Тренировки в домашни условия - 104

• 32 731
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Честито, So selfish! Близнаци!! Леко и спортно бременеене и от мен! Heart Eyes
Звезди директно ще ти предаде щафетата и опита! Tя не се спря! :respect:

Имам строга мъжова забрана за маратона "и като ми се сецнеш, защото ти ще се заинатиш да го завършиш независимо как се чувстваш, в коя болница ще те мъкна насред епидемия!?", което не е съвсем лишено от основание и е базирано близки срещи от третия вид с моята блага и кротка телешка природа.  Та ще направя за финал 6 * 66 (6 дни по 66 мин ден гребане до РД)

1/6 Rowing 66 min
2/6 Rowing 66 min

PS С тези разговори за родители ми бъркате в раната....

PS Има ли още някой, който чувства, че подпухва и втасва като мен, когато пие високи дози вит. В комплекс/биотин/мая!?! Бях започнала един курс за косата, направо в чудо се видях. Не е като да не ям и пия от нерви, но чак пък толкова. От няколко дни ги спрях и усещането е съвсем различно>
Ето тези пия:
Скрит текст:

NUTRITION FACTS
Serving Size  1 Capsule(s)
Servings Per Container  30
Amount Per Serving           % DV
Selenium (as L-Selenomethionine)   55 mcg       100%
Biotin (as d-Biotin)    100 mcg       **
Copper (as Gluconate)    1 mg       **
AnaGain™ (Pea Shoots)    100 mg       **
Kelp Powder    100 mg       **
Silica (from Bamboo Extract)    50 mg       **
L-Arginine    25 mg       **
N-Acetyl L-Cysteine    25 mg       **
** Daily Value (DV) not established.
Other Ingredients
Hydroxypropyl Methylcellulose, Rice Flour, Magnesium Stearate, Silicon Dioxide, Titanium Dioxide

# 121
  • Пловдив
Здравейте!
Вчера се бях вкиснала, но днес имам надежда 😃😃😃. Ще видим как ще "отворят" планините, дето не са затворени, с изключение на Витоша, просто нвма достъп до тях. Нямам против лифт да няма, макар че Сопотския върши супер работа. Също и онзи до х. Безбог. Ще го преживеем.
Отчитам Крака от Лифт 4,седмица 4, днес беше Хийт наред. Те са му еднакви хийт упражненията на този мързел Джоел на всички тренировки, но пък са много ефективни. А казвам, че е мързел, защото освен да говори друго не прави. След първите 1-2 седмици даже и не показва упражненията, щото нали са еднакви. Такъв мързеланчо, значи. Но иначе е готин пич, де, харесва ми.
И, не можахме да направим планиранага обиколка, направихме само 4 часова общо, половината беше като всеки оът, другата половина по-заобиколна, мъжа ми ме прекара през някакви нови пътеки, той нали научил всички с това куче всеки ден. 1000 калории, поне 400 метра денивелация, пак е нещо. Малко снимки Хубавите са по-тежки от твзи 5 МБ, ама не ми се намаляха, та което се пъхна.
Весела вечер!

# 122
Голяма красота и спокойствие, luba_rizova Simple Smile
На потребителката с близнаците - честито! Heart

zvezdi4ka, благодаря за канала на русия господин с топката, ще го погледна непременно, и ще направя някоя тренировка от неговите.

Отчитам за днес:
_1_ Мой си warm up (~5min)
_2_ https://www.youtube.com/watch?v=KakbbW7Fz9Y Warm-up от Fitness blender (~10min)
_3_ https://www.youtube.com/watch?v=xvzPpfpucGc (~19min) Stability ball (Heather Robertson)
_4_ https://www.youtube.com/watch?v=O409UYdqnss (~11min) Stability ball Abs (Cesar Cipriano, MoveTube Network)

Ами много е тегаво с тая топка... Мислех, че съм по- във форма, но явно не съм Grinning

Агент, аз от Витамин Б се чувствам прекрасно, спя по-леко и метаболизмът ми като цяло се задвижва, .. да не изпадам в големи подробности. Но явно си е и до организъм, аз съм страшно нервозен човек и това ме вкарва  в релси, както казах спя в пъти по-добре Simple Smile Не пия "бодибилдърски" витамин Б, а един продукт, който се намира в аптеките и на много места го дават без рецепта - БевитФорте.

