Тренировки в домашни условия - 104

• 32 701
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Браво на мен. Запис чак на 6-та страница Blush

Отчет:
27.04 7km walk
28.04 Mike Donavanik - Ripped. Workout 3 - https://vk.com/video?q=Mike%20Donavanik&z=video-80779696_456241897
днес не успях да стигна до тренировка

Агент, благодаря че се грижиш за тази прекрасна тема! Heart Kissing Heart

Непо, както и всички прекрасни дами тук. Направете си моя бъркоч (тоник де) от приблизително 2 с.л. настърган джинджифил + 2 с.л. зехтин + 1 с.л. мед + сок от 1 или 2 лимона. Всичко това се слага в стъклено бурканче, разклаща се добре и се съхранява в хладилник за 4-5 дена. Пие се по 1-2 с.л поне два пъти дневно.
Гърлото и неразположенията ми минават в рамките на ден с това простичко средство Wink

Последна редакция: чт, 30 апр 2020, 02:17 от ~Биб~

# 91
Честито на рожденниците Simple Smile
Аз чета и благородно завиждам, поне още няколко дни тренировки не трябва да правя и общо взето ходя на работа и това е. Макар че оценявам, че имам работа и поне млако разнообразие, това положение започва да ми влияе кофти на психиката. Онзи ден "контрабандно" ходихме в парк. Ти да видиш на какво ти се радва мозъка. Нямам търпение да отворят Витоша.

# 92
За днес отчитам манджа с грозде за долна част:
Дупе: https://youtu.be/fGFasHqrhZQ
Бедра: https://youtu.be/mO7jBtyl9XE
Корем: https://youtu.be/ZveSMkUr0l0 - последното само до половината, че още не съм закусвала и останах без енергия.
Смятам, че ако я бях изкарала до края щеше да ми се отрази чудесно. Ще я направя някой път.

# 93
  • 1st floor
За вчера отчитам и десет хиляди крачки навън, у нас не съм ги броила.
За днес - БР 1. За първи път тази сутрин видях на кантара цифри под 52,00 от началото на ИП. Диета някаква не пазя, но си следя горе-долу калориите. Понякога естествено имам прегрешения и ги надхвърлям.

# 94
Аз се сдобих с гири и вчера правих Легс от АЛМО. После малко йога на Касандра с дъщеря ми.

# 95
Събудих се пребита и си казах днес нищо. Но още в 9 излязох на разходка. По този марштут, по който минавам, се изгарят 900 ккал, за 4 часа, дано е вярно!
Старият ми фитнес пуска всеки ден он-лайн тренировки. За 2 тренировки пилатес съм сигурна, другите 3 са силови, май с кардио.
Гледам пилатеса 1 час, нещо нямам нерви за толкова!

Последна редакция: чт, 30 апр 2020, 14:51 от Jerry F

# 96
Дъждец, честити тежести! Да си ги ползваш с кеф.

И аз не почивам в почивните дни на Джоел. Днес беше наред Хедър 2-4, обаче изобщо не се чувствах тренирана след нея. Трябваше да е ХИИТ с тежести и накрая корем. Едни разбъркани упражнения бяха, някои много лесни, и нещо не намерих логика в подредбата им. Понякога имам чувството, че тя е снимала всяко упражнение отделно и после само сглобява тренировки. Понеже дори не се изпотих, добавих Booty от ALO. Тя също не е за изпотяване, но поне си усетих тялото, че работи.

# 97
  • Пловдив
Здравейте! Бърз отчет само - Шолдърс лифт интервалс, наистина са най-бързо минаващите, а и беше само 30 минути тренировка. Държах хубав пулс през цялото време, та бива. Нещо не ми се тренираше днес, едвам едвам се наканих, добре, че мъжО даваше зор. И не ми се готви. И въобще цял ден съм парцал, не знам защо. Чакам да ми идва, де, ама надали е това причината. Много съм изнервена вече, много се чувствам настъпена, просто не мога да приема, че ще направят извънредното положение постоянно, само ще му махнат името. Това е абсолютно противоконституционно. Така никога няма да го махнат, никога. И ако за маските е ок и го приемам, ако за многото хора да не се събират на едно място е ок и го приемам, не мога да приема КПп да останат. Ще ме държат във военно положение безкрайно. Защо??? Колко гори ще отидат, за да давам аз декларации за всяко нещо. И ако хората, живеещи в града не го усещат, докато не се наложи да отидат някъде, аз минавам по два пъти на ден и е абсолютен стрес. И за мъжа ми също. Майка ми Плаче и е Пред нервен срив, не е виждала Децата повече От 2 месеца, да не говорим, че докато има КПП значи планини няма да има. Какво ще каже човек, това е направо пълна простотия. И не е за мое добро, защото аз толкова нервна и депресирана не съм била в живота си. И много хора около мен. И да ми казват че било свободно тук, аз КПП в Германия, Белгия, Португалия, Румъния, Холандия, Швейцария и т. Н. Не съм видяла. НЯМА. Изчезвам.

