Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през април

• 38 131
  • 1 330
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Оплаквам се от прехвалената книга "Хавра". Стигнах с мъка до 170та страница и се чудя, да се мъча ли още?
Зарязвай, аз още в началото я захвърлих.
Половин час пеша до Кауфланд с детето, че днес има филтри на много добра цена, колкото да открия, че опашката обикаля целия паркинг 😳 Поне се разходихме.
Всъщност какво става с темата-майка? Продължава да се трие яко и в момента, така и не разбрах защо.

# 76
  • France
Ох, реших да правя пълнени чушки и стигнах до кълцането на доматите и лука. Сега съм трупосана на леглото и си почивам. За нииииищо не ставам.
Скрит текст:
Мерси, момичета, аз чакам понеделника за да се зарадвам. Имам си там едни проблеми, та не смея да си правя планове.

# 77
И сте оставили 5 страници за четене. Кога сколасахте да ги изпишете?
Аз заради многото писане и правилата, с които трябва да се съобразяваме в този подфорум реших да я именувам тази ... през април. Да не ни принудят да сложим катинар на 50-та страница и после пак. Надявам се, че стартирайки тази, съм намерила задна вратичка, но най-многото някой бан да получа, заради хитринки.

Добри, благодаря за идеите. Но според мен проблемът е в това, че втори месец децата са в къщи, по терасите и им е писнало вече от всичко.

Добре, че преди години ударих крак и не разреших на ММ да остъкли двете огромни 10 метрови тераси. Сега щяхме да живеем в оранжерия.

Последна редакция: сб, 25 апр 2020, 13:54 от Анонимен

# 78
Филомена, 💐честито и лека.
Мария и от мен имаш 🤞
Днес вече ми писна нахлузих маската взех дезинфектанта и с малкия звяр отидохме на дъъълга разходка. Каталясахме и двамата ама пък доволни, след обед е ред на принцесата. Аааман от  ИП. Спазвам, стриктна съм и квоо последна будала, аййде и аз у кюпа с всички неспазващи вече. За сега само дългите пътувания при бабите отлагаме ама и те няма мн да се забавят.
Уу, и днес ще прибирам вече дебелите дрехи на хлапета и зареждам шкафовете с летни, да идва вече слънцетооо🌞🌞🌞

# 79
Нищо не прибирам от детските дрехи. Дъщеря ми расте като праз лук- по много и то нагоре. Отделих едно чувалче за БЧК

# 80
ММ тъкмо ме изненада с инициативата си да чисти прозорци то пък препарата за стъкла ни се оказа много малко и няма да стигне до никъде.
Ще пазаруваме утре и ще взема. Дано не му се изпари желанието до тогава.
Не знам колко ще трият в онази и в тази тема, ама за момента съм и в двете.Blush

# 81
Оплаквам се че трябва да правим с щерката презентация. Тя не е учила, а аз не зная как. 😕

Мъката е обща.

Разрешиха ли модераторите да има две подобни теми?

# 82
Имам урок от езиковия курс. Ще го пропусна и ще доучвам нивото в по-добри времена. Ако не помързелувам поне събота и неделя, съвсем няма да изкарам седмицата. А преподавателката праща ли праща линкове към групата. Че и още една половинка ниво планирали до края на учебната година. Супер, ама за някой, който не бачка и не учителства с ДО едновременно през седмицата. Хората се оплакват от липсата на социален живот, аз не мога, защото и да имах такъв, то нямам време. И дружките ми са така. Бяхме се разбрали петък след работа да си правим онлайн среща в скайп на по чаша вино, втори петък пропуснахме.

# 83

Подтикнаха ни.
https://bg-mam.ma/p/840351/40626412

Вита, да помагаме за презентацията, с годините много задобрях с Пауър Пойнт-а.

# 84
  • sf
Ами в онази може само да си напишеш оплакването. Тук може и да се коментира 😁 Аз в онази няма да пиша повече.
Уф, отпуската ми свърши, прекарах я на дивана , нищичко не свърших цяла седмица.

# 85
  • Bарна, морето, сините вълни
Напоследък нямам много време за форума. Само надниквам и ето, имате си нова тема, цамбур и аз тук.
От 8.04 сме си на село и винаги има каква работа да се свърши по двора, с мама доста плевим.
Ама в чудо се виждаме с готвенето, много е трудно да се измисля постоянно нещо за ядене за 4ма възрастни и 1 дете. Докато сготвиш всичко се изяжда... Всички готвим и пак не смогваме. Grinning И от горските разходки май ще се откажа, вчера ме налази кърлеж и изтръпнах. Много ги мразя гадините.

# 86
  • София
Оплаквам се че трябва да правим с щерката презентация. Тя не е учила, а аз не зная как. 😕

Мъката е обща.

Казвай какво е, все някой ще помогне. И моята спомена, че ще й трябва помощ с информационните технологии, с нещо си "циклично писмо". Нищо не ми говори, може да бърка термина. Ама после ще го гледам, сега съм полегнала пред телевизора. 😁

# 87
  • Сф
Пак сме на риба Simple Smile тоя път 1 шаран и 1 сом. Мм обеща и на майка да хване, ама не кълве след разговора даже Simple Smile
Ще правя риба.обаче аз риба не ям Sad От Великден заслабвам заради вкусовете на мм и детето.

# 88
Аз като не знам как се прави нещо на компютъра съм намирала полезна информация на този сайт http://uroci.net
В тази връзка все се каня да разуча формулите в ексел, че в работата ми се налага да дърпам едни големи справки и да обединявам и сравнявам таблици и тези формули ще са ми от полза.
Искам да се понауча в ексел, ама нямам желание и си намирам оправдания.

# 89
  • софия
Аз идвам да се оплача, че спах два часа обедно. А никога не спя през деня. Нещо ми е отпаднало днес. Сега слагам кафе, за да не заспя пак. Бутнах и едни пилешки бутчета във фурната да се пекат, дано храната ме освести.

Общи условия

Активация на акаунт