Обмислям да си купя едни "женски" витамини от ББ-тийм, ама много парички ми се струват. Дано са добри, oтзивите им са чудесни. Най-евтиният вариант (който не излиза най-икономично) е 59,99лв, това не е малко. Ако някой ги е пил нека сподели впечатления.

# 123
Честит 1-ви май, другарки Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus Надявам се да няма пострадали или силно уплашили се от земетресението!

So Selfish, честито! Лека и безпроблемна!

Звезди, ти май вече си на финала?

Люба, прекрасни снимки! Аз юли трябва да идвам из Родопите, дано ми се получи. Надеждата умира последна!

Кайлис, аз години наред правих 16 часов (че и повече) фаст, без да знам - просто години наред не закусвах. Не ми е било цел и не мога да дам мнение доколко е полезно, хубаво, т.н. Като всяко нещо, пробвай и виж дали за теб това е оптималният вариант. Има специална тема за фаст в отдела диети, предполагам има хубава информация.

Отчет - Booty + Yoga w/ Rebecca. Утре и аз искам да отидем някъде да се поразходим. Трябва да проуча кои паркове са отворени, кои затворени ... луда работа! Вчера вечерта добавих дълга разходка с голямото чаве. Той започва вече много да се депресира от липсата на социални контакти ...
Скрит текст:

# 124
So selfish, на това му се казва подарък! Здрави бъдете, а на теб леко и спортно бременеене! Hug

Ех, чудни снимки! Радват окото на такива застопорени като мен в едно малко населено място без природа в близост. Не че не е зелено и място за разходки има, но вече трамбоваме едни и същи маршрути от месец и половина и ми е тъжно...

Аз пък да си кажа мъката. Много се тревожа от тукашното решение децата да се върнат на училище на 11.05.
Каквото и да се направи, е доста голям риска от заразяване. Освен това не може дори да се говори за редовна програма, тъй като са разделени на групи и моите ще учат 3 дни първата седмица и само 1 ден през втората. През останалото време пак ще трябва да ги обучавам аз. Изобщо мисля, че кашата, ще стане още по-голяма...

За днес: Les Mills PUMP -- Pump and Burn

# 125
Спринкълс, още два месеца остават. Много се надявам да успея през това време да закача някое училище за родители, въпреки че вчера звънях в болницата и ми казаха, че още не са предвидили възобновяването на курсовете.
Агент, помня, че бях почнала да пия бирена мая като ученичка, но много бързо спрях, защото баща ми ми каза, че на него я били давали за разяждане като бил малък.
Днес открих един руски канал в ютюб, където имаше качени много онлайн тренировки/вкл. местни занятия по Body Combat и Grit/. Много се впечатлих от количеството тренировки, но предупреждавам, че всичко си е на руски. Харесах си една от раздела Soft Fitness, към която добавих 10 минути за дупе с ластичета на Лили Сабри.
https://youtu.be/eZxit2v65tE
https://youtu.be/3cGPp95rAwo

# 126
Благодаря за канала, Звезди! И дано измислят вариант за училището, щом си фен.
Би, ние също изтрамбовахме де щО има пътеки тук, вече имам чувството, че все с едни и същи хора се разминаваме, чувствам ги близки направо. А Лефкадата мисля, че ще я видите- гърците няма да се оставят с нулев туристически сезон! Ще се намери решение, ще видиш!
Агент, пила съм колагените на марката и бях доволна. За бирена мая и аз съм чувала, че разяжда.

Бях ви писала за силната МТ на гърба, която Витас ми докарва. Вчера хванах Младши да ми направи масаж /много е добър/ и буквално се преродих, като нова съм!

Днес е ден за пилатес. Хубав да е денят ви!!!

# 127
Любче, има надежда скоро да ги махнат КПП-тата. Вчера четох нещо, то на там е тръгнало. То аз да отида до Рила или Пирин не минавам през КПП, но не е това въпросът.

Днес по никое време в 5 5 дневното на ФБ, за ангажирани, 30 минути крака. И пак 17 минути на Руми за бедра.

Днес ще вали и няма разходки. Ето къде днес няма да ходя, вчера беше така.
Малко и от нашия край:

# 128
Днес ужасонът ми Cardio Leg Blast, няма сухо място по мен. След обяд ще се постарая по някое време да направя бонусна за корем.
КПП даже трябва да са премахнати вече, ако не са, съвсем скоро ще...аз даже се надявам на море юни месец.
Лека бременност на So selfish, чудесна новина, и на двете със Звезди пожелавам здрави и спокойни бебета на финала.

