Тренировки в домашни условия - 104

• 32 763
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
Агент и Непо, честити да сте! Бъдете здрави, усмихнати и все така вдъхновяващи! ❤🌷
Честит празник на всички празнуващи!

Направих първи ден от седмичното предизвикателство на blogilates.

Планувала съм семеен преход за днес и не знам дали ще имам сили за още една тренировка довечера.

Хубав и слънчев ден!

# 196
Честити да са родените на този ден Simple Smile Бъдете здрави и в страхотна форма Simple Smile

Вчера класически пилатес от ФБ страничка на БГ фитнес център
Днес съм с ин йога с The yoga barn Bali

# 197
Честит празник на Агент и Непо! Пожелавам спортен хъс, спокойствие и в най-скоро време пътешествия до любими места.

За днес Legs hiit. Не знам дали ми стигна, вярно изпоти си ме, но по-късно ще направя сигурно нещо мини за задни части.

Вчера правих Shouldes Lift. Бях уморена. Днес най-накрая се наспах и слънцето грее, така че нещата изглеждат по съвсем различен начин.

И аз се надявам скоро да мога да се прибера да видя нашите. Скоро, скоро, може би септември. За връщане на работа хич не ми е зор.

Тили, загледах и аз тренировките на Инес. Може да се пробвам на някоя, сториха ми се доста кардио.

# 198
Честит празник, Агент и Непо!
За днес - кардио и корем. Кардио тренировката е много приятна, подходяща за дни, в които искаме нещо по-леко, а ако се направи в изцяло low impact вариантите на упражненията, мисля че става и за начинаещи https://www.fitnessblender.com/videos/at-home-cardio-workout-to- … act-modifications - само разтягането не е включено.
Хубав ден и весело изкарване на празника, момичета!

# 199
Честита да си, Агентке!!! Все така с ирония, последователност и рогата напред да вървиш през живота! Днес в твоя чест ще съм на просеко!!! Hug

Именячките да 'илядят и те с гордо вдигнати глави! Heart Eyes

Ще се отчета с тренировка по- късно. Надявам се.

Едното дете откри сезона на градинските партита с бонус басейни, другото реши, че ПРОСТО ТРЯБВА сега- веднага- да продължи с уроците по тенис. Мама, освен че го играе такси на повикване, трябва и да напазарува, да сготви, да позачисти... А, и време за тренировка да намери. Неслучайно все по- често в постовете си споменавам йогата. Stuck Out Tongue Winking Eye Оммммммм...

ПП. Дана, зависи. Има всякакви и като ниво, и като натовареност, и като фокус.
Скрит текст:
Ако решиш, може да се свържеш с нея да я питаш за препоръка коя би била най- подходяща за това, което търсиш към момента. Много е мила, винаги отговаря и си личи с каква любов се отнася към всичко, което прави.

# 200
  • Нидерландия
Здравейте и от мен. Тайничко ви чета и черпя информация за тренировки в къщи които сега по принуда открих и разбрах че си заслужава (колкото и да ми липсва залата). От вас преоткрит нови възможности Simple Smile))
Дали заради периода в които сме (карантина) се замислих по философски над нещата и искам да използвам темата, да си сверя часовника с  вас а именно да ви попитам какви цели гоните със тренировките си? Знам че за, всеки е различно но все пак ще ми е интересно да споделите 😊
Приятен ден и успешни тренировки на всички 🌷

# 201
На прима виста моите цели са: здраве, тонус, кондиция, заряд с ендорфини, визия, установяване на здравословни навици у отглежданите подрастващи.

# 202
Madelief, моите цели са същите като на ТиЛи- здраве, тонус, кондиция, енергия, пример за децата. Здрав дух в здраво тяло. 💪❤
 Добрата визия е естествен резултат на радостта от движението и тренировките.

# 203
Честит празник на Агент и Непокорна! Да сте здрави и щастливи, момичета.
За днес отчитам lower fix.
Моите цели са тонус и добра визия. Понякога ме домързява да тренирам, но все повече харесвам това, което виждам в огледалото.

# 204
Моите цели са енергия ,сила, издържливост,тонус;
Визуално имам да свалям 1-2 кг мазнини от корема най-вече и малко от бедрата,всякакво покачване на мускулна маса ми е добре дошла ❤️ но горната ми част има нужда от развитие ,генетично ръцете ми са много слаби ,макар и жилави и силни и бих искала да натрупам мускули там,много харесвам големи мускулести стърчащи дупета и това ми е long term goal,заздравяване на кръста ,профилактика за гръб начното ми изкривяване и изобщо  предотвратяване на всякакви контузии ....
Днес Крака ,първа тренировка от трета фаза на 80 ДО ,изцеди ме 😜

# 205
Хей, момичета имам едно малко въпросче Simple Smile
Днес запонах 14 дневното ABS предизвикателство на Лили Сабри, та въпросът ми е следния: трябва ли да се прави 14 дни напълно последователно? Не ми е проблем физически да ги направя, те са по 10-12 мин, но тъй като косата ми е дълга и доста тъничка, това означава,че ще трябва да я мия всеки ден Sad

# 206
НеПо, честит имен ден! Да си жива и здрава! 🍾🎂🌺🍻🌹🌹🌹

За днес моето си "кардио" в терен, и йога за крака.
Довечера ме чака любимата ми тренировка за рамене (лееко съм фанатик на тема рамене и ръце въобще), след нея малко йога за горна част.

