Тренировки в домашни условия - 104

• 32 718
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
So selfish, честито. Всичко да е леко и безпроблемно.
Непо, много хора в София се оплакват от бабичките. Явно са силно недисциплинирани, а и не ходят по магазините в предвидените за тях часове. Тук такива почти не съм виждала да щъкат, като изключим една съседка, която излиза ежедневно на разходка, но тя е много възпитано бабе и едва ли се завира в хората.
Люба, и аз мисля, че малко остана. В Европа случаите намаляват, така че най-късно през юни ще сме в почти нормални условия, макар и с маски като азиатците.
За днес - едно изключително леко кардио, натоварващо и ръцете, с Патри Хордан, вътрешно бедро с Мери-Хелън Бауърс от Ballet Baby Beautiful и една тренировка за цяло тяло с йога топка и тежести от BodyFit by Amy /малко ме озадачиха някои упражнения, изискваше се да се пази равновесие, а аз съм чела, че не се препоръчва в трети триместър/.
https://youtu.be/6bqS2LgNreY
https://youtu.be/udp3JEG3zTs

# 106
So selfish честито. Леко и безпроблемно.
Аз все още само мързелувам по лекарско предписание, но ме хващат лудите и ще направя кратка разходка.
Това не може да бъде с извънредното положение и ако като общество го допуснем, значи сме точно толкова глупави, за колкото ни мислят.

# 107
  • Пловдив
Леле, Соу селфиш, честито, аз обожавам близнаци и винаги съм искала. Много лека и безпроблемна бременност!
Момичета, ще ви разочаровам, но аз слушам ББ много внимателно, ама много внимателно, изрично каза, че КПП няма да се махат. Не знам на какво се основава вярата ви, че ще ги махнат, но няма. Ще бъдем с вилицата още много време. И какво, ако облекчат преминаването през тях, като си остават полицаите да проверяват? Вчера са върнали свекър ми, например, той съшо живее в родопската яка и в един от кварталите на Пловдив, точно преди КПП, си купува храна за животинките. Магазина, от който си пазаруват месо пък , е през КПП, на 100 метра от мястото, където купува храната. Просто от двете страни на КПП са двата магазина, той решил да отиде за месо, показал им къде отива, но не би, казали му, че в Марково имало магазин. Това нормално ли е според вас? Какъв е смисъла от това упражнение? Миналата седмица тръгнали към Кауфланд със свекърва ми да пазаруват, той трябвало и лекарства да Купува, пак ги върнали, щото били двамата. Трябвало само единия да отиде. Той е с инсулт човека, разсеян и го е страх да шофира сам. Освен това не може да носи и тежко... А, ако не знаете, цените в селските магазини са тройни на веригите, и за това хората и ходят там. Не знам. Омерзително ми е, и понеже сме роби, ще ни тъпчат. Той Спасителя най-лошото е, че си вярва, че е заради нас и наше добро. Както и да е, не е темата за това, а по темата, днес мислехме да ходим от нас до хижа Руен, една много сериозна разходка е с голяма денивелация и доста часове, но не съм сигурна, че ще стане, децата трябва да са сами вкъщи почти цял ден. Извън това, днес е ред за крака, до колкото чух, чист хийт ще си е този път, без тежести.
Лек и усмихнат ден!

# 108
So selfish, чудесен подарък.
За днес - lower body.
Приятен ден, момичета!

# 109
So Selfish, wow! Честита двойна радост! Безпроблемна и спокойна бременност ти желая, и бързо възстановяване. 💪🍻🌺

Люба, мила, прегръдки от мен! Дръж се!

Вчера само тичах в терен, бавничко, да подобря кръвообращението след краците в сряда. Нямах МТ, но усетих, че паузата ми от предишната тренировка за долна част не беше достатъчно голяма.
Днес кардио в терен и горна част. И Бохо йога, разбира се, закъде без тях.

Харесала съм си кардо кикбокс тренировката за утре. Имам нужда от екшън и аз. 😀

# 110
Со селфиш, честито! Лека и незпроблемна!

Любче, думи нямам. За 6 км декларация, ми то ядене трябва да купиш, ама ядене не върви, лекарсва и какво ли не пиша. Баша ми пък се ядосва, че лозето ще му замине, ако не отиде. За лозе пак не важи. А, както сега се развали и колата и рейсовете ги намалиха от 6 на 2. Сутрин и вечер. И сме в една безизходица. ПиснА ми, ще забегвам през горите в Северна Македония. То и там пак същото...

Кофти ми е днес, направо ми се люлеят стаите. То ще да е от нерви.
Мога само разходка да направя!

