Тренировки в домашни условия - 104

• 32 710
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
33/66 Rowing 44 min + (3x) 5 Лучших Упражнений на Ягодицы w/ Юлия Смольная

https://www.youtube.com/watch?v=-kGcGZ2Q_Hw

Пеп, по хотелските фитнеси съм опитвала спорадично, не съм фен...

PS Моят син току що погледна видеото и рече "You know, mommy, in 1960-ies they had these vibrating belts that moved the fat from your waist to your дупе" Grinning Мани, в това семейство всички сме отворени!

Последна редакция: пт, 12 юни 2020, 06:05 от Agent Provocateur

# 676
Аз също съм чувала, че уреди тип - Power Plate, че натоварват ставите. За съжаление, не съм пробвала подобни уреди и не знам доколко това е така.
Хахаха, Агент, майка ми имаше колан с вибрации и като тийн го бях изпробвала. Помня само, че имах ужасен сърбеж след процедурата 😂. Разбира се, не повторих.

Онзи ден добавих 21минути спининг към тренировките през деня. Вчера почивка от календара на ХиЧ. Само направих 40 минути спининг за раздвижване, тъй като заваля и не успях да изляза след работа. За днес Hammer Power. Увеличих малко тежестите спрямо последния път като правих тренировката. Добавих и 2кг пясъчни тежести на ръцете. 😁

# 677
Включвам се набързо със скучен отчет: основното е йога и Румяна, тук- таме някой и друг баир или байкинг.

Аз също съм чувала, че уреди тип - Power Plate, че натоварват ставите.

Че товарят- така е. Затова е важно всяко едно упражнение да се прави под зоркия поглед на треньор, времето да се увеличава плавно, както и тренировките да са разпределени равномерно. Имам предвид- като се купи пакет от 5 тренировки /примерно/, да не се правят ударно за една седмица от понеделник до петък.
Отделно, наистина има сериозни противопоказания, специално за хора, склонни към образуване на тромби. За съжаление, доста често дори не се подозира за наличието на такива. Sad
Замислих се, дали пък подобен ефект, но без евентуалните кофти последици от вибрациите, не би се постигнал и с босу? Факторът $$$ пък въобще го оставям настрана.

Спринкълс, вие щъкнахте по курортите вече! Блазе ви, аз именно такива- тип планински- обожавам!
Звезди, май наистина не остана?

# 678
Курортът се оказа доста подходящо място за изолация ... сякаш сме след някакво зомби нашествие - няма жива душа.
Ха ха, Sprinkles, и ние бяхме така, на втория ден останахме сами в хотела и се ширихме на три басейна Grinning беше мега яко...ядох много и не съм тренирала там, реших да се отдам на заслужена почивка...промяна нямам нито във визия нито в килограми....
Завръщам се вече тук, отчитам вчера  Leaner Legs, днес ще е бицепс и трицепс от Xtrain, краката са уморени от вчерашната.
Звезди, всичко да мине "по мед и масло" ти пожелавам Hug

# 679
Днес втора тренировка от  препа наThe work -Legs,хареса ми много ,само базови😎

Последна редакция: пт, 12 юни 2020, 15:24 от No_frame bitch

# 680
Sprinkles, приятна почивка!

И аз съм чувала това за ставите при power plate. А какво мислим за тренировките с ток? 😊 Тук много нашумяха и изникнаха като гъби такива студия. Явно хората искат бързи резултати без много зор. Моята козметичка ми разказа, че се записала защото иначе от две години плаща членство за фитнес, но не ходи, а така се надява да има резултати и мотивация.

Вчера завърших 6та седмица на Лифт 4, беше хиит крака. Не мога да му отрека на Джоел, че за 28 минути разгембва краката без тежести. Виждам че за 10 rounds e пуснал брадле, явно заради по мъжкия имидж.

Вчера спонтанно се присъединих към йогата на Витас. Чакахме да спре дъждът да се разходим и като погледнах часовника беше точно правилното време. Мислех, че ще правя само няколко минути, но в крайна сметка до изкарах целия час.

Някой има ли наблюдения от Les Mills групова тренировка в студио? Bodypump добре ли би било? Не че искам да ходя на фитнес, но търся да намеря контакти тук, а в тази ситуация не ми хрумва друго освен да ходя на курсове.

