Тренировки в домашни условия - 104

• 32 742
  • 740
  •   1
Отговори
# 150

Да. За цялата седмица, в 5 тичания.

# 151
Тази седмица вдигнах работните тежести с доста (за моя стандарт, де, аз не съм силна. Като прочетох какво вдига Агент, ми се отлепи ретината).

Сега, ако не трябваше да се занимавам с домашно училище, щастието ми щеше да е пълно. 😤
АЗ!?!? Вдигам!?!

Домашното училище ще ме довърши преди какъвто и да е вирус!

Не беше ли споменала, че правиш 80ДО с 26 паунда на ръка? Това за мен е много. 😊
Или съм те объркала с някой? 🤔

Направих си тичането, и си пия кафето с "протокол" на косата- кеф!
Май направих 65+км тази седмица.
От сладващата започвам да увеличавам по малко.
Да, мъртвата тяга и още 2-3-4 Специфични упр. утилизиращи най големите мускулни групи и в къси сетове.Това и ти и половината тема го можете, но не всички знаят, че го могат!

Последна редакция: пн, 04 май 2020, 04:28 от Agent Provocateur

# 152
Dezi, респект! Естествено, че с 5 поредни дни по 13км. ще разбуташ организма и ще започнеш да гориш мазнини. Страхотна си, не се отказваме от ваканция в Гърция, нали?! HugKissing Heart

Алилуя! Доживях да видя кантара да мърда надолу! Последните две седмици включих повече кардио и кръгови с интервали. Вечерям само салата + протеин, останалото хранене си е нормалното (хляб само на закуска, плод, обяд каквото и да е, много вода, вечеря както споменах салата с протеин).

Я да видим ще има ли промяна да му се не знае или вече на 40 + съм сдала багажа  Wink

За днес 8км. неделната обиколка + бягане с дребните. Страхотни почивни дни, въпреки че времето не беше съвсем чудесно. В събота им правих за вечеря миди, днес суши. Диетата се хареса на всички Wink
От утре без португалско вино.

# 153
Покани ме, Би! Ще дойда с моята бутилка! Умирам за миди и суши!

В 6.36 пм е 26С умирам от жега, как ще си направя тренировката не знам!

Последна редакция: пн, 04 май 2020, 04:28 от Agent Provocateur

# 154
Биб, не се отказвай от португалското вино, пийни и за мен. На мен много ми се пият всякакви вина, но съм още минимум два месеца на сух режим.
Днес - лека разходка и Total Body Pregnancy тренировката за трети триместър с Идалис Веласкес. Забавното е, че Ейми от Bodyfit  by Amy е включена в нея, като показва по-трудния вариант на упражненията.

# 155
Оказа се, че съм забърсала някакво френско вино докато съм бляла и в крайна сметка 9900 крачки между нас и двата магазина за пиене в квартала (в първия нямаше от белгийската бира на милото, а после трябваше аз да си сменя бутилката с италианско)... сега малко гребане, че да мога със чиста съвест да си пийна и за Звезди! По тимуровски Wink

3/6 Rowing 66 min
4/6 Rowing 66 min
5/6 Roing 66 min

Последна редакция: пн, 04 май 2020, 04:32 от Agent Provocateur

# 156
Много вино се лее Simple Smile Ще взема и аз да си купя.

Сутинта ден 3. Кардио и корем. Вятър има, но това не ми е пречило на разходките. Колегите дават дъжд да няма.

Вчера мислих, само с домашни тренировки имам по-голям напредък от многогодишното мотаене във фитнеси. Вкъщи почваш, правиш, свършваш. Сега, ако реша да ходя на фитнес ми трябва половин ден. Там е голямо мотаене, понякога чакаш за уредите, накрая за кардио си изморен.