# 129
  • 1st floor
Джери, каква красота!!! Heart Eyes

Отчитам тотално омазване на храната за вчера и БР2 за днес.

Сега мъжете у нас ще боядисват стени на три стаи, а аз ще надзиравам. Ще бъде тежко и за двете страни! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 130
Момичета, миналата година правех всекидневни тренировки с пудовка. На Коледа получих бодеж и стягане в рамото, което така и не отмина. Немога да спя на лявото си рамо, немога да правя лицеви, нито да си вдигам ръката високо нагоре. Не ми пречи ако тичам, йогата не помага. Подозирам, че е прищипан нерв и много се надявах да се облекчи чрез масажи, затопляне, с времето. Нищо не помогна и немога да тренирам пълноценно, което ме кара се чувстам супер зле и да дебелея.
Ситуацията е такава, че в страната в която живея докторите приемат само спешни случаи и изобщо няма да ми обърнат внимание в момента, пък и аз не искам да рискувам.
Имала ли е някоя от вас подобен проблем и успяла ли е да облекчи болката?
Благодаря предварително за всички съвети и мнения.

# 131
  • Варна
Радикулит?
Ако е това - противовъзпалителни и болкоуспокояващи. Не е добре да се тренира всеки ден с тежести. За любтели говоря.
Агент, аз пия бирена мая от 7 г., най-обикновена, българска. Не съм забелязала подпухване.
Днес - 600 скока на въже. Крака на Boho.

# 132
  • Пловдив
Дрес, може би периатрит, резултат от претоварване и се е възпалило. Имам наблюдение над 2 човека с такива болки в рамото - бившия ми и сегашния ми мъж. Бившия не му мина, това го отказа от спорта. Биха му инжекции, но не помогна, защото не спря да тренира. Та 20 години си носи болката. А мъжа ми го боля така рамото преди 3 години, може би 6 месеца. После отидохме на круиз и там такива болки бяха, че не можеше да спи. Заради това отиде на лекар, с две инжекции се оправи (бият се на мястото на възпалението, което уж е мускулно ама на някакви малки мускулни влакна и за това не може да мине). Сега го боля и другото рамо и пак му биха, но не му мина съвсем, още му е ограничено движението на ръката . Но не са препоръчителни инжекциите, изтъняват хрущяла. . Иначе, много му помагаше и на Джеймисън има едни прахчета Глюкозамин нещо си,  не са евтини, по 10 броя в кутия, струваха около 35 лева, пият се поне 3 месеца (3 кутии на месец стават) Много са добри, с някакво странно съотношение на елементите, но единствено те вършеха работа, а съм купувала и Проензи рапид и какво ли не. Та с тях препоръчвам първо да пробваш, и да се мажеш с нещо.
Джери, супер красота!
За днес почивам. Утре ще наваксаме.
Весела вечер!

# 133
luba_rizova - благодаря за съвета Hug  И аз подозирам, че ще стигна до инжекции защото 5 месеца няма спирка тая болка и схващането се усилва когато времето се влошава. Ще пробвам с някакво мазило, защото тези прахчета едва ли ще ги намеря при нас (в чужбина съм) и за посещение в болница едва ли ми стиска, може би ако стане много зле.

За тренирането с тежести всеки ден - следвах планa Full Body workout на Раян Шанахън и до последно си мислех, че не е от пудовката, а просто спане накриво и на течение.

Отивам да разгледам предложените видеа и да си харесам нещо.

# 134
  • Нидерландия
@Dress as Princess контузиите на рамо са едни от най упоритите.Аз се влача с такава от години и все още ако пренатоваря започва болка. Това което на мен ми помага е почивка, т. е никакви тренировки където участва рамото  (гърди, и ръце) и топли компреси.
Използвам възглавнички с гелове или друг пълнеж (някакви зърна) които затоплям в микровълновата и държа така на мястото.. Също и топли душове както и вана ми помагат. Мисля че не тренирах горна част поне 6 месеца когато положението се пооправи. След това започнах постепенно да  раздвижвам но без тежести.
Все пак внимавай защото има възпаления които се лекуват точно със студено. Обикновено при тях се наблюдава зачервяване, подуване и отток. Не знам при теб дали има такова нещо. Все пак не съм лекар,
Желая ти успех! 🌷

Общи условия

Активация на акаунт