 631
Както казах вече съвпада ми с ДСЦ ...получавам странни обаждания, предполагам от хора от миналото, с които вече не искам да имам нищо общо ..., квадрат със слънце и луна (4ти, 10ти дом), секстил с Плутон (5 дом) и МЦ и Тригон с ИЦ ...иска ми се малко спокойствие, мислех, че съм го постигнала, но след слънчевото затъмнение, вече нищо не знам ...

# 632
Скрит текст:
Няма еднозначен отговор.
Една от индикациите е Сатурн в 7-и дом. Колко по-голям и по-малък? За разлика във възрастта от 2-3-4 години може и да няма указания в картата.
Аспекти на Слънцето със Сатурн, на Луната със Сатурн в картата на мъжа. Още повече, ако и двете светила имат връзка със Сатурн.
Управителят на 7-и дом може да е в знака на Сатурн или отново в твърд аспект с него.
При така поставени общо въпросите, може дълго да се "гадае". Картата на мъж или на жена е? Венера в Козирог също може да даде указания, че човекът "си пада" по по-зрели момчета или момичета. Ако се добави и наличие на някои от гореизброените примери, които са само примери, това подсилва влиянието на Козирога върху това, което наистина харесваме.
Някои положения и аспекти на Меркурий, пък могат да показват, че партньорът би могъл да е по-млад.
Или по-незрял.
Но не може по един аспект на Меркурий или която и да е друга планета да се правят генерални заключения.

Картата е на дъщеря ми, която е на 7год.8мес.
[/quote]

Това е карта на дете. Какъв коментар очаквате Simple Smile

# 633
Утре послдно затъмнение от тази серия. При мен върху нат.Меркурий, на К11, връх на таото с Юпитер и Плутон. За разлика от последното - което беше в съвпад със Слънцето ми и беше физически много тежко, вкл. разболяване ....това ми носи много прилив на енергия - за двърша редица започнати неща.

Как го усещате?
Чакам с нетърпение да мине. Да се пречистим от ненужни емоции, страхове, напрегнати моменти.
Много неща ми се случиха- в личен и служебен план.
Пожелавам на всички здраве и радостни реализации! Hug  Green Heart Yellow Heart Purple Heart Heart

При мен е по оста 5/9 д , квадратира Слънцето ми в 8 , там е и Лилит в момента....усещам  началото на едно кармично любовно развитие , но до къде ще стигне не знам...важно е да се реализира кармични обмен сигурно...тежки времена са за мен тва .....Стелиум в Козирог квадратира Новолунието ми в овен и ми се развързват/ завързват отново и пак се развързват😀/различни кармични затруднения ..луда работа ,но такъв е живота

# 634
Някой може ли да ме насочи към материали и информация за указания относно дължината на живота в наталанта карта?

# 635
Някой може ли да ме насочи към материали и информация за указания относно дължината на живота в наталанта карта?

Това са много сложни и отговорни техники, за експертно ниво в астрологията. Повечето от практикуващите астролози у нас не ги владеят. Вие като любител ли се интересувате?
За да можете да работите с тях, трябва да имате експертно ниво в античната /традиционна/ астрология или във ведическата астрология.

# 636
melange, пазете се от подобни консултации. Писала съм си мнението по темата, нищо ново нямам да кажа. Считам, че това е въпрос, който не бива никой астролог да обсъжда, нито пък още по - малко, да прогнозира.

# 637
  • Варна
Момичета... моля за съвет.. попрочетох ви.. Исках да направя консултация при Андреана Христова - Ади ни за съжаление в момента не изготвя хороскопи. Попаднах и на Михайлина Никлева... Да ме посъветвахте за някой друг, който не просто работи това, а го прави със сърце? Какъв хороскоп трябва да направя. - не искам разбор на характера ми и къде мога да се реализирам, това го знам Grinning, искам да разбера за тенденции в личния си живот.. предпоставки.... какво се дава тази година... Не знам правилно ли обяснявам? Случват ми се много странни и неочаквани неща в личен план.. Опитвам да си обясня. Благодаря ви!

# 638
Вероятно Уран Ви е  "нападнал" Simple Smile

# 639
Ади е много добър астролог и изключително приятен човек, но за съжаление сега не консултира, работи по други проекти. Познавам я лично, тя е сред астролозите в екипа ми.

Що се отнася до Уран, наскоро бях потресена как се правят "прогнози" за развод без никаква ректификация, по транзит на Уран през 7 дом, от именити и препоръчвани колеги.

# 640
  • Варна
Благодаря, че се отзовахте, може и ба ЛС, ако някой желае. Какво във връзка с Уран?

# 641
Уран е интелектуална планета и е жадна за промени в тази тема - личното интелектуално развитие и промяна в тази насока. Разводи,раздели и т.н по 7-ми дом и то евентуално - само,ако Уран има нещо общо с него.

# 642
Титания, хубаво пишеш, интелектуална, че в момента Уранчо ми минава през Марса, ха дано интелектуални прозрения ме осенят, а не някакви други 😊

# 643
Кога Меркурий излиза от ретро сянка?

# 644
В сянката на меркурий подходящо ли е за сключване на брак?

Общи условия

Активация на акаунт