Тренировки в домашни условия - 104

• 31 891
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Арсен, браво. Наистина впечатляващи резултати!

За днес отчитам отново тренировка от SELF. Изпотих се доста, въпреки че ми се стори лека. Като за тренировка без тежести, толкова. https://youtu.be/2Wdsm_bI88Y. Последните дни правя малки серии - хип тръст, напади и ходене в клек с дребния за тежест. 36кг е и си ме изморявам като направя 2х10-20 от всяко упражнение. Напади само не смея повече от 10 на крак в серия, че има опасност да се нараним. 😁

# 76
Арсен, чудна трансформация! Браво!
Кайлис, да ви е жив и здрав поводът за тортата и много да ви радва!

Докато сме на вълнА Витас Heart- от известно време правя календара към Find Your Rractice и трябва да ви кажа, че такива МТ на гърба ми докарва, че и в шавасана не ми е напълно комфортно. Grinning

# 77
Голям смях с вас! Замислих се, че любимият на Агентката нямам спомен как изглежда ... Но все още си спомням снимката на един барман от средиземноморието, който беше пуснала преди време, и в съзнанието ми нейният любим изглежда по този начин - хаха - Агент, дано не е обида за любимия!

Кайлис, прекрасна торта и още по-прекрасен повод! Да ви е жива и здрава малката госпожица!

Днес - ААА (ден 37) + стреча от втора седмица. Ще ме извинява Отъм, но с една минута стреч след един час силова тренировка, просто няма как ... Довечера пак ще потичам.

# 78
Арсен, впечатлена съм! Поздравления! Dizzy Face

Аз днес освен че се сецнах, потренирах здраво. Сецването беше след тренировката.
40 мин. кардио на велото
рамене от Body Beast (вчера не ми остана време, съвсем сериозно)
9 мин. CROSSFIT ABS WORKOUT

Последното не мисля, че беше много кросфит, имаше твърде много изометрия и добре ме умори.
Впрочем страшно доволна съм от Body Beast. Напаснах си килограмите и редовно съм с мускулна треска.

Непокорна, четох те и в предишната тема. Миналото лято, преди да ми открият Хашимотото, бях така. Вероятно има още хиляда причини, които да доведат до това състояние, де. Да минава бързо!

# 79
  • Пловдив
Здравейте, банда!
Арсен, не бях виждала "преди", браво за резултата, перфектна си! Няма нужда от повече, баш идеално си е! 💓
Днес според Джоел почиваме, но според нас имаме кардио. Лес милс инвинсъбул, тренировка 13 направихме, 32 минути. 200 калории. И друг път съм казвала, с нищо друго не мога да изгоря толкова калории за толкова време и туй то. Вълшебна работа. Утре сме на рамене от Лифта, нещо съм спала на криво тази нощ и ме дърпа врата, рамото, абе всичко, ама дано мине, че е супер тъпо така.
Бак, дано сецването не е сериозно!
П. С. И аз чакам рецептата за тортата, лемон кърд ОБОЖАВАМ, а все не се наканвам поне лимонов пай да направя. Ям само по заведения и само в чужбина. А малката ми дъщеря обича също лимонови неща и много щв се зарадва на тази торта. Да е жива и здрава рожденичката!
Непо, сз за корона си мисля от първото ти оплакване, че нямаш сили, всички това казват, ама другите симптоми... Важното е да минава.
Весела вечер!

# 80
Ден 5. Свърших с тази серия, тамъм два пъти. Малко почивка и ще почна по-кратичкото, по 30 минути. Е, аз тренирах в 18 часа. Кой пил много бира вчера и днес не може да стане от леглото...

# 81
Благодаря, момичета. Ето я тортата http://sunshineskitchen.com/chocolate-meringue-cake-with-lemon-cream/
Люба, като те чета все се каня да направя нещо на ЛМ, само че се притеснявам, че не съм толкова напреднала. Ще се разровя да видя нещо подходящо за мен Simple Smile

# 82
Пак аз. 😊
Направих си тренировката за крака, завърших с 200 клека в серии по 20 (заден клек 5х20, сумо клек 5х20), и 200 коремни без да спирам, само сменях вида (50,50,50,50).

Les Mills Pump е лесна, и има почитатели. Но може би е твърде лесна.
Рецептата на тортата изглежда много трудна, но ще тренирам. Заслужава си.

