Паническо разстройство - 43

• 29 310
  • 785
  •   1
Отговори
# 525
Ривотрилът и клонарексът са с една и съща активна съставка, различни производители!
Но вървете на лекар за тях, трябва Ви схема! Не е шега с тях!

Трябва ми постоянно да съм спокоен за известно време. Сутрин, обед, вечер предполагам. Ако има превъртяли го, ще се радвам на мнения. Simple Smile
Не става с хапчета бе, човек! И с клонарекс може да те отпере мощна паника. Приеми интензивния прием на бензо като язовир. Спира водата и като го спреш, взе едно го изпускаш с всички шлюзове. Връхлита те на вълни.

Как да ти го кажа. Имам изтървана Клинофобия. Единственият вариант са успокоителните. Фобията ми влияе през деня. Да го кажем така - не, че си го прося, но бих борил зависимост, пред този ужас, който е всяка вечер. Simple Smile Благодаря за загрижеността, но аз спокойно си питам за мнения. Сам ще реша какво да правя. Спокойно, няма да имате вина.

# 526
Ривотрилът и клонарексът са с една и съща активна съставка, различни производители!
Но вървете на лекар за тях, трябва Ви схема! Не е шега с тях!

Трябва ми постоянно да съм спокоен за известно време. Сутрин, обед, вечер предполагам. Ако има превъртяли го, ще се радвам на мнения. Simple Smile
Не става с хапчета бе, човек! И с клонарекс може да те отпере мощна паника. Приеми интензивния прием на бензо като язовир. Спира водата и като го спреш, взе едно го изпускаш с всички шлюзове. Връхлита те на вълни.

Как да ти го кажа. Имам изтървана Клинофобия. Единственият вариант са успокоителните. Фобията ми влияе през деня. Да го кажем така - не, че си го прося, но бих борил зависимост, пред този ужас, който е всяка вечер. Simple Smile Благодаря за загрижеността, но аз спокойно си питам за мнения. Сам ще реша какво да правя. Спокойно, няма да имате вина.
А опитвал ли си с алкохол? Атаракс?

# 527
Вие нещо в града нямате ли психиатър? Отиваш, дава ти схема и си готов!
Върви някъде на природа или виси в кръчмата, както Георги ти казва!

Питай мен, като патещ с отказването от тази зависимост. Какво ли не съм преживявала, но и бавното отказване на бензо е ужасно!

# 528
Бивш алкохолик съм. Не е опция. Влияе ми зле, дори и да се контролирам в приема.

# 529
  • София
А моите лекарства какви се водят? Този нисък пулс ме побърква. Под 50 пада

# 530
Бивш алкохолик съм. Не е опция. Влияе ми зле, дори и да се контролирам в приема.

Щом можеш си добре, аз още не мога. 20 мл и докато не се отрежа не мирясвам!
Предупреждавам, отказването е ад!
Скрит текст:
Поръчваш на черно Ривотрил от 2 мг и пиеш 3 пъти по половин
После двамата ще борим спирането!
Аз 5 месец не мога!

# 531
Прав си, ще изчакам да минат изследванията. Иначе утре ще ходя да проверя какво ще ми струва. И след това като се захвана ще споделя как е. Загнездило ми се е в главата, че трябва да я махна и се опитвам да слушам "вътрешния си глас". Както и две грешки спрямо други хора от миналото и сега търся начин да се извиня и да помоля за прошка. Изглежда е важно, щом ми чоплят съзнанието. Малко звучи смахнато, ама....
Не е за тука, ама изчиства ли се напълно татуировка с лазер?
И за да не спамя само - клонарекс 0.5 мг февруари започнах 2 х половин. Сега пия четвъртинка само ако се окоморя нощем (рядко) или ако ме чака нещо, което вече ме е напрегнало авансово.

# 532
Анонимен, а атаракс пробвал ли си?

# 533
  • София
Gunhilda, ще споделя като отида да ми я махнат. Утре ще ходя да я видят и да ми кажат брой процедури и цена.
Георги, ако знаеш моите лекарства какви се водят?

# 534
Прегабалин,  аналога му е Лирика, води се антиепилептик, ако това питаш. Прилага се при болка от неврогенен характер и при ГТР. Тритикото и аз го пия,  то е атипичен АД.
На мен ми бяха изписали Лирика преди 4 месеца, но ме хвана шубе да го пия, защото прочетох гадни отзиви и дори не си го купих

# 535
Прегабалин,  аналога му е Лирика, води се антиепилептик, ако това питаш. Прилага се при болка от неврогенен характер и при ГТР. Тритикото и аз го пия,  то е атипичен АД.
На мен ми бяха изписали Лирика преди 4 месеца, но ме хвана шубе да го пия, защото прочетох гадни отзиви и дори не си го купих
Има тежки странични ефекти, но при мъже. При жените почти не се усещат, освен тия палпитации и ускорение на пулса. И инсомния понякога. При мъжете вече е друга работа, включително и трайна импотентност.

# 536
Здравейте, искам да попитам пиещите Ципралекс . През летните месеци в каква дозировка го пиете ? Аз по половин таблетка по лекарска препоръка, а през останалото време цяла( ако не го забравя) И от колко време го пиете? Аз от 6 години, като от 4-5 години съм Ок. , но ме е страх да го спра, за да не се върнат старите мъки
П.С. Пия и флуанксол по 1 на ден сутрин

# 537
  • София
Странно, а моя пулс е под 60, даже днес под 50 и ми е едно лошо. И вчера бях така. Днес имах една мини криза. Покачих леко пулса и кръвното за няколко минути. А сега ми се скова долната челюст. От какво са тия симптоми, стяга ме сърцето, кръвното нормално сега, пулса под 60 пак.

# 538
Странно, а моя пулс е под 60, даже днес под 50 и ми е едно лошо. И вчера бях така. Днес имах една мини криза. Покачих леко пулса и кръвното за няколко минути. А сега ми се скова долната челюст. От какво са тия симптоми, стяга ме сърцето, кръвното нормално сега, пулса под 60 пак.
Невралгия е това, невралгични прояви от отделения адреналин и мускулни спазми. И аз съм така днес, много крив ден с много физически усещания, че и интензивни. Среден пулс за деня 62, като на тренировката си го докарах 183 Simple Smile Е, жив съм и пиша. Иначе е неприятно усещането за невралгични болки, то последно минава. Ако много те притеснява пулса, пий алкохол или яж някакво сладко.

# 539
  • София
Дааа, а аз съм на диета. От 20 дни. Алкохол, сладко - не става😔
Аз съм една дърта студентка и тепърва ще търся работа по специалността. Така, че с търсенето на работа и аз ще се сблъскам челно скоро.

Общи условия

Активация на акаунт