Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през април

• 38 746
  • 1 330
  •   1
Отговори
# 345
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
и за "новата" детска болница си мислех, докато гледах клипа.
значи "Родина" е опасна и трябва да се събори, а онова не е и ще се вкарат деца вътре.
Sad Sad Sad

# 346
Точно. Не съм специалист, но мислех, че ИПК Родина е по-вероятно да бъде достроена, отколкото болницата.

# 347
Тази сутрин голямата ме събуди с рев- боли я гърлото.
Ама аз съм за бой, вчера поръчах на ММ да им купи по един сладолед, че от доста време казваха, че им се яде.

Я виж вие в Софето какви забавления на живо си имате:joy:
Гледам от терасата, само четирима от махалата, седнали на припек, и една пенсионера, всички без маски.

# 348
бъркам ли нещо или по едно време пред нея висеше инвестиционна табела, че е собственост на НАП или НОИ и ще я реновират.
по това време някъде свалиха сините стъкла.
Sad

# 349
  • Deutschland/HE
Добри, след това я продадоха на "сещаш се кой" Simple Smile

# 350
  • Ланкър, планините Овнерог
Така е, Добри. Имах една позната, която работеше в НАП и тя ми беше казала, че там ще местят централата, но какво се случи след това, не знам. През годините съм виждала бая клошари в тази сграда (от спирката има добра видимост), предполагам, че бая конструкция са разграбили.

# 351
  • София
бъркам ли нещо или по едно време пред нея висеше инвестиционна табела, че е собственост на НАП или НОИ и ще я реновират.
по това време някъде свалиха сините стъкла.
Sad
Идеята била да се направи централна сграда на НАП, после я взел младият бизнесмен, след фалита на КТБ са я продали на собственика на Софиямед.

# 352
И аз се разочарова, че втората част  от сградата я оставят.
Пууу, най накрая успях да поръчам обувки на малките. Мн за биваше сайта, ама с търпение и мн псувни успях. 💪
Ама като с цени за по 10/15лв.ще се мъча. Сега стискайте палци да им станат 😁

# 353
не се сещам, но пак се ядосвам.
къщата на Фрингов - пак я реновират. пак ще се опитат да я съсипят, т.е. "обновят";
къщата на Андрей Николов - също. и пак същия човек.
къщата с ягодите се руши, преди ИП минахме от там, портата отворена сякаш се подготвя я грабеж, я пожар...
където и да е останало парченце от истинската стара София или ще го подпалят или ще го съборят на празник, да няма време за реакция или ще го оставят да падне само и да си измият ръцете.

# 354
Добрютро. Снощи докато се суетя в кухнята и чакам чушките да поизстинат за да ги застроя, ММ да вземе да им хвърли чорбичката в мивката.
Скрит текст:
И тази вечер спах лошо, че и на сън ми се гади мамка му. Сънувах някакви пълни глупости. Ооооох, то не е почнало, а ми писна.
На мен също ми се гадеше и през нощта, затова държах вода, лимон за изцеждане и леген с вода за повръщане. Всяка нощ в 3,30 ч. повръщах.
Така че можеш да пробваш да оставиш на нощното шкафче нещо, което ти помага - солета, бисквита, на някои им помага да подушат бира.

# 355
  • Countryside
и за "новата" детска болница си мислех, докато гледах клипа.
значи "Родина" е опасна и трябва да се събори, а онова не е и ще се вкарат деца вътре.
Sad Sad Sad
На някой му трЕбЕ терена и това е.  А за болницата да препере едни парички за строеж...
Мен пък ме учудват случаите с руините на София Ленд и Мотописта. За първото чакат смяна на статута, че на нЕкой му трЕбЕ за нещо да си строи. А Мотопистата е мизерия и безплатен паркинг, ама от столична община не казват кой е собственика, а той очевидно не иска да използва зоната за спорт, както е по градоустройствен план??? ...та кучето си лае, а кервана си върви. А вече даже май и не лае...

Последна редакция: пн, 27 апр 2020, 10:38 от Г-жа Букет

# 356
Филомена, бе как ще им хвърли чорбичката?  Я, да го накажеш веднага ! Съчувствам за гаденето. Аз повръщах до края на шестия месец денонощно. Хранопровода ме болеше. Тъкмо спрях и ме почнаха киселините.

# 357
Дребната се изплю в кафето ми. Joy Нали съм ви споделяла колко държа да си изпия кафето на спокойствие. Имаше късмет, че ММ отново експериментира с кафето и не ми харесваше и без това. И плюс това се хилосвах на ето това -
Скрит текст:

# 358
  • Somewhere in the World
A добър ден и от мен! Не можах да спя цяла нощ, едва на развиделяване заспах и сега пия кафе и се “ наслаждавам” на Краля- Слънце как ръси мозък.
От вчера не говоря с ММ, нещо много ме дразни постоянно и ескалират нещата.
Аз станах- той си легна... обаче ми трябва да изкара колата от гаража.Пфуу, яд ме е на мен че така и не се научих, много е тгесен и с две чупки и немога  да я изкарам само я вкарвам.
Мама ме притеснава, отпуснала се е, много е отслабнала от вчера ми говори и искам да ида да и сготвя супа и още нещо, няма да стоя тук да го гледам ММ
Филоменка, честито и лека бременност🍀
Мария, успех и на теб 👍

# 359
  • тук-там
Оплаквам се, че в предишната тема някой препоръча два турски филма - не сериали и аз пропуснах да запиша.
Моля, някоя добра душа да припомни кои са, че всичко вече е изгледано.....

Общи условия

Активация на акаунт