Отивам да готвя. Децата искат спагети с топчета в доматен сос.
За мен си си харесах една странна рецепта за пилешки гърди с ябълков оцет от книжката  Whole 30. Отдавна я съзерцавам, но изпитвах недоверие към нея...😂

# 207
Честита да си, Агентке!!! Все така с ирония, последователност и рогата напред да вървиш през живота!
Днес в твоя чест ще съм на просеко!!! Hug
Те на това му викам аз уважение, ТиЛи Grinning Grinning Grinning Благодаря ти, мила! И на всички останали много  Hug

Непо, да си ми жива, здрава и все така самокритична и целенасочена! Здраве и късмет и за прекрасното ти семейство!

На всички останали Крави и Теленца в темата ни весело посрещане на РД  Hug Hug Hug

6/66 Rowing 99 min

И най-хубавият ми подарък от днес - намерих моя собствен наследник сутринта в мазето - нещо от всичкото ми дуднене и личен пример май се е закачило "Mens sana in corpore sano" Grinning

PS "I have to lose this belly fat, mommy! Also I will skip the jelly and the granola this morning! I'm gonna get buff"

Последна редакция: ср, 06 май 2020, 18:11 от Agent Provocateur

# 208
  • Пловдив
Здравейте!
Агент и Непо да сте живи и здрави и тук и много късметни и спортни!
Дези, и на моите деца това в любимата рецепта за спагети. Не знам защо, повече им харесва от традиционното болонезе.
Аь днес толкова се наядох, че едвам ходя. Бяхме у свекъра и направо ужас. После имах чувството, че някой ме е бил,та спахме. Все пак успяхме да тренираме, де. Вчера бицепс и груб днес бешв кардио наред. Избрах любимата ми тренировка от Р90х3 на Тони - СVX(кардио с тежести), почти няма подскоци, абе много е добра, пулса се държи висок, без да скача в небето и без да пада, горе долу цялото време е в зоната за горене на мазнини. Аз съм доволна. Установих, че съм подбрила силата, сравнено с последните пъти, когато съм я правила. Та така.
Отивам да се къпя, весел ден на всички!

# 209
Агент, много е готин ! А и гол до кръста - истински трениращ мъжага Kissing Face
И пак - да си жива и здрава!

Аз захванах от вчера това https://www.blogilates.com/7-day-ab-challenge-2020/?utm_source=B … a73d856-245329209
А и много се запалих напоследък да карам тротинетката на малкия ми син. Той се шегува, че не майката извежда детето да кара тротинетка, а обратното. Защото постоянно го моля за поне още едно кръгче:smiles:
Тичам през ден. Опитът ми показва, че най-лесно ми е, когато тичам вкъщи по пътеката в двора, разстоянията са по-кратки в едната посока и чисто психологически ми е по-лесно да ги мина много пъти. И така си откарвам по час. Не знам обаче това в километри колко е, защото не го измервам. Имам един смотан крачкомер на телефона, който според мен нищо реално не показва. На полето имам два варианта за тичане - единият по самото поле, по черните пътища, а другият - в по- цивилизованата му част, на една асфалтова площадка , не знам точно колко е голяма, ама е като мини стадион. На нея ми е най-зле, бързо се отказвам. По самото поле е хубаво, защото уханието на тревата действа направо упойващо.
Всичките тези неща около движението са добре, ако не бях изяла 300 грама агнешко, половин купа салата и изпила две ракии:smile:
Целите съм  ги ограничила до това да не качвам килограми и да се чувствам във форма.
payla, нищо няма да ти стане на косата, дори и ако я миеш всеки ден. А след като е тънка, няма да се ядосваш с дълго сушене. Мен това ме изнервя най-много на всекидневното миене, особено ако бързам за работа. Но сега не знам как ще е организацията, колко време ще продължим да работим дистанционно... Идеално време за тренировки. Лошото е, че е идеално и за хапване.
П.П Сега видях, че и Беси прави същото. Чета напоследък откъслечно, защото имам много работа и пропускам важни неща, които пишете.

Последна редакция: ср, 06 май 2020, 18:43 от Amanda.D

Общи условия

Активация на акаунт