Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през април

• 38 572
  • 1 330
  •   1
Отговори
# 960
  • Куциндрел
Отново да си помрънкам и оплача...
Притеснено ми е.
Днес ми се обади непознат за мен адвокат, представлявайки компанията, в която работя от 4 г., и ме помоли да се срещнем, за да коментираме бъдещите ни планове... Уточнявам, че аз съм била винаги единствен служител, от както компанията се е установила тук...
Опитах се да се обадя на моя шеф, за да говоря с него, но той не си вдигаше телефона.
Намери си и ти един адвокат и му кажи на тоя, че ще говори с твоя адвокат. Сама с него не се срещай. Толкоз.

# 961
В последния месец забелязвам покачване на цените, дори храната на котката е скочила.
Правя списък сега, дано не се налага да снимам някои продукти, че предния път вместо прах за цветно се върна с два за бяло, от които имам количества. Joy

# 962
Всичко е брутално скъпо. Оставяме по една камара пари в магазините, а хладилника все е празен. Скъпа храна, че и боклук. Да побеснееш.

# 963
Оплаквам се, че аз с под 50 лв не излизам от магазин.
Оплаквам се също, че от старата тема ми излизат съобщения за нови отговори. Влизам аз и що да видя-кипи си безразборен спам Simple Smile

# 964
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Днес имам отвратително много работа, и никакво желание да я свърша. От два дни се опитвам да не ям хляб, сладко и разни там вредни въглехидрати. Това не ме прави щастлива. Но имам нужда от сваляне на килограми, вече не се харесвам никакси, и дрехи няма Sad

# 965
Да измрънкам, че и аз имам работа и не ми се подхваща. Трябва да изчистя и да сготвя. Мързи ме брутално.
Трябва да поровя из сайтовете за дрехи. Трябват ми по - широчки тениски, че всичките ми са станали по мен и гледката не е приятна. На котката пясък да поръчам... я да си направя още едно кафе, пък...

# 966
  • Somewhere in the World
Офф, това с покачването на цените е ужасно- жива спекула в това време.
Вчера и аз минах през плод и зеленчука- домати, краставици и ябълки и остаих 15 лв а ще стигнат за 3 дена Sad

# 967
Боже..каква малоумна забележка получих току що. Знам че трябва да подмина, но ми стана тъпо и се скофтих.

# 968
Игнорирай и да не ти пука, не си заслужава.

# 969
  • София
Оплаквам се, че аз с под 50 лв не излизам от магазин.
Оплаквам се също, че от старата тема ми излизат съобщения за нови отговори. Влизам аз и що да видя-кипи си безразборен спам Simple Smile
Явно, целта е била да отсвирят неудобните, с различното мнение, което им нарушава дзена и прави канцентричните кръгове върху идеално гладката повърхност на темата.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 970
  • тук и там
И аз много напълнях пак.Аз и преди бях пълна,ама сега съм си истински дебела.От днес на диета пак ..за пореден път.Ям една чия със мляко,малко плодове  и  сурови ядки за закуска..От това се оплаквам...чия за закуска,пфу....Confused

# 971
  • София
Да се оплача, че в работата стана голяма бъркотия. Кой е виновен не знам. Направо не ми издържат на моменти нервите, а аз по принцип не си слагам нищо на сърце, само неща свързани с децата.

# 972
Много ме развесели тази картинка.

Kaisia

Скрит текст:

# 973
Абе с плодове, че и мляко, че и ядки, чията за чий ти е?
За отслабване премахни от закуската плодове и ядки. Наблегни на зеленчуците, не на плодовете, в които има доволно плодова захар.
И аз съм с отеснели дънки. Да не кажа, че не съм ги пробвала дори дали ми стават въобще.

# 974
Оплаквам се и съм много ядосана и притеснена за ММ, при невнимание по време на работа му е влезнала киселина в окото и сега е в спешния кабинет да го промиват, а аз съм на тръни дали всичко ще е наред Sad

Общи условия

Активация на акаунт