Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през април

• 38 685
  • 1 330
  •   1
Отговори
# 675
Качила съм 3 кила от началото на карантината. Б@$и.

Твоите не са бройни. Сега е важно да си здрава,  а не килограмите.Simple Smile

# 676
Честито бебче!
Не знам от мен ли се оплаквам или от детето. Все си мисля, че нещо не правя като хората. Гледам да не я лигавя, обяснявам, говоря. За един час направи пълен ад вкъщи. Всичко е в играчки и трохи. Пак не иска да спи. А ползването на гърне е мираж "Икам памперс" ... ще полудея...и изядох половин кутия бисквити Rolling Eyes

# 677
Пак съм изтървала.
Фил, лека бременност, момиче! Кога ти е термина, ако е удобно да споделиш?

# 678
  • София
Честита дъщеричка, да е жива и здрава, и добра и обичлива като моето теленце, което също има РД днес. И да не те ядосва всеки ден като него. 😂 Браво, страхотна новина 🥂

# 679
Йованка, да ти е живо и здраво теленцето!

Ма Кайсия, нали трябва по - далеч от лап топа да се стои. Та така, кекс.

# 680
Честита дъщеричка, да е жива и здрава, и добра и обичлива като моето теленце, което също има РД днес. И да не те ядосва всеки ден като него. 😂 Браво, страхотна новина 🥂

Да ти  е жива, здрава, късметлийка и красавица тая дъщеричка телче!
Прекрасен камерен семеен празник! Flowers Four Leaf CloverBirthdaySaxophoneWine Glass

# 681
Честита дъщеричка, Мария! Да ви е жива и здрава ! Страхотно име!

Philomena ,честита ти радост.Яж,полага ти се.

# 682
  • тук-там
Оооо, бебче имаме! Да е жива, здрава и много щастлива госпожицата!
На мама - бързо възстановяване.

# 683
  • софия
Мария, честито момиченце! Да ти е жива и здрава Blush
Избутах по-голямата част от деня,още два часа и ще се прибера да си полегна.

# 684
Джолева, със здраве да си изхарчиш парите 😁
  ГЛАДНА СЪМ, днес съм на разтоваеване от всички щуротии, които изядох последните дни. Демек съм на вода и чай. Храна утре чай и то режимна, не е лоша де, от сега си фанразирам как ще врърна едно хрупкаво беконче с яйца.. Мммм.. Покапах се чак. 🤭😜

# 685
Честито, Мария!
Да е здрава и дълголетна малката Виктория и много щастие да съпътства живота Ви!
И на Джолева честито! Със здраве!

# 686
  • София
Мария, честита ти Виктория! Желая ти да е най--вече здрава!
Честито на Филопомена и на Паунчето, лека и безпроблемна бременност ви желая!
Оплаквам се от вечно мрънкащи индивиди. Все проблем с нещо имат, ако има ИП, защо има, ако ще го махат, ама как така. Ако са вкъщи, защо няма работа, ако са на работа, ама как ще изкарат, работят с хора. Ами угодия няма!

# 687
Честито на теленцето на Йованка!
Хич не сме добрички и каквото още ви излъга Абсурт Joy, но иначе сме готини Joy
Оплаквам се, че работата ми намалява.

# 688
Присъединявам се към поздравите! Толкова я мислихме малката госпожица, че скочих от стола като прочетох новината  Grinning
Да е жива и здрава и много щастлива Виктория! Мама бързо да се възстановява, че я чакат най-вълнуващите моменти Heart

Да се оплача, днес ми е много странен ден, хоум офис, почти нищо не свърших ни вкъщи, ни в офиса! Всичко става със сто зора.

# 689
И аз сутринта се присещах,че днес е Големият ден! 🤗🌺 Добре дошла на Вики,а на мама Мария бързо възстановяване! Да е здравичка,послушна и кротушанка малката принцеса! 🤗

Общи условия

Активация на акаунт