Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през април

• 38 667
  • 1 330
  •   1
Отговори
# 705
И аз си говоря сама....ама ми е интересно така Joy..интересен събеседник съм...а и ме успокоява 😃

# 706
Да е жива и здрава малката Виктория.
Много радост да ви носи. Heart
И бързо възстановяване на мама.Blush
Честита рожденичка на Йованка. Много здраве и късмет и пожелавам.Birthday
Джоли със здраве да си харчиш обещаното само за хубави неща.
Аз приятелки нямам, с които да споделям. Опитах с майка ми, ама не ми хареса отношението й "нищо не можеш да направиш такъв е живота" и спрях да споделям и с нея. И сега като имаме някаква разправия с ММ си водя някави вътрешни диалози със самата с мен и си правя изводи. Луда работа. Само дето не си говоря на глас, а наум. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 707
И друго предимство има да си говориш сам. Поне си сигурен, че разговаряш с интелигентен човек. Joy
Отивам да разходя кучето да спадне малко сладоледа.

# 708
А така..ей я Дарето ме разбра Joy

# 709
Що не й блокира номера? На мен така като ми звъннат я от оператор, я от банка им казвам, че не мога да говоря в момента. Те ми казват, че пак ще се обадят ама аз ги блокирам. Joy

# 710
Честита рожба, Мария! Да е жива и здрава, и много да ви радва!❤️

И друго предимство има да си говориш сам. Поне си сигурен, че разговаряш с интелигентен човек. Joy
Хахаха, даа! Това ми е любима фраза.

# 711
  • Оптимист по принуда
Изпуснах козите днес, детето и то се разплака..

# 712
... И сега като имаме някаква разправия с ММ си водя някави вътрешни диалози със самата с мен и си правя изводи. Луда работа. Само дето не си говоря на глас, а наум. Stuck Out Tongue Winking Eye
Наум, наум, ама е пълно точно с такива, дето вървят сами и мърдат устните. А и гласа пускат понякога, без да се усетят Wink
Но както каза Дари, поне интелигентен разговор провеждат хората Joy

Честито за малката Виктория! Да порасне голяма!

# 713
Аз пък като добра душа и бивш служител в кол център, който знае, че на девойчетата дето се обаждат да досаждат вероятно им искат заработки и за обаждания към клиентите търпеливо изчаквам момичето от А1 да си каже стихчето. Като се стигне до заветния въпрос "Интересува ли ви?" казвам "Не, благодаря Ви за отделеното време.Хубав ден!" Затварям бързо и блокирам телефона.

# 714
  • София
Дами, да не съм чула някой да каже "копче" срещу бат Бойко!
Стотици и нагоре в Щатите, са се изтровили, пиейки дезинфектанти, според съвета на Тръмп.
И да не съм чула някой да възхвалява хамериканците, та чак хвърляйки разни английски пословици, цитати и каквото там се сетим, замърсяващо езика ни!

# 715
  • France
Оф бе, Абсурд. :facepalm:

# 716
  • софия
O и аз като се ядосам си думам сама. Като лудите, ама мен това не ме тревожи, защото аз и без говоренето сама съм си леко тралала Joy
За тези от А1 не знам ,ама понеже съм си поръчвала матрак от Дормео и те току звънят с оферти, много са досадни и аз ги блокирам от раз.
И да се оплача, че днес беше доста натоварен ден. Имаше много клиенти, доста работа. Да идва и да минава и утрешния ден и да съм почивка, че се напрегнах.

# 717
  • София
Какво те тревожи, мамче?

# 718
  • France
Честно, бат' Бойко да не ти е рода, че нямаш никаква критичност към него?

# 719
Ееееее, страхотни новини, Мария, честита радост, да ви е жива и здрава малката принцеса Виктория❤️❤️❤️❤️!!!Честито и леко бременеене на Филомена и Пийк, на всички останали момичета, мамчета - хубава вечер и наздраве за ваше здраве 💞💞💞💞!!!

Общи условия

Активация на акаунт