Тренировки в домашни условия - 104

• 32 732
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Dress as Pricess, мажи с Ибупрофен гел, и пий Ибупрофен. В Чехия ли си?
Взимат акутни случаи, кажи им, че не можеш да спиш от болка, ще ти бият инжекция.
Ако не искаш да е в болница, намери физиотерапевт, поне ще ти направи тейпинг, и мазила. Тейпинга помага много. Засега това се сещам.
Стискам палци да се оправиш бързо.

# 136
За днес - Cardio Core - day 40 - Според Отъм, сме преполовили програмата, но за мен истинската половина е утре, когато за 6 седмици и половина Simple Smile Забелязвам, че и те се оплакват от болки в китките, гърба, говорят за масажи (мрън!). Не знам дали от Отъм, Витас или Ребека, но и аз чувствам мулкулна треска на гърба. Мислех днес да правя пак една йога с Витас, но в крайна сметка се спрях на едно разтягане със Sarah Beth (и тя ми е любима - много добре обяснява).

Ето линкове за Витас за неделя:
Скрит текст:
This weekend's practice is going to focus on core strength. Creating spinal support with a strong mid-section can lead to overall improvements in postural control, low back function, coordination, and more! And, as always, we will still do plenty of other things to make sure you get a well-rounded practice.

Feel free to share this email with anyone who might benefit from a strong, sweaty hour of yoga. Although accessible to people at any level, newer students should expect to modify and back off significantly.

Topic: Sunday Morning Yoga with Vytas
Time: May 3, 2020 10:00 AM Pacific Time (US and Canada)

Zoom: https://us02web.zoom.us/j/85862520698
Meeting ID: 858 6252 0698

Spotify: https://open.spotify.com/playlist/0KNxqJBpRCvNogGNgqb2Uz?si=Dxfl … JweTmCAPFV4rOVrRg

As always, class is run on a donation basis. If you can't afford $10, then please just pay what you can. My Venmo is @VytasB and Paypal is https://paypal.me.com/VytasBaskauskas

See you tomorrow
Vytas

PS. No class on Tuesday 5/5 but I will be back for Thursday 5/7

Dress as princess, според мен задължително трябва да намериш начин да отидеш на лекар - и то на добър специалист. Междувременно можеш да потърсиш в тубата упражнения от някакъв physical therapist или chiropractor. Успех!

Звезди, дано успееш да отидеш на такъв клас! Дори и да не успееш, сигурна съм, че ще се справиш прекрасно!  Мерси за споделения канал! Малко по-късно ще изтормозя децата с една тренировка от него Simple Smile

Непо, прати ги твоите след това при мен да боядисват! Имам нужда от освежаване на къщата, но искам някои неща да подменя, а сега хич не ми се захваща такава авантюра докато сме всички постоянно вкъщи. Мрън!

# 137
Дрес, и аз мисля, че трябва някак да опиташ да се консултираш с лекар. Над 4 месеца болки не е малко /ако беше нещо безобидно, което се оправя с йога, разтягане и почивка, щеше да отшуми за седмица-две/ и най-вероятно ще ти трябва рецепта за съответното лечение, а може би и допълнителни изследвания, преди да те диагностицират точно. Отделно след това е възможно да имаш нужда и от няколко сеанса с кинезитерапевт.
За днес - кардио тренировка от програмата на Леандро за начинаещи YOUv2 + тренировка за бременни за цяло тяло от Tone It Up.
https://youtu.be/uNpPhZtZITc
П.п. Сара Бет, която и аз харесвам и която имаше най-сполучливите за мен упражнения за кръст, има и такива за рамена. Слагам една тренировка, но не знам дали и колко ще помогне.
https://youtu.be/Fziwbxdkpso

Последна редакция: нд, 03 май 2020, 01:32 от zvezdi4ka14

# 138
Кайлис, аз правя 22/24-часови фастове в последната седмица. Досега все 16:8 правих, но искам бързи резултати, а и с моите проблеми (поликистоза, инсулинова резистентност) е хубаво. Правя го нисковъглехидратен, даже кето откъм макроси храненето и колкото по-мазно хапвам, толкова по-лесно ми е да спазвам фаста. Е, не ям кой знае какви мазньочи по мое разбиране. Тази седмица ядох основно свинско, но пък по-шаренко. Другото са салати.

Тези дни имах време само за кардио и само това правих - по час на велото, но по-динамично - 2 мин. седнало, 2 мин. права, 2 мин. с д-то назад. Добре ми се отрази. Днес май ще пропускам, че усещам вече как ми идва.

# 139
Вчера не ми беше ден и не тренирах. Не ми харесва как нашите тикви управляват епидемията, но поне се успокоявам, че децата няма да се върнат в училище.
Предните дни  правих abs extreme и plyo от 21. Днес мисля the fix challenge. Не ги карам по календара.
Много ми се ходи на планина, но ММ имаше  проблеми с кръста зимата и ме е страх да го карам по чукарите.

So selfish
, леко бременеене!

