Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през април

• 38 178
  • 1 330
  •   1
Отговори
# 105
Мария, всичко ще бъде наред 🤞. В болница ли си и под лекарско наблюдение?

В болница съм от четвъртък сутринта. Докторите и те се видяха в чудо с мен. До сега за деня имам пет записа - два доста лоши, другите наред.
Ще се моля всичко да е наред при теб!
Всъщност вярвам ,че всичко ще бъде наред! ❤️
Голямо гуш от мен! 🤗

# 106
Момичета, какво мислите възможно ли е да отпадне ИП преди 13 май?

# 107
Мария,дано всичко е наред и мъника си дочака понеделник!И аз така на финала полежах заради лоши тонове.Доста се бях шашнала да не се наложи спешно секцио.Е,устискахме с дребен,и два дни след изписването ми реши да се появи на бял свят.Сега, месец и половина по-късно мрънкоти до мен 🥰.
А иначе се оплаквам от несъобразителни същества,които започнаха да режат дърва в 14:30 😤.Мила "селска" идилия...

# 108
Спах следобяд. Сега ме боли глава. Няма пълно щастие, значи.

# 109
  • тук и там
При нас мерките ще се разхлабват.Има план от няколко фази.Първата започва от 4-ти май,фаза две-11 май,фаза три 18 май, и последната на 8.06.Това ако след фаза 1 и другите,не се провалят нещата..И нямаме маски,а пък ще ни трябват .От това се оплаквам-сега пък маски трябва да  търся по сайтовете и най-вече читав доставчик..
При нас е зле положението..Та си мисля че скоро навсякъде ще започнат поетапното разхлабване на мерките,във БГ включително..

# 110
Момичета, какво мислите възможно ли е да отпадне ИП преди 13 май?
Силно се съмнявам, лично аз смятам, че ще е поне до Юни.. сега ще започна да излизат случаите след Великден. Бойко Борисов го каза това, за да намали напрежението. Мое мнение.

Аз се оплаквам, че съм на работа. Малко се напрягам от ИП, но засега търпимо.. аз успях да сваля няколко килограма(не ме линчувайте Grinning ), но психически ми се отразява.

# 111
А, ето къде сте били. Трябва ли тук да започвам с Оплаквам се?,че да се оплача, че аха-аха да ви изпусна Simple Smile
Не съмч ела назад, нямам сега време, ще го оставя за утре, да не скучая.
ИП може да падне юни, може и да не падне. Общо взето, мисля че гледаме какво рпавят другите-това и ние. Ден за ден е, според зависи. Въобще вече планове и прогнози нито мога да направя, нито искам,ч е сме един ден така-един ден иначе.
Много планове имахме за лято-есен тази година, явно ще пропаднат. И пари ще загувби, като всички останали. За сега работа имам, но трябва да сме реалисти-нищо не се знае  до кога ще имам.

# 112
  • Куциндрел
Да отворят парковете, без някакви пътеки за преминаване, но да оставят затворени заведенията и детските атракциони е тях. Да може децата не само да минат през парка, а да поиграят на някоя поляна или да покарат колело. Струпвания в парка става само около атракционите.

# 113
Аз продължавам да твърдя, че у нас ИП е някаква смешка. Реално ограничения няма. Само кафета и хотели не работят. По улиците е пълно с хора. Фризьори, козметици, цветарници и прочие си работят. Едните маски са задължителни, но се носят като аксесоар.

# 114
  • София
Мария, стискам палци всичко да е наред.
Надявам се вече да приключи ИП и да заживеем нормално, ако изобщо е възможно. Искам да ходим сред природата, а не да обикаляме около блока с децата и да гледаме парка през балкона.

# 115
Аз продължавам да твърдя, че у нас ИП е някаква смешка. Реално ограничения няма. Само кафета и хотели не работят. По улиците е пълно с хора. Фризьори, козметици, цветарници и прочие си работят. Едните маски са задължителни, но се носят като аксесоар.

Точно така е. Няма карантина, няма кой знае какви ограничения. Но има останали хора без работа, отменени събития, за които е платено, планувани други събития, които могат да се вместят тази година, догодина ще е късно и т.н. Аз дори не говоря за почивки.
На спортистите им се разказа играта отделно. Всеки вече е извън форма, някои планираха последни участия на световни. Олимпиадата ясно.
Иначе аз от навън идвам. Фул е от народ по улиците, така че ако отключат парковете хората предполагам ще се изнесат там. Аз в парк и преди не ходех, но тези тълпи по тротоарите преди без ИП ги нямаше.

# 116
  • тук и там
Ами аз за това го написах това за разхлабването на мерките при нас..Общо взето Европа си действа заедно ,с горе-долу едни и същи мерки- с 10- 12 дни разлика.Та спорем мен и във БГ ще охлабят положението ..

# 117
Спор няма, че животът е променен. Но и при отмяна на ИП у нас, не си представям концерт или футболен мач скоро. Пазя една резервация за голям ол инклузив хотел в края на юни, с ясното съзнание, че няма как да се случи.
Някои неща ще се променят с или без ИП.

# 118
  • Точно където трябва
Оплаквам се, че сега трябва да следя 2 теми.
И се оплаквам, че търся точно едни определени къси панталони за детето, а точно такива няма. А са толкова стандартни - памук, но не трико, цикламени, едноцветни и да не са 100лв.

# 119
  • София
И аз имам резервация за края на юни и се надявам да не я отменям. Чакам я с нетърпение.

Общи условия

Активация на акаунт