Паническо разстройство - 43

• 29 392
  • 785
  •   1
Отговори
# 315
Оф, бодежите ми се завърнаха. От час са в гърлото, в ляво, нагоре ме ръчка. Какво пък е това?
Снощи си легнах с пулс 118. Валидол не ми помогна. Поне кръвното беше ок. Сутринта бях добре.
Поне успяваш да заспиш...аз си мислих,че от високия пулс се стряскам и немога да спя...сега Пия ивабенор пулса е 80-90 пак немога да спя,че и задух...постоянен...отвратително е

# 316
  • София
Е, повече от час се въртях преди да заспя. После се събуждах 4 - 5 пъти. Но да, поне заспах.

# 317
И аз трудно заспивам и се будя много пъти през нощта. Това не е пълноценна почивка, ама какво да се прави.

Георги, как ще почваш пак АД, нали го спря току що. Ти ми даде кураж аз да го спра. Надявам се да не стигам до онова безизходно положение, в което прибягнах до АД. Но никога не се знае.

# 318
Абе щом и аз дадох фира тия дни, начи нещо има в околната среда. Жегата много ме троши, като добавя диетата и прекаляването със спорта и нещата си се нареждат. Обмислям сериозно пак да си почна АД и да откарам 5-6 години.
Какъв АД ще започнеш? И какво спортуваш?

# 319
Абе щом и аз дадох фира тия дни, начи нещо има в околната среда. Жегата много ме троши, като добавя диетата и прекаляването със спорта и нещата си се нареждат. Обмислям сериозно пак да си почна АД и да откарам 5-6 години.
За сега се чудя да почвам ли АД иначе искат да започна ципралекс...аз съм с базед за какъв спорт ми говориш...само ходене пеша

# 320
Може би дозата е малка. И аз имах по едно време задух от щитовидната жлеза. Минаваше ми с лексотан , но от 1 таблетка. Половинка въобще не ми действаше. Сега също ми се появява понякога от нерви. Но вече не му обръщам внимание. Чакам да отшуми. Но ми се случва по-рядко и за кратко.И вече знам, че спортът, разходките  ми помагат. Преди да си оперирам жлезата ме държеше с месеци. Сега от обездвижването и от ситуацията пак ми се получава.

# 321
За сега се чудя да почвам ли АД иначе искат да започна ципралекс...аз съм с базед за какъв спорт ми говориш...само ходене пеша
Въпросът ми беше към Георги, но няма проблем, че и ти отговори. Пожелавам ти успех.

# 322
  • София
Ананас, щитовидна ли оперира и от възли ли? Извинявам се, май съм пропуснала назад. И аз имам да оперирам щитовидна, заради възли. Хормони и антитела са екстра, ендокринологът ми каза, че оплакванията ми не са от жлезата. За мое огромно съжаление. Мислех, че като се оперирам и всичко ще отшуми.

# 323
  Да, възли. И на мен хормоните и антителата бяха наред и ми казваха, че проблемите ми - сърцебиене, задух , ПА не са от щитовидната, но съм нов човек след операцията. Не я отлагайте. И мен ме беше много страх, но не е тежка и определено съм по-добре след нея. Но около година след нея имах оплаквания - казваха ми да изчакам да се наместят хормоните. Така и стана. Те винаги уж бяха в норма.

# 324
Последните часове се бях зачела в една книга и сега гледам - 14 отговора.
Казвам си, дали някой не е открил формулата за всички нас!

Тегаво и ми е на мен тези дни, навън, не е от многото ходене и миналата седмица пак беше по толкова, и по-миналата...
Като се мотах по обед, седнах на брега без сили, и си казвам, до нас има още 2 часа, Танче, как ще се добереш!

Аз съм против АД вече, за мен лично!  За 8 години как пък нещо не ми повлия, и кила не съм качвала! Напразно тровене на организма!

Е таквоз е времето тези дни, не са онези ясни снимки!

Последна редакция: пн, 18 май 2020, 21:31 от Jerry F

# 325
Щом пия клонарекс мога ли да пия противоалергично...по точно ериус,че направих алергия а не зная може ли

# 326
E Коаксил е моя АД, още съм във фаза на чудене. Аз че го спрях е вярно, но избързах може би. Не съчетах режима както трябва и сега ме удря яко хипогликемията с бонуси, отделно и жегата ме мори. Моя спорт е кардио на пътека, гребен тренажор и велоергометър. Правя HIIT по 40-на минути. Всеки ден. Режима ми е строго кето , обаче много тежко се понася , май ЕГН ми се отразява вече зле. Че слабея ударно е вярно, обаче плащам бая висока цена. Затова мисля за АД, че да туширам нещата докато постигна целевото си тегло.

Надежда , няма опасност само ще спиш като пън и има вероятност да си като пияна малко.

# 327
  • София
  Да, възли. И на мен хормоните и антителата бяха наред и ми казваха, че проблемите ми - сърцебиене, задух , ПА не са от щитовидната, но съм нов човек след операцията. Не я отлагайте. И мен ме беше много страх, но не е тежка и определено съм по-добре след нея. Но около година след нея имах оплаквания - казваха ми да изчакам да се наместят хормоните. Така и стана. Те винаги уж бяха в норма.

Ох, ноември я отложих за март, от страх, а и уж да мине зимата. Март отложиха плановите, после ги разрешиха. Докторчето ми звънна да я правим, аз пак отложих от страх, че нали е с интубиране, а и съм с хипертония. И пак ме е страх. Страх ме е да не се разболея от този китайски вирус след това. Операция с интубиране, корона, цигари, хипертония. Ами аз съм чао.

# 328
E Коаксил е моя АД, още съм във фаза на чудене. Аз че го спрях е вярно, но избързах може би. Не съчетах режима както трябва и сега ме удря яко хипогликемията с бонуси, отделно и жегата ме мори. Моя спорт е кардио на пътека, гребен тренажор и велоергометър. Правя HIIT по 40-на минути. Всеки ден. Режима ми е строго кето , обаче много тежко се понася , май ЕГН ми се отразява вече зле. Че слабея ударно е вярно, обаче плащам бая висока цена. Затова мисля за АД, че да туширам нещата докато постигна целевото си тегло.

Надежда , няма опасност само ще спиш като пън и има вероятност да си като пияна малко.
Благодаря ти за бързия отговор,имам само ериус ще пия това...от събота сутринта пия ивабенор...от събота вечерта започна леко трудното дишане...вчера беше по зле..
Днес е ужасно,с пресъхнала уста и трудно преглъщане,после получих размазано виждане е като направих и обрив реших отново да прочета листовката...и всичко това е прилежно описано,като странични ефекти + гаденето и разстройство,които също получих днес...тази вечер няма да ги пия...дали ще мине само с ериус или да ходя до спешното

# 329
Здравейте пиша за първи път.И аз като вас имах паник атаки които овладявам сама някак си.С много стрес за организма по време на атаките.Сърцебиене, задух,треперене,изтръпване на ръцете гадене.Ужасс Но с хипохондрията не мога да се справя.Постоянно мисля за болести.За един световъртеж в автобуса отидох на ЯМР на глава.Нищо ми няма естествено.Всички доктори ми се чудят защо се изследвам.Малко ми се разбие сърцето веднага на кардиолог и такаааа за всяко нещо.Но по лошото е че ми се предаде и към детето нещо малко да настине аз се сковава не мога да се храня не мога да спя само мисля какво ще му стане хуквам всеки ден по доктори да го водя даже по два пъти в деня.Не знам какво е това нещо.Има ли такива майки???

Общи условия

Активация на акаунт