Паническо разстройство - 43

• 29 445
  • 785
  •   1
Отговори
# 150
ох малко се успокоих,изплачих се да не полудявам,а нормално ли е да е 2 дни това чувство? само да вметна ,че ставам много рано за работа и може ли да е от натрупала се умора ,също така да споделите вие как се справяте? с психолог,хапчета

И аз имам дереализация. Мн е гадно. При мен симптомите са обърканост, не мога да мисля, замъгляване на зрението, обстановката ми става страша,  чак зловеща и нереална. Минава, ама докато мине е чудо. Мисля си и аз, те тоя път край, полудях. Ма не, осъзнаваме си всичко и само се мъчим.

Последна редакция: пт, 08 май 2020, 17:09 от bubanka

# 151
Сега разбрах, то било хистероскопия. Ще питам моя док в понеделник. И мен много ме е страх от пълните упойки. Малката си дъщеря родих с епидурална упойка и съм много доволна, в пълно съзнание, после няма трудно събуждане, мотаене на главата и т.н.
Времето е прекрасно. Моля се всичко да ми мине тези два дни и в понеделник да изкарам колелото и аз. Да не стигам до болници. Това затваряме в къщи доста ме притеснява. Спрях АД неотдавна, като цяло съм добре. Боже мой , дано не върна назад. Не мога да си намеря сродна душа, искам да мога да споделя всичко за ПР, искам да мога да се доверя на някого извън семейството, но нямам доверие. Уж сега трябвало да станем по-добри, по-човечни и по-духовни. Светът бил на прага на духовно извисяване... дрън дрън. Струва ми се че хората ставайки по-бедни и уплашени, стават по-затворени, по-завитливи, по-лоши. Айдеее пак се отвях философски.

Лив, умирам да чета. Напоследък се връщам към класиците. Току що довърших Ана Каренина. Препоръчвам. Сега след нея ще мине време докато започна друга книга. Ще ме държи дълго.

# 152
Пийте безкофеиново кафе, аз го обожавам и не мога без кафе, затова преминах на без. Не говоря за пакетчета, а мляно в голям пакет.

Много ми е депресивно, много. Не виждам смисъл в нищо, хора.

# 153
Dara77 благодаря другата седмица ще звъня да видя каква е ситуацията в болницата и кога могат да ме приемат. Аз и след абразиото се подобрих доста, но тогава имах и кръвоизливи. И мен не ми го виждаха полипа с години. Сега поне го видя без да стане оня ужас с кръмоизливите, дето ми съсипа нервите.

# 154
много благодаря за отговорите и съветите момичета🤗а относно кафето,аз днес реших да не пия,но смятам да премина отново на безкофеиново

# 155
  • София
Аз получавам сърцебиене още преди да си направя кафето, само докато си помисля, че ще пия, та не знам дали ще ми помогне това, че е безкофеиново.
Пълната упойка при абразио дали трае 20 - 30 минути, максимум. Няма никакви неразположения при събуждане. Само си малко замаян. Нито ти е лошо, нито можеш да се паникьосаш нещо, че си полузаспал Grinning

# 156
Ел, спокойно!
Ние май всички не виждаме смисъл, но се заблуждаваме! Малко разнообразие, малко и повече позитивни мисли, все от някъде се изваждат!

Лив, сега, е вчера, си усетих. И си наблюдавах на 15-та минута от сервирането и пиенето на водка ми се появи сърцебиене. Но после, като се поомаях изчезна..
А, сега как съм ...хлопа. Била съм си взела и патронче, я да се пооправя!
Идвам при теб и да ходим до Чакър Войвода!

Нещо се загубих ...в превода, Георги къде е!?
Имам километри да превеждам!

Момичета, имам проблем с четенето!
ОКР бликва от всяко изречение!
Но се успокоявам с изказването на Иван Гранитски - Ако нещо хубаво искам да прочета, ще си го напиша!

Последна редакция: сб, 09 май 2020, 04:44 от Jerry F

# 157
Вчера ходихме до парка с детето за пръв път. Малее много хора. И никой нищо не спазва. Не знам ... много притеснително ми е. Ще ходим по горите явно в парка не ми е спокойно.