Да добеснея. Всяка година, на 1 май съм по Източните Родопи, сега друг път, депресии у нас. Какво там, дърветата ли ще заразя. Няма да псувам.

Последна редакция: пт, 01 май 2020, 09:10 от Jerry F

# 111
So selfish,  чудесна новина, безпроблемно да е всичко Simple Smile
Ние от снощи нямаме ток, дано да дойде днес по някое време, че освен да тренираме, ще трябва и да ядем.

# 112
Привет, момичета. Бърз въпрос - вчера правих 35 минути спининг плюс 15 мин тренировка с гири от Fit by Amy  и днес съм с болки тук-таме и леко схваната. Чудя се дали да правя нещо или да почивам.

# 113
  • На ръба..
So selfish, чудесна новина!
Вчера имах 10км и като се прибрах се довърших с тренировка за ръце на Емили Скай, днес се насилвам да се движа, но не ми се получава особено.
Очаквам и аз тези дни включване от МЦ и ми е криво, изнервено, виждам, че задържам вода и мрън за КПП-та, мисля си нашите и колко силно искам да ги прегърна, а други се събират по пикници, да ядат агнета и куп още маловажни приумици...

# 114
So selfish, браво на вас, чудесна новина! Revolving Hearts

Teodora, не мисля, че ти трябва някой от нас да ти каже дали си във форма за тренировка. Но да, тренирай, ако ти се тренира. Така както описваш болки тук таме, спокойно може да си врътнеш една тренировка, която евентуално да тренира друга част на тялото. Има и йоги, пилатеси. Ако пък си разбита толкова, почивай един ден, но се раздвижи някак и днес. Мисля, че целта е да се създаде навик за тренировки.

Вчера явно на повечето не ни е бил ден за тренировки. Днес ще видя на какво ще се наканя, мисля го още.

# 115
  • Варна
Много хубава новина, Со селфиш.
Вчера не тренирах, синът ми не беше добре. Пак уши и пак разправии за капки, а е голямо момче вече
 Днес - пилатес на Boho и малко гири за бицепс и рамо.

# 116
Отчитам:
Боховците кратко и бързо, но тази жена е феноменална! https://youtu.be/TZxzFaSLj_Y
И ръце с Клоуи https://youtu.be/5qCjyzbKmAE

Момичета, някоя от вас прави ли intermittent fasting? Замислям се за вариант 16/8.

# 117
  • 1st floor
Ураа, ще си имаме нови бебета в темата! Много ви се радвам на всичките с бъдещи и настоящи бебоци! Честито, So selfish! Близнаци, колко яко! Simple Smile Леко бременеене и от мен!

Джери, какво има на първи май в източните Родопи? С мой познат във фейса сега си писахме и ми се оплака, че е трябвало и той да бъде там на първи.

Теодора, аз тренирам с мускулна треска. Не ми пречи, даже ме раздвижва, за да не съм скована. Ако е много силна, в началото е малко болезнено, но после отшумява. Естествено, ако се чувстваш изморена - почивай!

Ноември, да се оправя бързо младежът!

Дух, а ти как си? Hug

Има заповед от днес, че отварят планините. Да видим как ще ги отворят и дали пак ще измислят някакви тъпи правила... Може би, ако всички хора бяха отговорни и не се събираха на тумби, нямаше да има тези забрани...

На мен днес ми е почивен ден, че сутринта ме завлякоха на риба. Вече не протестирам, само да съм навън, та ако ще и на стол!

# 118
Непо, На планина с Иван и Станой организираха страхотни екскурзии в Източните Родопи всяка година около 1 май за 3-4 дни на уникални места. Всяка година ходих, но тази няма... Но тази година не съм се интетесувала за тези екскурзии. Може да е имало хубави, отменени за съжаление...
Гледам сега, мислят го за планините без обществен транспорт, лифтове и хижи, на 2 метра. То сигурно и ще е маркирано, като в парковете Simple Smile

2 часа разходка и аз по язовир и малко кардио по един баир. Сега на Руми за вътрешна част на бедрата, 17 минути.

Маските паднаха, чакаме КПП-тата...

Последна редакция: пт, 01 май 2020, 17:19 от Jerry F

# 119
Кайлис, аз правя 16/8 от поне година, с тенденция като съм във форма да е 20/4 или ОМАД.

Покрай извънредното положение поизпуснах нещата, да си призная...просто къде скука, къде нерви, къде близост до хладилника... Нищо сериозно - но имаше издънки.

Лесно се свиква, човек се чувства чудесно, здрав и бодър. Аз имам много позитиви от поста и здравословно, и физически, ако имаш въпроси - насреща съм.

Общи условия

Активация на акаунт