Тренировки в домашни условия - 104

• 32 757
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
Аз също съм доволна от платените програми на блендерите. Имам 4 техни от предното намаление и обмислям да си закупя още някоя от сегашното.
Деси, Тили имате ли впечатления от Bored easily?

За днес имам корем и след малко се захващам.

# 181

Аз нямам.

# 182
Аз също не мога да споделя нищо за програмата, не съм я правила.

# 183

Малко ме е яд, че са пуснали само всеядния режим на намаление, много бих се израдвала на опцията за избор, на мен в момента вегетарианският ми е интересен /не толкова защото напоследък ям доста по- малко месо от преди, а по скоро ми е любопитно да видя техните предложения за източници на протеини, които да заместят животинските такива/. Може би и той предстои, ще видим!а ЙогаВайб .

# 184
За днес отчитам Ъпър фикс.
Ще погледна програмите на ФБ, за които сте писали, иначе се колебая кое да подхвана - Summer shred на Клоуи Тинг и БР.

# 185
Честит Рожден Ден на нашата очарователна Агентка! Да си остане все така млада (духом и тялом)! TadaTropical DrinkWine Glass CakeIcecream  (Агент, исках да добавя една маргарита и едно тако за добра мера (нали днес и тях ги "почитаме"), но не намирам Simple Smile То и ескимото ми е обикновен сладолед, но надявам се схващаш идеята Sunglasses) Надзраве!

Ризова, хич не си смешна с КПП-тата. Аз сега се надявам да махнат и карантината до края на лятото, за да мога да отскоча за седмица до родните места. Семейните в БГ ми казват да забравя за тези надежди, но аз не се давам Nerd

Отчет от вчера - Ден 42 80ДО. Днес - Ден 43 + Find your Practice. На мен ми е много непривично да слушам йога на български, а мацката на руски - още по-малко, макар да знам, че тук има доста добри отзиви за нея.   Децата тъкмо взеха да свикват с дистанционното учене и тя учебната година ще приключи скоро. Вчера даже ме оставиха да работя на спокойствие! Аз открих топлата вода с MyFitnessPal като взех да импортирам рецепти, които правя от нета вместо да гадая кое колко калории е. В резултат, вчера се оказа, че съм си изяла калориите за деня в 3 следобед и имах "принудителен" фаст.

Тили, и аз имам вегератианското и веганското меню на блендърите. Моите са от преди около 5 години. Не знам дали са обновени.

# 186
Sprinkles, трогната съм, но нека днес се посветим на такос, Маргаритас и уважим Мексиканците, пък утре, заедно със Св. Георги ще празнуваме и моя злочест РД! Гергьовденско агънце съм аз,  когато не беснея де Wink

# 187
Честит рожден ден, Агент! Бъди здрава! Много пътувания и слънчеви ваканции ти желая! 🎂🍾🍻🥂💪

За днес отчитам кардио (22км в терен) и много йога.
Чета си книгите на Михал Кулщейн (бодибилдър състезател и тренер) и се чудя къде съм спала като съм ги чела миналата година. 😭 Лъснаха ми още грешки в храненето. (Големи порции) Аман. 🤣

# 188
Тили, 😂😂😂. Говори ми, говори. ММ от месец е навил аларма за 7 часа, въпреки че на никой не му се налага толкова ранно ставане заради ИП. С малки изключения, почти всеки ден ме буди 😁.

Тренирах със Зузка днес. ❤ 300 KILLER REP #13 X - Страхотна тренировка. Нямах сили накрая. Мислих да започна седмичното предизвикателство на blogilates, но от утре, че днес не си разпределих добре времето за тренировки.

# 189
adelinda, благодаря ти. На мен ми беше любопитно да видя прочита на блендърите по въпроса. Blush
Сприккълс, благодаря ти, но мили съфорумки се отзоваха и вече имам и веге-, и веган- вариантите. Hug
Бесито, ако бях на твое място, на телефона вече със сигурност щеше да му се е случила непоправима щета. Grinning
Вече все по- често си възвръщам функцията "шофьор на домочадието". Стандартното ежедневие чука на врата!

# 190
Моят радио будилник пък още е на зимно часово време. Като работя по пижамка, някак не ми трябва. И без него успявам да се събудя до 9.
За днес- тренировка за долна част с ластичета с Лили Сабри, тренировка за горна част от програмата за бременни на Лиа Сераго, тренировка за дупе на Хедър/не  я усетих много, въпреки че във втория кръг я послушах и сложих тежести на глезените/ и кратка кръгова тренировка с Ана Курникова за една от The Biggest Loser програмите /Ана е като роботче, повечето участници бяха с кошмарна техника, а тя само повтаряше като папагал колко добре се справят/.
https://youtu.be/9AxdoCqmF7U
https://youtu.be/im26FIAGCy0

# 191
Агентче, честит рожден ден! Все така прекрасна! Да си здрава и жизнерадостна! Да ти е ведро на душата:heart:

# 192
Агент Flowers Rose !!! Здраве, хъс, пътешествия, вътрешен мир...Hug

# 193
  • Варна
Честит рожден ден Агент!
В твоя чест - 3 кръга

А - 50 джампинг джакс
Г - 20 бицепс с малката пудовка /6 кг./
Е - 20 напада
Н - 100 скока на въже
Т - 20  коремни преси

После 15 мин full body Boho

# 194
Непо, честито!
Агент, честит рожден ден!
Момитета, да сте щастливи, живи и здрави и много спортни и планинарски постижения!

Деси, Аtyty, благодаря ви за съдействието!

Нещо си мислих за Руми и 30 дневното!

Ден 5, хийт, крака и гъз, добавих още 10 минити крака с тежести и пак 17 минутното на Руми.

Днес ще вали, Георги на близо нямам... Нещо мисля до София да отида...

Общи условия

Активация на акаунт