През ЮЛИ радост най- голяма, ще бъда горда мама! - Тема № 6

• 34 823
  • 687
  •   1
Отговори
# 600
А има ли вариант тези хемороиди да се махнат преди раждането или само успокояваме болката? Аз се мажа вече от месец, там са си, но поне не болят. И малко ми е глупав въпроса, но изобщо ще изчезнат ли? 😄

# 601
Вие пуснахте ли се вече с рокли? Аз съм напълняла в краката и бедрата ми се протриват едно в друго. Дайде идея какво да правя. Няма да издържа цяла бременност без рокля, вече започва адската жега.

# 602
За хемороиди с 2 ръце препоръчвам Доксипрокт. Имах един огромен и болящ, след първото мазане намаля и болката отшумя. Не знам дали след раждането се прибират, при мен не стана така. От първата бременност си нося един.

# 603
  • София
Вие пуснахте ли се вече с рокли? Аз съм напълняла в краката и бедрата ми се протриват едно в друго. Дайде идея какво да правя. Няма да издържа цяла бременност без рокля, вече започва адската жега.
Moже би някакъв тънък клин? Ама пък и той ще спарва допълнително:thinking: Аз още не съм облякла роклите, че вчера и днес е по-хладничко и не съм излизала. Но пробвах няколко и изобщо не си личи какво съм кюфтенце Bowtie

Вие как спите през тези жеги? Мен нещо не ми се получава, спя на пресекулки и днес например се излюпих в 12 Grinning

# 604
medissa тъкмо днес ми излезе реклама във фейсбук на жартиери точно за това, да не се протриват краката, но бяха 40лв 😄😄😄 Предполагам, че може да си вземеш чорапи и да изрезеш само дантелата най-горе.

# 605
Постоянно нося рокли, но са ми слаби краката и не съм имала драми. Не предлагат ли такова бельо, като панталонки?

# 606
За протриване съм ползвала Део стик между краката, там където се търкат или бебешка пудра, може и клинче от тези хлъзгавите.
Да иначе пия витамин Д, от 2 месеца, но явно не е правилната марка.
Хемороидите сега имам затишие, Масту свещички х2 и външно с Прокто-М, но се замислям за Флебодия и аз. Някак е доста временно това решение. Като ги спра на 10 ден пак са с мен. Ще изчакам другата седмица на прегледа да видим АГ какво ще каже. Така или иначе лекувам и едно бяло течение, почти от 5 месец, се появява ту изчезва.
Спането явно ще се влошава.
Тряба да намеря педикюрист, краката са ми в трагично състояние, а като се свивам почва да ме боли корема.

# 607
И аз си имам 2 хемероида, но не са ме боляли освен в началото на бременноста, когато и прокървиха. 2-3 дена кървяха и накрая Агто ми каза да си взема цикатридина свещички и след 2 свещички кървенето ми спря. Засега не съм имала други проблеми с тях.
Преди малко се върнах от мола и ходих до ДМ, HM и Пепко. В гранд мол варна има 30 процента намаление на всички артикули в Пепко. Понапазарих си и се почувствах като човек вече Grinning Купих разни роклички, блузки, панталонки. Май ще приключвам с пазаренето на дрешки Grinning Едната от рокличките е мн хубава и е подходяща за изписването, но и едното боди с панталонкитр също е мн яко, та като се чудих и вайках, че нямам дрехи за изписването сега вече се чудя с кои да е Grinning Друго си е в магазините, има разнообразие и намаления. Ако не беше пустия коронавирус шяхме спокойно да си обикаляме.

# 608
  • София
Момичета, какво ви е мнението за бебешките кантари? Тези, с които мерят бебето преди и след хранене за уставяване, например, дали му стига кърма.

# 609
Аз съм против тези кантари,освен психясване друго неможе да стане. Ако бебето не се наяжда ще плаче,така че аз няма да взимам.

# 610
Предварително не бих взела. Ако има някакъв проблем в последствие, чак тогава ще го мисля. Наистина е само параноя.

Предлагайте заглавия за анкетата в новата тема. Simple Smile

# 611
Аз също не бих взела, само се психира човек. Гледат се брой напишкани/наакани памперси на ден.

# 612
И аз няма да взимам кантар за бебе - само ако лекарят нещо види или каже. Ще си яде, когато поиска и колкото поиска - максимално ще гледам да избягвам "неписани" правила.

Предложение за нова тема: "Хайде юли, идвай вече - да гушкам малко буболече!"

# 613
  • София
Аз също не бих взела кантар, а ако толкова има нужда определено бих наела, вместо да купувам.

Аз се връщам от преглед и тонове. Всичко изглеждаше наред с бебчо, който вече е със тегло от 2,500 (35 седмица), като пак си върви по-голям за седмиците. Все чувам, че като станат по-големи и им отеснее не са толкова активни, а моят направо ще изкочи от корема. Казах, че ми се подуват краката, въпросът който последва беше дали приемам белтъчни храни Thinking Желязото си ми е ниско, въпреки че пия Малтофер и тук-там Билкова кръв  и ме пращат да правя изследване за бета таласемия, тъй като и изходната стойност на първите изследвания не е висока. Тоновете са добре, но имам контракции и две седмици ще трябва да пия максимална доза no spa и магнерот, както и да лежа. Една акушерка ми беше объркала кръвната група, но добре че го видях и го оправихме след 300 обяснения и намиране на изследването. А за капак следящата ме АГ няма да може да ме изражда, защото мъжът й е хирург, работи нощни смени и не се знае като раждам дали ще има кой да й гледа децата. Оплаках ви се Grinning

sweet_lady, мен ме насочи към д-р Василева. При теб как мина?

# 614
Аз също не бих взела кантар излишна паника не ми трябва.То ако не му стига кърмата и е гладно според мен ще си наддава голям вой 😁
Мами какво ще ми препоръчате да си купя от Джъмбо за бебо от което сте доволни?

Общи условия

Активация на акаунт