# 158
Георги пак бил баннат

# 159
Ели, смисъл има във всичко. Обаче като вземем много да го мислим и търсим, не го намираме.
Аз днес излизах на разходка, нямам проблем с ПР, обаче дали от силното кръвотечение, ми нямам сили. Време хубаво, идва ти настроение, но аз едва се довлачих до в къщи на връщане от умора и пак хоризонтално. Ако съм добре психически, физически пък няма да съм добре. После обратно, като асансьор. 😀

# 160
Salii не отлагай нещата тези кръвоизливи ще те изтощят много. Минах по този път и не е лесно, не че сега е но не се съсипвай и с кръвоизливи. Аз лично не се докарах до анемия даже не знам как щото съм малокръвна но си разбих така имунитета и започнах да боледувам от всеки вирус, че просто беше ад. Бяха ми казали и че тежки спортове не може, максимум леки разходки. Браво че си се разходила.

# 161
Аз тия дни не съм ок, от оня магмурлук ми се върба тревожността, пулса оак ми е ускорен... изобщо много крачки назад Sad
Сега се чудя, дали да не се започна бетаблокера пак в ниска доза. Истината е, че след като го спрях нямах драма с пула седмици, беше си нисък. Ама ето днес цял ден ми е 90... и не иска да пада, а нормално през деня в покой ми беше 82-83 някъде... Аз имам фиксация в тоя пулс и адски зле се чувствам, като е ускорен ... Вчера пих 3 чашки вино на вечеря, определено ми се ускорява пулса слес това, ама вечерта като легнах беше 85-88... трудно заспах.. ама на сутринта беше 78, което е в общи линии нормално. Сега е ускорен тоя пулс, може би и защото се нахраних се ( ядох преди половин час някъде...). Ама ще го проследя вечерта, като си легна, тая нощ ще си легна навреме, че снощи си легнах в 2 ... въртях се сигурно до 3.... и на финал се събудих в 8... та и съм недоспала... Екстрасистули яко... особено последните два дни са непрекъснато....
Надявам се да поотмине това положение и най - вече ме е яд, че препох миналия уикенд, защото категорично от там тръгна пак всичко. Ще се придържам към пиенето на 1-2 питиета макс от време на време и това е...
Чудя се дали да си върна бетаблокера... цял ден с пулс 100 ми идва в повече, че 7 110-115 ...

# 162
Аз набързо минавам!
Али да ни е честита, прекрасна и обичана, и щастлива!
Мръсница, такава, с месец и 6 дни ме биеш Simple Smile
Прекрасно изкарване!

Аз го карам на пиене и секс!

# 163
  • София
Лив, според мен изчакай малко с този бетаблокер. Вземи валидол - два - три, да се успокоиш. Мента глог валериан. Чай някакъв. И те съветвам, ако можеш, спи до по-късно. Какво като си се събудила в 8. Лежи си там, стискай ги тези очи, па може да заспиш. Аз ако се събудя преди 9 не ставам. Успявам пак да позаспя.

# 164
Да, в общи линии това направих. Според мен сама си го вдигна пулса, като се психясвам, аз имам проблем с тоя пулс, най - много ме паникьосва ... хем знам, че дори да изкарам и дни с пулс 110.... нищо няма да ми стане... Има много хора, които живеят с такъв, ама пуст страх... Пийнах малко глог, мента и валериан... подишах малко и се оправих. После отпрах една голяма разходка по баирите и сега се чувствам вече по - добре Simple Smile
Просто докато пиех бетаблокера се родих... 6 месеца никакви паники, ама нито една дори... и го спрях, защото се възстанових - останаха само екстрасистулите... Ама ще изкарам сега още известно време да видя дали ще имам нормален пулс и ако е ок, няма да го започвам. Аз и без това бях на 1/2 от 2,5 Конкор, което е нищо...
Днес до Боровец времето беше разкошно направо! Дано остане така, та малко да живнем всички, че с тая корона... аз лично доста бях сдала багажа Sad

Общи условия

Активация на акаунт