# 681
Аз днес отчитам boho beautiful fat burning yoga, обаче някои неща толкова не ми се получиха 😂https://youtu.be/FSIreWMm5fI особено като си сложи краката зад главата се скъсах да се смея, че и детето с мен 😂 След това направих една десет минутка за цяло тяло https://youtu.be/rHq1Heh4z9o и планкове, ден 12. Още не са ми се обадили за колело, уж щяха да звъннат в понеделник. Поръчах обръч от някаква жена в olx и ще отида да го взема след малко.
За тренировки с ток чувам за пръв път, назад съм с материала Simple Smile
Спринкълс, звучи идилично Simple Smile

# 682
Здравейте!;
За вчера отчитам 35 минути пилатес, а за днес това:
https://www.fitnessblender.com/videos/build-a-booty-workout-stre … r-butt-and-thighs

Утре или ще почивам или горна част. Не знам още как ще си разпределя времето, че имам ангажимент от обяд до края на деня..

# 683
Някой има ли наблюдения от Les Mills групова тренировка в студио? Bodypump добре ли би било? Не че искам да ходя на фитнес, но търся да намеря контакти тук, а в тази ситуация не ми хрумва друго освен да ходя на курсове.

На Bodybalance съм ходила няколко пъти и беше уникално. За съжаление, треньорката напусна фитнеса и покрай нея свалиха баланса от програмата.

Иначе Bodypump, Bodycombat, Bodyattack съм ги гледала от тренажора само- през стъклото на залата и си личеше, че мацките яко се раздаваха, а още повече се и кефеха на тренировките.

# 684
Програмите на треньорите от фитнеса, който посещавам, са от Les Mills.
Изключително съм доволна от пъмп, баланс, пилатес (една треньорка) и стийл комбат (треньорката напусна обаче и новата не ми допада).

# 685
Отчитам лек спининг сутринта и фитнес тренировка следобяд.

# 686
  • Пловдив
Здравейте!
За днес Хич - Изо стренгт Чизъл. Тъй като, макар и да съм я правила 2 пъти, съм я забравила, та тренировката много, много ми хареса. Чак ми беше трудно, та и спирай, та и вдигах пулс, абее кеф. Утре не знам дали ще имам време да тренирам, ще се опитаме, щото трябва да наваксаме тренировки, но иначе сме предвидили в място с по-нормална прогноза леко преходче. Чакам си уикендите като топъл хляб за ходене и като се случи кофти време, ми се плаче. Надявам се да стане. В неделя го дават цял ден кофти, та ще видим.
12 рунда съм предвидила да направим след Хич. Чудех се дали да не е обратно, но така реших.
Весела вечер!

# 687
За днес 10 километра бягане - по обяд да си правим компания с ММ. Ами трудно ми беше - и заради надморската височина, и заради жегата ( аз по принцип бягам сутрин и обедното слънце ми идва доста силно). Сутринта дълга разходка с децата. Фитнесът се оказа затворен, така че няма на правя 80 ДО.

ХиЧ никога не съм я правила - срамота! Може би до края на годината ще я вместя някъде ...

# 688
Наистина не остана много. След по-малко от 10 дена влиза в категорията на доносените. Аг-то каза след това да имам готовност.
Дана, майка си беше правила електростимулация. Нещо не бяха преценили правилно и си докара мускулни спазми. Но беше доста отдавна, аз съм била в гимназията. А един колега беше посещавал Les Mills Pump по време на обучение в Холандия и беше много доволен/иначе е редовен във фитнеса и е в добра форма/.
За днес - 2 кратки тренировки, за долна и за горна част, от Никол Пиърс/с някои неизбежни промени/. Долната част е кратичка, но ми направи добро впечатление, добре натовари предно, но най-вече задно бедро.
https://youtu.be/keWuSzTfrC0
https://youtu.be/UBjRK9Lrmx0

# 689
Представям си как те стягат първите контракции, Звезди, обаче ти със съвсем овладян вид си поглеждаш оставащите минути от тренировката и решаваш, че имаш достатъчно време да си я довършиш и да се отчетеш преди да идеш да родиш. Докато си тренираш хладнокръвно си водиш бележки на колко минути са контракциите и при какъв пулс Wink

Надявам се, че не съм те засегнала, казах го с най-топли чувства и не малка доза възхищение и завист! Hug

34/66 Elliptical 66 min + Растяжка. Любимый комплекс балерины Насти Исаевой

https://www.youtube.com/watch?v=NXK4eNjMesA

Последна редакция: сб, 13 юни 2020, 05:16 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт