Паническо разстройство - 43

• 29 335
  • 785
  •   1
Отговори
# 375
Момичета случвало ли ви се е да се задавяте често или пък да имате чувство ,че ви е заседнала храна като симптом от па?

# 376
Opelcorsa, публикувай написаното някъде. Много ми хареса и се радвам за теб! Успех!

# 377
Момичета случвало ли ви се е да се задавяте често или пък да имате чувство ,че ви е заседнала храна като симптом от па?
Да, Глобус Хистерикус се казва. То не е точно задавяне, но е много подобно.

# 378
  • София
Opelcorsa, така се радвам за теб Hug

# 379
Каква е тази мода да те забърсват на ЛС и то в женски форум! В този сайт!
Едно гадже ме научи да разкарвам, като си кажа цена! Веднага се отказват! Или предлагат повече!

Та, здравейте!

Сали, пролетта, лятото, ранната есен са прекрасни! Зимата си е мъка да си у вас!
Изнамира се по нещо, но зависи на каква цена и дали си заслужава!
Каквото и да казват, не може да отидем на тежка физическа работа. Колко и да ти е опряло!

Миамим, да дойда до Студентски, да ги опразнуваме!

Опелче, радвам се за теб!

Та, Анонимен, като те цапне абстиненцията ще те видим къде си!

Чух се с Али, ок е!

Трябва ми помощ!
Пак маратонки, пак секс, бира от обяд!

# 380
Джери, защо не започнеш да обучаваш на открито примерно спорт, зумба уроци или такива неща. Че и пари падат. Днес един проект почнах на една позната тука, онлайн зумба срещу 15 лева на месец, до месец ще приключим платформата, тя има над 400 трениращи. А почна на шега.

# 381
Jerry абе туй със забърсването май е навсякъде на мен по едно време ми беше втръснало, викам кво става пращат ми полови органи и какво ли не във фейса, ужас! Блокирам, ама все нови и нови. Луди хора пък ние сме с ПР.
Идеята на Георги не е лоша за такива тренировки, но аз мога да я разширя- можеш да водиш групи из горите. Мисля ти е нужна тапия, нещо там за първа помощ мога да ти проуча и тръгвате. Правиш им маршрут снимат ахкат охкат и им вземаш такса.

# 382
Та да си дойдем на думата, Георги!
Аз и зумба! Накратко обяснявам, нямам координация много, повече от 3 движения в едно упражнение ми е много за запомняне! Нищо, че съм фитнес инструктор! И пак го казвам, имам социална фобия!
Ти как си, нищо не споделяш?!

Опелче, ти си се възтановявай!
Брей, че аз така съм си загнездила фейса, че никой не ме сваля там!
Е то и аз 18 приятели имам.
Иначе половите органи се размахват за здравей!
Преекспониран е пазазът за планински водачи и агенции!

К'во си правите!?
Аз си пия бира и ще видя какъв беше този тъп сезон на Като две капки вода.
Ако е свършил, извинете ме, просто не ставаше!

# 383
Та да си дойдем на думата, Георги!
Аз и зумба! Накратко обяснявам, нямам координация много, повече от 3 движения в едно упражнение ми е много за запомняне! Нищо, че съм фитнес инструктор! И пак го казвам, имам социална фобия!
Ти как си, нищо не споделяш?!

Опелче, ти си се възтановявай!
Брей, че аз така съм си загнездила фейса, че никой не ме сваля там!
Е то и аз 18 приятели имам.
Иначе половите органи се размахват за здравей!
Преекспониран е пазазът за планински водачи и агенции!

К'во си правите!?
Аз си пия бира и ще видя какъв беше този тъп сезон на Като две капки вода.
Ако е свършил, извинете ме, просто не ставаше!
Аз съм добре, ама май се престарах тия дни. Стартирах нов бизнес проект, депресирам се, че 2020 няма да имам командировки в чужбина, вкарах се в тежък кето режим, тренирам като луд и имам средно на ден по 21000 крачки. Отделно на това ми дойде до гуша от всичко и всички, само с тъпаци се налага да работя и според психиатърка, с която се видях съм претърпял 3 бърнаута. Ама аз не мога да спра да бачкам, не е моя живот това. Мрънкат ми за нова кола, тунинги по тялото и подобни тъпотии, отделно и ми идва в повече , че не слагам и грам алкохол пред мен.