# 157
So Selfish, чудесна новина! Лека и безпроблемна бременност ти пожелавам!

Дадох си почивка от тренировки през почивните дни. Все пак направих един по-дълъг преход и два по-къси да не е без нищо. Петък и събота изкарахме на плажа в правене на тен. 🏖
Днес отчитам 37мин fat burning cardio от ФБ. Лекичко беше, но добре за сутришно раздвижване. https://youtu.be/fcN37TxBE_s

# 158
Здравейте, момичета Simple Smile Събота и неделя си дадох почивка, че бях ужасно изморена и ненаспана, съседът от горния етаж отново реши да бъде активен в малките часове..
За днес отчитам това https://youtu.be/Lscqihirc3c на Клоуи. Отворих и първата комбат тренировка на Лес Милс, ама нямам идея дали ще им насмогна на темпото. Аз докато се усетя в каква последователност правят удари и се движат, те минали на следващото движение ахахахахаха ... Иначе наистина изглежда много забавно и интересно. Мисля тази седмица да ми е последната на 21 ДФ. От утре минавам по календара на програмата, просто наистина не ми харесва кардиото на Отъм и се опитвам да го заменя.

# 159
  • 1st floor
Вчера пак не тренирах. Правихме ремонт в стаята на малкия. Пълен ужас. Всичко трябваше да се вади от гардероби и секции, да сортирам какво е за боклука и след боядисването, да чистя основно. Те си почистиха само латекса. 

Както и да е. Днес продължих с Кардио 1. Сутринта се мерих на кантара и не можах да повярвам, че след всичкото това ядене тези три дена, отново показва надолу. С малко, но надолу.

# 160
Немога да спя на лявото си рамо ... нито да си вдигам ръката високо нагоре. Не ми пречи ако тичам, йогата не помага. Подозирам, че е прищипан нерв и много се надявах да се облекчи чрез масажи, затопляне, с времето.
Имала ли е някоя от вас подобен проблем и успяла ли е да облекчи болката?
Благодаря предварително за всички съвети и мнения.
За облекчаване пробвай течен аналгин 1 ампула + Нимезил ( не знам къде се намираш, Аулин е др. название, но Нимезила е по добре ) 1 ден сутрин и вечер, 2 ден само сутрин. Ако не те облекчи значи е нещо на което да обърнеш внимание.
Миналата година започна от юни проблем с лявата ръка, отначало неглижирах, после започна да се влошава и да ми пречи в ежедневието. Започнах и аз масажи, някакво турмалиново одеало ( или нещо подобно ) Вече на лекар - първо казаха тендинит на бицепса, назначена физиотерапия, хомеопатия .... след като не ми мина и взех да се ушашквам четейки в интернет за "замръзнало рамо" моя клиентка ме прати при един рехабилитатор - буквално с една процедура и няколко елементарни движения, които трябваше да правя сама в последствие се оправих - оказа се от нерв на врата. Горната рецепта от лекарства е от него.
Не е препоръчително да тренираш, нито йога.

Нахлувайки в темата за първи път да споделя, че ви следя дами да ме мотивирате.
И открих пилатеса благодарение на вас Simple Smile

Последна редакция: пн, 04 май 2020, 16:02 от Casual

# 161
Аз от днес започнах пак Fit 2. Тежка е, но това е програмата, от която постигнах най-добри резултати. За днес - долна част и кардио.

# 162
За облекчаване пробвай ... Нимезил ( не знам къде се намираш, Аулин е др. название, но Нимезила е по добре ) 1 ден сутрин и вечер, 2 ден само сутрин. Ако не те облекчи значи е нещо на което да обърнеш внимание.

Нахлувайки в темата за първи път да споделя, че ви следя дами да ме мотивирате.
И открих пилатеса благодарение на вас Simple Smile
Подкрепям Casual за Аулина/Нимезила - единственото и чудотворно болкоуспокояващо и противовъзпалително за мен (активното вещество е Nimesulide) - всяко лято оставям по 150-200 лв за него в Софийска аптека и шокирана аптекарка. В САЩ не се продава/ползва, в някои ЕУ страни е забранен!