# 140
Мерси, момичета!

Сутринта ден 2 от 5 дневното на ФБ. Нали тази серия е с кратки тренировки, днес беше горна част, допълних малко и от мен. Кардио почти нямаше, но ще си го докарам от тичане в нас.

Дават го да вали, всички около мен казват, няма. Абе аз съм си учен и вярвам на колегите синоптици.

# 141
Привет!
90мин йога за таз, и навеждания назад. Не разбрах как мина времето.

След обяд ще тичам.

Тази седмица вдигнах работните тежести с доста (за моя стандарт, де, аз не съм силна. Като прочетох какво вдига Агент, ми се отлепи ретината).
В дефицит съм, свалям по 1кг на седмица от Великден (Католическия) насам, а силата ми се увеличава. Интересно ми стана, затова споделям. Спя по 8 часа, силови 4-5 седмично, километраж 55-65км, без проблем, без глад, без затормозяване. Може би постоянството в тренировките вече си казва думата.

Сега, ако не трябваше да се занимавам с домашно училище, щастието ми щеше да е пълно. 😤

# 142
Тази седмица вдигнах работните тежести с доста (за моя стандарт, де, аз не съм силна. Като прочетох какво вдига Агент, ми се отлепи ретината).

Сега, ако не трябваше да се занимавам с домашно училище, щастието ми щеше да е пълно. 😤
АЗ!?!? Вдигам!?!

Домашното училище ще ме довърши преди какъвто и да е вирус!

# 143
Дами, благодаря за съветите Hug
Не ме боли толкова много (или пък аз съм големо говедо и търпя), но съм решила да отида на лекар чак след края на тая гадна епидемия, защото ме е повече страх от заразяване, отколкото от болка в рамото. Пък и то няма да отнеме просто преглед, защото подозирам ще ме пратят на рентген, ехограф, един куп изследвания, ако изобщо успея да се докопам до въпросните специалисти де..

Незнам и вие ли обичате шотчета преди тренировка, но аз наскоро открих тези от Лидл и успешно заместих кафето с тях:
Скрит текст:

Ползотворни тренировки на всички Heart

# 144
Отчитам час и половина вело днес. Дори не усетих как мина времето. Пуснах си филм и докато се усетя, свърших хубава работа. Grinning

Отхлабват мерките - като паднат КПП-тата, вече имаме планове за 24 май Joy  От края на януари следя темата с вируса и нямам търпение да се оттървем от всичко това, че и умът ми да се почине по тази тема. Днес почти се разплаках от радост, когато обявиха отхлабването на мерките. Чудих се какво ще правя в тренировъчен план. Вероятно ще поизчакам, но ще си запазя за в бъдеще тренировките вкъщи в голямата им част. Хареса ми. Трудно ми е само да тренирам качествено крака и гръб единствено, за това вероятно ще ходя във фитнеса. Кардиото го осигурих, ръцете си ги тренирам супер вкъщи, гърдите, раменете и корема - също. Вероятно ще хоря на йога, трудно ми е да ги разбирам на английски. Тоест разбирам ги, но ми трябва време да осмисля.

# 145

АЗ!?!? Вдигам!?!

Домашното училище ще ме довърши преди какъвто и да е вирус!

Не беше ли споменала, че правиш 80ДО с 26 паунда на ръка? Това за мен е много. 😊
Или съм те объркала с някой? 🤔

Направих си тичането, и си пия кафето с "протокол" на косата- кеф!
Май направих 65+км тази седмица.
От сладващата започвам да увеличавам по малко.

# 146
  • Пловдив
Влизам само, за да кажа, че днес ни домързя дя тренираме, зя 1 път от много време насам почиваме 2 дни, нооо паднаха КПП, паднаха КПП, е, след 3 дни, но ми е кеф, та кеф. 😀 Другото не ме вълнува,за сега. По случая, съм обещала на Непо да в черпя джелато на едно специално място в Пловдив.
Хайде със здраве!

# 147
65 км плюс - това тичане?

# 148
Днес ударих 80 минути тренировка - миксед импакт кардио+бицепс и трицепс по календар + бонус за корем понеже не успях вчера... Ама ядох и много въглехидрати преди това....
Да ви покажа язовира, който споменавам често и обичам да бягам до там...

# 149
В петък беше Total body core от ALO, която много харесвам и винаги усещам в корема на следващия ден.
Вчера трицепс и гърди от 2ра седмица на Л4.
Днес бицепс и гръб + малко хиитче. След това най-накрая можах да се присъединя към класа на Витас. Уау, избиха ми бушоните отвсякъде, много ми хареса! Ребека я пропуснах за малко в петък. Sprinkles, само не ми работи линка на Витас към PayPal, не знам само при мен ли е така.
Бях решила да запълвам почивните дни на Джоел с Хедър, но нещо и аз се отказах като Орхидеята. Май ще си мина пак на Отъм, по-натренирана се чувствам с нея, а и да ми тренира и долната част малко.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт