СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 17

• 21 256
  • 770
  •   1
Отговори
# 540
  • sofia
Хора, аз намерих страхотно училище за детето! Не вземат под внимание резултатите от НВО, не с а под шапката на МОН, даже и не са чували за МОН. Отивам да се свържа с тях, дали пък ще се намерят места ?!
  Споделяй веднага😄🤓

# 541
Искам само да се изясним за едно с НОЩ, РЗИ и Винету.. Ако едно дете от 200деца в 7 и 12 клас се разболее и карантинират всички тях, и не отидат на изпит, то кой ще поеме отговорността за проваленото им бъдеще? Кой от тях има дупе за това

# 542
Хора, аз намерих страхотно училище за детето! Не вземат под внимание резултатите от НВО, не с а под шапката на МОН, даже и не са чували за МОН. Отивам да се свържа с тях, дали пък ще се намерят места ?!
 Споделяй веднага😄🤓

Слушам!

https://sanovnik.bg/n4-50277-Отвориха_първото_училище_за_магьосници

# 543
Бисе, днес не ти е ден за линкове Simple Smile)))))))

# 544
Тъкмо ми стана интересно, там да не преподават бяла магия срещу коронавирус

# 545
# 546
Хаха, да , Мария! Simple Smile Магията не работи нещо:)

# 547
  • София
Тъкмо ми стана интересно, там да не преподават бяла магия срещу коронавирус
Срещу 900 лв. веднага ти казвам къде да отидеш да ти направят. 😂

Момичета, страшни сте просто! Голямо браво и благодаря от мен! Едва успявам да ви изчета. Като цяло нямам проблем да застана пред медии, но просто с моята работа и работно време би било много, много трудно.
П.с. И с тази изолация съм станала чучуло, как да застана пред камера, за смях и на кучетата да стана. 😂 😂

# 548
  • София
Бисе, прекрасно училище. Ще прощаваш, ама и ние ще се явим като конкуренция. Simple Smile Ми, да не си споделила информацията, пък!

# 549
Хаха, че аз затова го споделих! Да не сме сами в Калифорния:)

# 550
  • София
Аз съм червенокоса и с котка.
Досещате се, че съм го завършила, но досега си мълчах.
Много добри отзиви мога да дам.
🤣

# 551
Ред, Ред, идва НВО и ще очакват Тереза да подскаже тезата. Нашата Виена изчезна, но преди това котката й легна над "Бай Ганьо". А пък и ника на потребителката /Виена/. Това е изпълнена мисия.
Така че, стягайте се! Онова, за което се сещам е ..."дружините наши, оплискани с кърви/ пушкат и отблъскват без сигнал, без РЕД...", но крайната дума ще е на Тереза.

# 552
  • София
Ахахах!
Добре, стягаме се за магьосническо-гадателска мисия тогава! 😁
ПП: Тя Тереза още нищо не е казала, но предвид етимологията на името ѝ, свързвана с "лято" и "жътва", направо се стягайте за "Косачи". Пък и е от шести клас. Ще видим какво ще каже накрая, де.
А може и "По жътва", ако официално го включат. Ама то е много тъжно това бе хора... Навремето аз кандидатствах със сбит преразказ за бялата лястовица...

Последна редакция: пн, 27 апр 2020, 22:34 от Red

# 553
  • sofia
Надявам се да не са толкова "жестоки" с произведение от 6 клас. Нали ще олекотяват 😉, аз залагам на 7 клас и " Една българка".🤔

# 554
  • Някъде в Европа...
Надявам се да не са толкова "жестоки" с произведение от 6 клас. Нали ще олекотяват 😉, аз залагам на 7 клас и " Една българка".🤔
Тезата ли обсъждате, че нещо не схванах? 🙃

Общи условия

Активация на акаунт