Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през април

• 38 699
  • 1 330
  •   1
Отговори
# 645
Браво, Мария! Честито бебче, да е жива и здрава като нашата фурия в къщи, по-голямата и адашка!💋

# 646
Честито, Мария💐
Да е жива и здрава Виктория и да ви донесе всичката радост на света. 🥰

# 647
Честито бебче, да е жива и здрава и много щастлива, борбено момиче е тя, като мама. Hug

# 648
Честита дъщеричка, Мария! Да е здрава и щастлива!

# 649
Мария, честита ти Виктория! Жива и здрава да е.
Най - сетне хубава новина ❤

# 650
  • Точно където трябва
Честита и здрава да е малката Виктория!!!:heart:
Оплаквам се, че харесах едни сандали на дребната, но в сайта няма размер в см., няма телефон за връзка, писах мейл, но не отговарят. Накрая открих някакъв телефон и на него не отговарят...И цена за доставка не са посочили. Ако само ще ги разкарвам наляво- надясно и да плащам куриерските по- добре да намеря по- скъпи, но да е сигурна работата.

# 651
  • София
Няма да се оплаквам, идвам да ви благодаря за позитивната енергия и да се хваля! Роди се нашата победителка Виктория! Тежи 2590 и е 48 см. Изкарали сме голям късмет, защото е имала истински възел на пъпната връв. Било нещо много рядко и от там всички проблеми. Не мога да опиша щастието с думи!
Да ти е жива и здрава, победителката!
Зор видя с нея, но ще ти се отблагодари- Теленцата са обичливи, весели и благодарни.
Да сте живи и здрави двете и всички останали вкъщи!

# 652
  • Оптимист по принуда
Мария, да ви е много здравичка малката Вики! Честито!

# 653
  • Somewhere in the World
Ехееее, Мария, чудесна новина!
Добре дошла на Виктория ❤
Да е здрава победителката ти 🎉

Последна редакция: пн, 27 апр 2020, 15:00 от Pretty_Mama

# 654
Най-накрая нещо хубаво. Честита рожба, Мария! Да расте здрава и да я слушате много ❤ Най-малките душички са най-силни.

# 655
Мария, страхотна новина,Честито. Много радост да ти носи и във всичко да е победителка малката Виктория!

Оплаквам се, че си забравих стека с минерална вода в ЛИДЛ и се усетих чак като се прибрах в къщи. Първо него платих и го преместих настрани, докато подредя останалите покупки под бебешката количка, в следващия момент малката се затича и аз след нея и така сме оставили водата в магазина. Утре ще отида да купя друг стек.

# 656
Честита ви радост, Мария! Heart

# 657
Честито да е Виктория, добре дошла на бял свят Purple Heart
Толкова прекрасна новина Flowers Hibiscus
Аз съвсем изчатках днес, от всичко ми писна... толкова бях избесняла, че хванах и изчистих кухнята и печката, а преди това крещях по едни майстори, след малко усещам как и по ММ ще има. Само ям и дебеля, секс не правя щото половинката я е "страх", в парка не мога да отида щото нямам дете и куче нямам, инкубатор за мъжкото внуче, ако не сте виждали такъв, да се запознаем Rage Triumph

# 658
толкова бях избесняла, че хванах и изчистих кухнята и печката
Аз толкоз баш не мога да избеснея Laughing

# 659
толкова бях избесняла, че хванах и изчистих кухнята и печката
Аз толкоз баш не мога да избеснея Laughing

Хахаха! Hands Plus1

Общи условия

Активация на акаунт