Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през април

• 38 173
  • 1 330
  •   1
Отговори
# 90
Оплаквам се от прехвалената книга "Хавра". Стигнах с мъка до 170та страница и се чудя, да се мъча ли още?

Не я мъчи! А авторът ѝ е един такъв високомерен. Направи ми неприятно впечатление. Много го лансират за велик съвременен бг писател и се е взел много насериозно. Няма да я чета, а я имам. Напук!

# 91
Здрасти банда, тук съм!!!
Тетка, много съм съгласна с мнението ти от предната тема. Аз оставам тук, и предната тема ми харесваше, в други не пиша, защото са адски позьорски и лигави.

# 92
В тази връзка все се каня да разуча формулите в ексел, че в работата ми се налага да дърпам едни големи справки и да обединявам и сравнявам таблици и тези формули ще са ми от полза.
Искам да се понауча в ексел, ама нямам желание и си намирам оправдания.
Аз преди година изкарах двайсет безплатни урока в Аула. Бяха ми полезни, защото години на ред ползвах версия на Ексел 2010 и когато минах на 2016 имах затруднения. Да не говорим, че Уърд, който ползвах от как се помня, ме затрудни в новата версия с някои елементарни неща, като номериране на страници, но на първа и втора да няма и да започват направо от трета страница с номер 3. Човек се учи.

# 93
Честито на Филомена! Аз през втората бременност бях все гладна, а като ядях пак ми беше лошо....Ще мине, имаш още 7-8 месеца само....😊
Благодаря и на Тони за темата!

# 94
Разрешиха ли модераторите да има две подобни теми?

Подтикнаха ни.
https://bg-mam.ma/p/840351/40626412

Вита, да помагаме за презентацията, с годините много задобрях с Пауър Пойнт-а.
Благодаря за предложението 😘! Справихме се!

# 95
Ходихме с Бебълс на разходка. Намазах си лицето с кокосово масло, кото видях какво слънце пече, поне тен да хващам. Уж само на разходка, стигнахме до ЛИДЛ и 30-те лв, които имах в мен ги изхарчих.
Сега съм напръскала банята с препарат, но е толкова силен, че направо задушаващ. След 10 мин ще го измия. И вече мога да излезна на терасата да се попека, докато Бебълс спи. Оплаквам се, че не мога да се пека по бански, защото не живея на последния етаж.

# 96
Благодаря за темичката! ❤️

Боби,стопли ми сърцето от красивата картина.

Феломена ,лека бременност ти желая!

Косите на Вероника ,дано всичко се оправи при нея!

Момичетата ,които имат нужда от подкрепа ,голямо гуш от мен!

От какво да се оплача днес?
От прекаленото много изисквания на работното място!
Оплаках се!

# 97
Сънихоби,  и аз се оплаквам от същото. Хлапето заспа, аз се паркирах на терасата с книга и кафе.

# 98
Yanna, и на мен ми звъняха миналия месец от А1 да ми помагат да платя онлайн. Като че ли съм плащала и аз по друг начин. И мойта фактура изтичаше.

Хич не ме бърка, че не съм на последен етаж. Опнала съм се по горнище на бански и къси панталонки. Ако някой се смущава, да отклонява поглед. То и не се виждам де. Само като стана да си сипя чашка сода. Не си давам припичането на слънце и съм решила след ИП да се върна на работа като след море. Общо взето всеки следобед ако не водя някой конферентен разговор го изкарвам, работейки на терасата с кафенцето.

# 99
Филомена, честито!

Мария, всичко ще бъде наред 🤞. В болница ли си и под лекарско наблюдение?

# 100
Оплаквам се от съседката на долния етаж. Внучката ѝ е горе-долу колкото дъщеря ми. Никога не са си играли или не са били близки, въпреки, че учат в едно училище. Звъни сутринта на вратата с покана към малката, да отиде да си играят заедно. Обясних ѝ, че това няма как да се случи. Децата са изолирани от края на февруари реално, заради грипната ваканция, която предхождаше ИП. Нейното е все по улиците, все е на пейките пред блока, все е в контакт с кой ли не. Нищо лично, но от понеделник съм на работа и разчитам на майка ми да я наглежда, заради нея най-вече спазваме изолация и излизаме опаковани на обществени места. Усетих я, че остана разочарована, но чух от друга съседка, че компанията ѝ в обиколките на квартала е болна в къщи и не излиза заради температура. Не знам как я мислят, но съм си сложила наочниците и гледам здравето на семейството си.

# 101
  • Euskal Herria
Yanna, и на мен ми звъняха миналия месец от А1 да ми помагат да платя онлайн. Като че ли съм плащала и аз по друг начин. И мойта фактура изтичаше.
Същите - от А1. Учудих се, защото нито съм оставяла неплатена фактура, нито съм закъснявала с плащанията. Ама явно е нещо ново сега.

# 102
  • София
Благодаря за новата тема!
Ходих да тичам. Хората на цели тумби се събрали на бира. Чудя се толкова ли не могат да издържат два месеца да не се събират с приятели.
От тичането ме заболя главата или от жегата. Много съм се обездвижила.

# 103
Ей ма и мен, макар че ме е срам и не вземам много участие в темата, мА ви си ви чета! Аз се оплаквам, че всяка събота работя, искам да почивам 2 дена, ама на!! 😀😀😀Но бързо идвам на себе си, че има и многоооооо по зле от мен!!

# 104
  • Бургас
Мария, всичко ще бъде наред 🤞. В болница ли си и под лекарско наблюдение?

В болница съм от четвъртък сутринта. Докторите и те се видяха в чудо с мен. До сега за деня имам пет записа - два доста лоши, другите наред.

Общи условия

Активация на акаунт