# 98
  • 1st floor
Ризова, и аз чакам да махнат КПП-тата и мисля, че ще се случи скоро. Маската ми пречи, топло ми е, запотява ми очилата, не мога да ходя бързо, защото ме задушава. Но съм съгласна с нея и я нося, ако има хора наоколо. По време на разходите ми в почти празните улици, които си намерих, не виждам смисъл да си го причинявам. Дистанция спазвам, но гледам, че другите напират да се завират в мен. По Великден една бабка в магазина ме ръгаше с кошницата си зад мен на опашката за касата. Казах й да стои по-далече от мен, че работя в Пирогов. Как отскочи, не два, ми четири метра дистанция пазеше после.

# 99
Aххххааххаххххаааа Непооо SobSobSob отдавна не съм се смяла така ахахах
Днес крака ,беше тежко....

# 100
Изкопирах най-безцеремонно манджата на Кайлис днес, но добавих ластици за краката при д-то. Доста доволно ме натовари. На бедрата уви нямам мобилност на ставите и тези на земята не ми се получиха много, но после добавих малко тежести и ластици от право състояние, за да довърша. После и малко мъртва тяга направих.

При корема установих, че горната част ми е супер, но долната е доста слаба. Въпреки това направих после десетина повторения с ролер. Накрая направих и 30 мин. вело. Много ме мързеше днес, доволна съм, че станах да тренирам, но не съм доволна от самото изпълнение на тренировката. Дано утре ми е по ден.

Иначе и аз съм убедена, че КПП-тата ще паднат скоро. Аз дори вече резервирах почивка за септември в Гърция. Дано вляза във форма до тогава Simple Smile

# 101
А ние тази година букнахме рано, рано. Направо като холандците да му се не знае. Кораба вече го отписахме, но прекрасната малка вила в Лефкада сигурно няма да мога да я преживея... Confused

Днес това: 45-Minute Cardio Kickboxing Boot Camp - POPSUGAR Fitness

Не съм във възторг. Първи кръг беше почти напълно копиран от Turbo Jam (Charlene). След това имаше едни малко странни и леко хаотични комбинации, а където искаше да вдигне пулс само jumping jacks до откат. Но е по-добре от нищо.

Във всеки случай напълно препоръчвам последното си откритие Mike Donavanik, ако не съм го направила вече, но пуста амнезия Stuck Out Tongue Winking Eye

# 102
Cardio Flow + каране на колело. Не ми е ден днес ... Добавих Vytas Yoga - Core Strength.

Отчитам минимум 10000 крачки на ден всеки ден през април! 

Люба, много ти съчувствам на теб и всички, които се намират в това положение. И аз споделям мнението на другите момичета, че КПП и ограниченията около свободното придвижване трябва да ги отменят скоро. Не виждам как този сорт мерки са строго необходими и пропорционални. Конституционният съд не може да спи без край ...  

Би, стискам палци за Лефкада!

Blackisback, браво! Сигурна съм, че ще си в супер форма!

Последна редакция: пт, 01 май 2020, 06:52 от Анонимен

# 103
Непокорна, живо си го представям бабето как се е отдръпнало от теб!:joy:

В навечерието на последния ми тридесет И-  РД получих страхотен подарък. По Коледа вече семейната ни единица няма да е с коефициент 4, а живот и здраве- с 6! Още ми е малко трудно да го приема и преосмисля! Едно е да искаш още едно дете, друго е да получиш ДАР директно две. Heart
Налага се малко да се кротна и да се "загнездвам" от сега. Ако не друго, поне евентуалното нереализиране на УДАЯ- съмита тази година ще ми е по- лесно да преглътна. В момента с това се успокоявам- причината да го пропусна (ако въобще се състои) ще е двойно основателна Sunglasses  Догодина живот и здраве щи си наваксам, пак по две. Heart Eyes Хубава да е вечерта ви. Аз ще си прилегна рано- рано...

# 104
Цопвам и аз карантинно, защото не мога да посещавам фитнес.

Общи условия

Активация на акаунт