# 384
Опелче, ето че всичко мина добре. Дано не ти се налага повече да влизаш в болница. Много се радвам за теб. И ... много хубаво пишеш. Това , което си видяла в болницата, това е реалността. Така че да сме здрави и по-малко да се ядосваме за глупости.

# 385
Георги, има ли ефект при теб от кето диетата. Тази на Атанас Узунов ли спазваш? Аз съм на нея, но засега има малък ефект. Спазвам стриктно храненето, но си пия алкохол( а той е забранен)

# 386
Jerry кой където го лепнат. Мен във фейса, теб- тука. Не знам дали сте чели книги на Венета Райкова, ама в едната героитята й попадна на точно такъв дето й праща полови органи и е тотално самовлюбен и откачен. Още като четях викам е, голяма тъпотия. Ама човек не трябва така да е скептичен, щото скоро ми дойде и на мен до главата. Не е съвсем по темата, но е интересно и ме вкара в такава депресия, че нямам думи. Аз да си призная никога не съм се смятала за особено красива, надминала и 40 г след две раждания по бански изглеждам и като човечето на Мишелин от бюста надолу, имам стрии абе по прецъфтяла роза. Всичко тръгна от познат колега, докато боледувах от грип и все още не бяхме и сънували за коронавируса. То зле ми стоя у дома и тоя ми пише по работа. Аз викам да се разсея ще отговоря и си писахме така няколко дни. Изведнъж тоя почна да ми се оплаква че с приятелката му сексуално не можел да се задоволи. Първата ми реакция беше че нещо грешно ми е пратил щото веднага смени темата и пак за работа си дрънкахме. И на мен ми се е случвало викам пише си с някой приятел и е станала грешка няма да го излагам но скоро пак повдигна темата за секса. Признавам си много тъпо му се хванах, аз не съм срамежлива да говоря за секс или да пиша и си ги надрънках както си ги мисля. Малеее че кво стана. Оня реши че си падам по него и се почна следи ме, пише ми нещо ужасно. Викам не мога и да го блокирам работим заедно леко завися от него - още една грешка. Аз му пиша стига не те харесвам, нищо няма спри, ама той не вярва. Тъй де махнах си фейсбук блокирах го на вайбър абе ад. Заканих му се че ако продължи ще се оплача, ама страх. Вървя по пътя викам следи ме, страх ме от коли с неговата марка, направо се филмирах яко. Тъй де всичко отмина някак върнах си фейсбук той ме беше блокирал там за мое щастие. Успокоиха се нещата, макар че човек никога не знае. На всичкото отгоре е по-млад от мен, има си жена, спортува, чудех се какво не му е наред да хареса мен? Но после ми казаха че бил такъв на всичко женско налитал. Ей как пък никой не казва това преди да ти се случи.
И сега си викам как можех да я сторя по лесната- ако си бях легнала с него, още на другия ден нямаше и да се сети за мен, пък сега кой го знае още може да прави опити. Те такива те искат докато се дърпаш уж така казват психолозите..

# 387
Опелче, прочетох текста ти за болницата и се просълзих. Стискам палци да си добре и да се оправиш по-бързо. ❤

# 388
Има ги всякакви откачени. Лошото е че ние с наще лабилни нерви реагираме по-различно, влияе ни негативно. Горките им половинки на тези същите. И аз съм имала подобен случай като на Опела, и още като го видя въпросния господин ми претупва сърцето, не от радост, сещате се. Вместо да се наперя и да вирна глава, защото няма да го огрее никога, аз се притеснявам и го отбягвам. Та, на нас с  нащо ПР само такива истории ни липсват. На нас ни трябва спокойствие.

# 389
Георги, има ли ефект при теб от кето диетата. Тази на Атанас Узунов ли спазваш? Аз съм на нея, но засега има малък ефект. Спазвам стриктно храненето, но си пия алкохол( а той е забранен)
Наско го познавам лично... И нямам какво добро да кажа за него Simple Smile Спазвам НВД фитнес режим. Подобно на Аткинс, но модифицирано. Атанас Узунов стана известен от няколко години, а аз тоя режим си го имам от далечната 2002, когато с него и яки тренировки у фитнеса + ефедрин свалих 35 кила заради бас Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт