Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през април

• 38 569
  • 1 330
  •   1
Отговори
# 1 020
  • София
ТАТ и МАТ трябва да клонят към нула.
Отиди на ехограф на щитовидна.

# 1 021
  • Оптимист по принуда
Wild poppy, зимата майка ми имаше подобни симптоми, ходи на ехограф, оказа се възпаление на щитовидната.

# 1 022
  • Mediterraneo
Не мога и не мога да се сетя на кого ми прилича DreamCatcher1! Почти съм сигурна, че е реинкарнация, просто не мога да се сетя чий образ ми напомня.

# 1 023
И на мен. Ама аз ще се сетя...

# 1 024
  • софия
На мен не, ама от солидарност и аз ще се опитам да се сетя.

# 1 025
Кажете ми, да знам и аз?!? Thinking

Пп... Дано другата шушона е била пич... Rolling EyesCry че иначе горко ми Rolling Eyes

# 1 026
  • Fairbanks, Alaska
Абе с плодове, че и мляко, че и ядки, чията за чий ти е?
За отслабване премахни от закуската плодове и ядки. Наблегни на зеленчуците, не на плодовете, в които има доволно плодова захар.
И аз съм с отеснели дънки. Да не кажа, че не съм ги пробвала дори дали ми стават въобще.

Срало мече, между плодовата и бялата захар има огромна разлика, въпреки, че имат една и съща химична формула. Излиза, че аз 6 месеца бухам здраво плодове и не само, че не съм качил кг, ами дори съм -8 кг. Единственото, което не ям е бяла захар-сладки неща, вафли, кроасани, шоколади. Спортувам активно. Почна ли да ям сладко, от него качвам кг, въпреки спортуването.

P. S. Какъв трябва да е ефектът от 35 кг банани, изядени за един месец? Под секрет ще ти кажа, че усещам глад, въпреки, че уж би трябвало да кача килограми.

# 1 027
Ооооооо...баш си е едно и също и баш действат по един и същ начин...

# 1 028
Оплаквам се, че съм си затворил децата през цялото ИП и освен със семейството с никой друг не контактуват /на синковеца гаджето идва на гости един път седмично само/. От цяла седмица гледам деца и тинейджъри се разхождат на групички /без родители/, седят по пейки между блокове, карат колела и въобще си контактуват. И се питам аз ли не съм в час?

# 1 029
Почнах и аз да се съмнявам, коя съм 🤣🤪 кажете ми 🤣

# 1 030
Почнах и аз да се съмнявам, коя съм 🤣🤪 кажете ми 🤣
Хаха,онзи ден решиха,че аз и ти сме една.Сега търсят теб.Ако те намерят,обади ми се,че белким най накрая се намеря и аз.

# 1 031
  • Fairbanks, Alaska
Ооооооо...баш си е едно и също и баш действат по един и същ начин...

teta75, обясни ми тогава, защо през зимата топя килограми, а лятото ги качвам? На 11.10.2019 година, спрях сладкото. Тогава бях 72 кг. Сега съм 64 и май продължавам да вървя надолу. Лятото ям сладко, плодове от време на време, зимата не ям сладко, плодове всеки ден в промишлени количества.

Освен ако при повечето хора, плодовете действат по описаният от теб начин, но при мен действат обратно.

# 1 032
Кроте, веднъж ми казаха, че съм трол... После бяхме една с теб... Сега съм некоя друга 🤣
Щи обадя 🤣 даже кат мине ИП, щи дода на госте, се запознаеш със себе си! 🤣

# 1 033
Ми колко плодове да ядеш на ден..в калории. Не е един тир..

# 1 034
Идвай,ще направим среща,че да ни снима някой страничен.
Не я разбирам тая параноя.Не искам и да знам що е.

Общи условия

Активация на акаунт