Nimesulide is a nonsteroidal anti-inflammatory drug (NSAID) with pain medication and fever reducing properties. Its approved indications are the treatment of acute pain, the symptomatic treatment of osteoarthritis, and primary dysmenorrhoea in adolescents and adults above 12 years old.
Routes of administration‎: ‎By mouth, rectal, topical   Protein binding‎: ‎>97.5%
Metabolism‎: ‎Hepatic   ATC code‎: ‎M01AX17‎ (WHO) ‎M02AA26‎ (WHO)

На мен ми беше предписван преди 20-ина год за възпален нерв на тазобедрената става, но само Аулин ме спасява от мигрени/дисменорея/UTI/етц. Винаги имам по 2 пакетчета във всяка чанта и 2 на бюрото, рускоговорящите в офиса много ме обичат за него, защото и те го пият!

Nimesulide is not used in the United States, and many European countries have also banned the drug because of its unacceptable rate of serious adverse reactions. ... Patients receiving nimesulide should be closely monitored for evolving hepatic failure.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1125612/

PS Добре си дошла в темата, Casual!

Последна редакция: пн, 04 май 2020, 16:17 от Agent Provocateur

# 163
В неделя при нас времето беше великолепно и след Ден 41 от 80ДО ходихме на дълга разходка, после карахме колелета. Не можах да правя Витас live, но направих една кратка стреч тренировка с него от FitOn. Дана, за неделната тренировка не съм пробвала линка на PayPal, но преди си работеше нормално. Може просто за този ден да е бил развален. Радвам се, че ти е допаднала! В четвъртък няма да успея да го направя, но в неделя може би ще направя Ребека сутринта и после Витас Simple Smile Класът на Ребека тази седмица ще е в неделя.
Скрит текст:
Hi Yogis:

Thank you so much for joining me for class on Friday. I have to admit; I think I kicked my own asana:) I hope you enjoyed the experience and will join me this week for a special class on Sunday at 10 AM. The schedule change (this week only) is to celebrate Mother's Day and accommodate yogis who've requested a weekend class. As many of you know, Sunday morning yoga also has a special place in my heart. I taught a beloved double-header on Sunday mornings at Equinox for a decade (maybe more?). Many of our regulars now join us Live.

Once again, I'm humbled and grateful that you trust me with your time and practice right now. The poem I shared to end class, Mary Oliver's Wild Geese, has spoken to me for so long, but this time, I was most drawn to the last line, "announcing your place in the family of things." This class feels like that for me. It reminds me of how we belong to each other in a zillion ways, large and small, established and mysterious, close and distant.

https://yogawithrebecca.splashthat.com/

The actual class will be what you love about Fridays but on Sunday. Only the timing will change. I apologize if it does not work for your schedule. We will resume our Friday rendez-vous next week.

Warmest,
Rebecca

Ризова, точно за теб си мислех като четох новините за паданено на КПП-тата.

Спорен ден, дами! May the 4th be with you!

# 164
  • Пловдив
Ахой!
За днес Седмица 5, ден 1-трицепс и Гърди 50/50(половината тренировка е хийт). Абе почва да ми омръзва еднаквите упражнения, но ще държа, останаха само 4 седмици. Само да не се измарзаля 🤣🤣🤣 След тренировката направих редовната си, когато имам малко време (а и се крия от мъжа ми за допълнителните ми 7-10 минутки, че съм го била мачкала с това) - ЛМ инвинсъбъл Тренировка 1, 7 минутки, общо 180 калории, та бива.
Хм, с моето мрънкане за тези КПП всички ми с е подиграват, хахах, а то в крайна сметка всичко е на психо основа явно, абе да минава вече. Картата на Европа ми харесва - Словакия само с 3 случая, Словения с 0, Германия със 70, Македония 4,Гърция 5...Дано.
Лека вечер!

Общи условия

Активация на акаунт