Кюретаж и забременяване след това - тема 84

• 37 064
  • 784
  •   1
Отговори
# 450
Благодаря Ви момичета от❤ . Утре ще проверя в аптеката. Ще пия пробиотик Омнибиотик 10 и витамин В комплекс си взех.

# 451
Клотримазол е Канестен.

# 452
Моля помагайте, на приложената снимка се вижда сакът единия път от ляво другия път от дясно. Снимките са с разлика от две седмици. Това нормално ли е?Не трябва ли да си стои от едната страна?

# 453
Не знам дали е нормално и дали не зависи от това от къде се гледа, ама по-притеснителното е, че сакът е с еднакъв размер, а за 2 седмици трябваше да е по-голям и съответно с ембрион.
Кога беше последната редовна менструация и колко е дължината на цикъла ти?

# 454
Вие не питате ли лекарите си?

# 455
Да, това притесни аг,каза да изчакаме още 10 дни и да видим, и после забелязах снимките. Последната м беше на 28.06, с късна овулация съм. И различен цикъл, максимум 40 дни.

Не знам дали е нормално и дали не зависи от това от къде се гледа, ама по-притеснителното е, че сакът е с еднакъв размер, а за 2 седмици трябваше да е по-голям и съответно с ембрион.
Кога беше последната редовна менструация и колко е дължината на цикъла ти?

# 456
Здравейте, момичета. Моята сага продължава. След получено възпаление, вследствие на Мисед ми изписаха антибиотик. Днес получих световъртеж, глъхнене на ушите и стягане в гърдите и бегом към спешното. В спешното ме посрещнаха с въпроса, защо не съм отишла в клиниката,  където е извършено абразиото. Обясних им, че са ми по-наблизо и нещо ми става от антибиотика. Прегледаха ме и ми казаха, че имам възпаление. Пуснаха ми изследвания. Чаках за изследванията и ми казаха, че според тях нямам възпаление. Попитах ги за антибиотика, казаха да не го пия, а само обезболяващи. Учудиха се защо ЧГХ е високо и казаха да го следя. Имам болки. Като стоя права, като съм седнала. Боли ме. Въпросът ми е нормално ли е ЧГХ да е високо, лигавицата на матката да е  7.2mm, да имам фоликулярно киста и течност в дъгласовото[/img][/img] пространство. На косъм съм да се откажа от работа и обучение и да се прибера в България 😔 Прилагам изследвания, но са немски.

# 457
# 458
# 459
  • София
Емонка,

Единственото, което мога да кажа, е че ако правиш последователни кръвни изследвания на ЧХГ, то трябва да намалява. Възможно е да имаш странични ефекти от антибиотика - прочети си листовката. Всичко останало може да е нормално, но това може да прецени само АГ.

Flowers Hibiscus

# 460
Емонка, нормално е да има още ЧХГ в кръвта, моето се чисти почти един месец след мисед в 10 г.с., проверявах с уринарни тестове.описаните от теб световъртеж и други симптоми са чести при този антибиотик, и при мен беше подобно, но пак го понесох по-добре от доксициклин, който ми разказа играта със странични ефекти. Кръвните изследвания са ок, затова са казали, че няма инфекция. Болките може да са от свободната течност, отиди най-добре отново на контрола при АГ и си продължавай антибиотика,

# 461
Емонка, нормално е да има още ЧХГ в кръвта, моето се чисти почти един месец след мисед в 10 г.с., проверявах с уринарни тестове.описаните от теб световъртеж и други симптоми са чести при този антибиотик, и при мен беше подобно, но пак го понесох по-добре от доксициклин, който ми разказа играта със странични ефекти. Кръвните изследвания са ок, затова са казали, че няма инфекция. Болките може да са от свободната течност, отиди най-добре отново на контрола при АГ и си продължавай антибиотика,

Благодаря за отговора🌹

# 462
Здравейте, имате ли представа проф. Кременски след колко време гд отговаря на имейлите си ? Вчера му писах и се чудя дали ще отговори.

# 463
Здравейте, имате ли представа проф. Кременски след колко време гд отговаря на имейлите си ? Вчера му писах и се чудя дали ще отговори.

На мен обикновено ми отговаря в рамките на деня, в който съм му писала.

# 464

На мен обикновено ми отговаря в рамките на деня, в който съм му писала.

На кой имейл му пишете? Дали не съм объркала мейла... още нямам отговор , а вчера му писах.

Общи условия

Активация на акаунт