# 83
  • Пловдив
Аз с ЛМ пъмп не се разбрах, ама просто не обичам такива тренировки. Екшън ми е нужен, екшън 🤣🤣🤣
Иначе, тази рецепта от Ири Купенска отдавна съм я заплюла да я правя, ама все не й е дошло времето. Да кажеш, Кайлис, как е на вкус. Аз на Ирина съм правила доста неща, единствено й намалявам вече какаото, тя е голям фен и все слага по много, а аз толкова не го
Харесвам,гледам и тук е достичка. Иначе, всичко е топ ниво. Жалко, че откакто работи в Швейцария, не пише в блога. Аз съм все в ужас да не го закрие, че имам любими неща, които после няма как да намеря. Не, че не мога да ги съхраня, Ма все забравям 😃.
Ухфхф. Въртим, сучим, все до ядене опитя работата. 🤣

# 84
Аз като нищо ще я направя тортата, но дали ще я ям....(Децата много я харесаха на снимката. Украсата на Кайлис е по-хубава и артистична, imho.)
От много малко млечни и брашно ми стават големи поразии по физиономията ( и не само). Остават ми дълго белези по лицето, не е работа.
От едно парче козунак на Великден и мъфини, още си нося последствията на лицето. Представям си вътрешно какво се случва.

# 85
Явно сме много рожденици тези дни. Вчера и аз празнувах цели 30.

Днес по план започвам хранителен режим. Реших да повторя 21 day fix, a след нея да завъртя и 21 day fix extreme. Да, ама не! На лаптопа сигурно му е заминал хард диска. По принцип си качвам тренировките на флашката и оттам на телевизора. Пускам телевизора с надежда, че поне на флашката имам 21 ДФ. Ама кой да помни, че  я изтрих, за да си кача част от 80 ДО(за която котка или в моя случай липсата на достатъчно тежки гири ми минаха път). Добре, че има YouTube. Направих две тренировки от popsugar. Първата 30 minute low impact workout to torch calories ме изпоти прилично. С нея си пробвах ластиците от лидл. То голямо нагласяне падна! Те стават на руло, докато ги оправя... абе чудо. Надявам се с практиката, слагането има да е по-лесно. После си пуснах 15 minute 150 calories burning workout. В нея не бях на 100%, но съм доволна.

https://m.youtube.com/watch?v=Sy1NlWsWCOE&t=18s
https://m.youtube.com/watch?v=yYH0hnEbys4&t=12s

Докато един приятел ми оправи лаптопа, ще тренирам с YouTube.

# 86
Хубава е тортата, момичета. Аз я правих преди време за първия ѝ рожден ден. Шоколадовият блат е сладък, лимоновият крем киселее за баланс, а целувката е хрупкава. Но е занимавка, да. Не е за всеки ден. Аз ѝ отворих няколко сайта, прегледа доста рецепти и си избра тази, не можах да откажа. Доволна е и много щастлива, което е най-важното.
Абонирах се за календар на Les Mills Invincible, 28 дни. Да видим как ще са.

# 87
За днес - тренировка с топка Pilates Workout using the Ball | Pilates Home Workout | Teach Pilates

Така и да се радвам.Simple Smile
Явно не съм схванала добре упражненията, защото не съм много уморена, да не кажа никак, но си беше раздвижване. Тепърва ще ги разучавам.

# 88
Витас за четвъртък (30 април):
Скрит текст:
Topic: Thursday Morning Yoga with Vytas
Time: Apr 30, 2020 09:00 AM Pacific Time (US and Canada)
Zoom: https://us02web.zoom.us/j/83701788073
Meeting ID: 837 0178 8073

# 89
Честито на рождениците. Да са живи и здрави,  а специално щерката на Кайлис - и послушна.
Кайлис, и аз това щях да ти препоръчам за начало. Има клипове с инструкции и постепенно надграждане.
Арсен, ако съдя по моя кантар/който си е за домашни условия, но все пак от марка, която произвежда и професионални за измерване на мазнини/ си под 25. Била съм на 27-28 и бях по-закръглена.
Акоискашвярвай, за топка Adam Ford има много добра програма. Агент беше пуснала линк преди време. Намира се в мрежата. Тук напр. е първата за корем. https://youtu.be/xFSfTh9q0VA
Люба, а ако знаеш колко секси глас има Витас. Даже аз, с моята вродена лека непоносимост към йогата, се жертвах 1-2 пъти месечно за него.
Днес - дълга разходка и две тренировки за долната част. Едната беше със собствено тегло на Памела Райф, а другата - с ластичета на руския фитнесмодел, с който тренирах миналата седмица/Маша всъщност каза, че трябвало двете й тренировки да се правят заедно, но не събрах сили за такъв подвиг/. Малко като нямо кино са ми тези тренировки само с музика, въпреки че фитнесмоделът беше включил обяснения между упражненията.
https://youtu.be/p-uUnrCdhR8
https://youtu.be/lCJ42q1HGQw

Общи условия

Активация на акаунт