Паническо разстройство - 43

• 29 423
  • 785
  •   1
Отговори
# 225
Момичета във връзка с заспиването на някоя случвало ли и се  да е заспала и да и звънне телефона примерно или някой да в събуди ,след което да получи ужасна па с всички екстри😬 на мен вчера ми се случи(не за първи път) ,но от година може би не ми се бе случвало

# 226
Аз съм така, даже само да се сепна и да се събудя, съм с ужасна ПА.

Последна редакция: ср, 13 май 2020, 14:20 от Jerry F

# 227
На мен ми се случваше преди време много често. Чак сякаш се люлеея аз и  леглото от ударите на сърцето ми. От тогава всички в къщи са дресирани. ММ и децата, спя ли,  никакви силни шумове и резки движения 😀. То не им е трудно защото обикновено последна заспивам, но си знаят. И вечер телефона ми е с намален звук.

# 228
  • Перник
Аз принципно заспивам и след 2-3 часа се будя. Не спя после 2 часа и пак заспивам. За това попитах за мелатонина. Я ми кажете как се спира и намалява ксанакса? Пия по 1 от 25 мг от мн време и ми се ще да го намаля поне.

# 229
От колко много време? Почвай да делиш хапчето от 0,25 на две за 10-тина дни, после през ден и така полека лека ще останеш да го пиеш само при нужда. По време на намаляването можеш да се върнеш на старата доза ако стане много зле и после пак да опиташ, но мисля че няма да се наложи. Не е трудно.

На мен ми предстои 12 месеца борса с обещетение и въпреки това днес се замислих и малко се уплаших. Ами ако не си намеря работа след това? Една година е и много, и малко време. Опитвам се да пропъждам една мисъл, която се промъква в ума ми - дали не сгреших че напуснах във време когато хората ги съкращават, криза е. И в тази тъпа провинция как няма работа. Но после се сещам колко беше гадно и обидно последните дни. Незнам какво да мисля...🙄 Няма го Георги да каже нещо оптимистично за кризата, за вируса...

# 230
Не се притеснявай,Salii, не си само ти в това положение. Сигурна съм, че ще си намериш работа, но още от сега си търси. Хем няма да губиш оптимизъм, много е трудно за всички и на мен договора ми е до септември най късно. Лошо ще бъде ако остана вкъщи. Можеш да си потърсиш и нещо на 4 часа, само не унивай. Всичко ще се нареди, Бог затваря една врата, защото може да има по добри планове за нас. Прекрасен ден от мен!

# 231
opelcorsa, благодаря за милите и амбициращи думи ! Над 20 съм, но сте права, че искам да взема живота си в ръце. Проблемът ми е от 10-11 месеца и вече нямам сили да се боря. Снощи пих два Лексотана наведнъж. Дори и спокоен (успокоен от Лексотана), пак се случва. Предполагам, че то цялостно като съм депресиран и няма как моментно успокоително да ми кротне съзнанието... Бих чел до откат книга, но заради това стресиращо заспиване не съм чел от много време. Влияе ми на деня. Много, много трудно се съсредоточавам в текст. И с филмите е така. Те, дори ме плашат. Осъзнавам, че е ирационален страх и въпреки това...

# 232
Не се притеснявай,Salii,Всичко ще се нареди, Бог затваря една врата, защото може да има по добри планове за нас. Прекрасен ден от мен!
Криси , много ти благодаря. Невероятно е колко успокояващо действат едни такива думи от почти непознат човек. Прекрасен ден и на теб!

# 233
Анонимен всички сме така, не ядеш, не спиш, страх не четеш аз като взема книгата и се разревавам, нищо не ме вълнува абе тотална гадост, но отминава. Лошото е че се и връща и пак се бориш и така години.

# 234
Аз принципно заспивам и след 2-3 часа се будя. Не спя после 2 часа и пак заспивам. За това попитах за мелатонина.
Скрит текст:
Я ми кажете как се спира и намалява ксанакса? Пия по 1 от 25 мг от мн време и ми се ще да го намаля поне.
Мелатонинът се отразява на всеки различно. Аз имах проблем със съня и си взех най-маките мг на Novanight. Изобщо не ми понесе добре. Приспива ми се, но сънищата ми са едни ярки и реални. Като се събудя на сутринта се чувствах толкова уморена все едно цяла нощ съм работила физ. труд.

# 235
Не знам как отминава, opelcorsa. Цял ден си мисля и се страхувам от "заспиването". Опитвам се да си отвлека мислите с други неща, но просто не се получава. Волята ми е силна, но как да се боря с невидим враг ? Разбирам, да е притеснение някакво от нещо, да се втурна през глава да го сборя, но то едно от най-нормалните неща за индивида - заспиване.

# 236
Ох, Сали, ние училите няма или трудно ще си намерим! Всички познати тук имат работа, в производство, шофьори и т.н. Трета година търся нещо, де що годе. Хубавите места са здраво окупирани. В производство не мога да работя, е как като 25 години съм работила умствен труд на компютър. Пробвах в поизводство, ами тръгнах си! От къде тази бързина, тежка работа, като не си го пипал! Аз съм трагедия!
Но се надявам, като че ли вече не хвърлям толкова терзание и рев в тази мисъл!

Пак изгорях. Все едно съм тежък махмурлук, гадене, неориентираност!
За това ние не трябва да се мотаме много по жегите. При нас травмите са по-силни!

# 237
Джери, при това ти си много спортна натура. Ами аз , какво производство, не ставам знам си. Няма да издържа физически. Ама аз съм си виновна. Можеше да сведа глава и да преглътна, от мен да мине, да направя компромис. Ама не мога. Внаги съм била против тезата че ”преклонената глава, сабя не я сече”. Ей на, сега без глава ще ходя 😁

# 238
Ей хора много тежък ден. То жега ужасна, то не спах щото нещо ме боля и стомаха, то ми отпаднало, че и работа имах, макар че докато се ядосвах някак забравих другото, цял ден не хапнах щото стомахът пак ще ме стегне, пък и тоя вирус- викам барем жегата да го убие. Ей ние ще измрем от жега и преди короната. И вече стана ясно че другата седмица съм в болница, че страх от упойка и да не ме заразят, че на колегата майка му с повръщане викам хванала е коронавирус, тя е рентгенов лаборант и пак страх. Че да измисля как всичката работа да я разпределя някак за другата седмица а то 10 разпределя 20 нови излизат, че едни сметки съм объркала, то от притесненията, ама ще се оправят юни месец чак абееее край няма тоя ден! Да идва юни вече писна ми тия три месеца са ми като черна дупка.

# 239
Невролог ми назначи лечение с деанксит. Искам да попитам тези, които са го употребявали как ви подейства и помага ли при чувство за нереалност, депресия и страх. Аз пих едно хапче днес и се почувствах доста спокойна.
Лекарят ми каза, че не води до пристрастяване, но четох в една статия, че при продължителен прием води. Запознати ли сте и колко време сте го пили? Кога е удачно да се спре?

Общи условия

Активация на акаунт