През ЮЛИ радост най- голяма, ще бъда горда мама! - Тема № 6

• 37 852
  • 687
  •   1
Отговори
# 585
Аз започнах да ходя само с джапанки, нищо друго не ми става 😂 За дрехите, тъй като съм тренирала волейбол и имам доста тениски и къси панталонки, та основно тях използвам и ми е много добре. Утре ще пускам изследване за белтък в урината, че това състояние направо не се търпи.

В кръв пусни, не само в урина

# 586
И аз миналата седмица си купих едни чехли, които са малко бабешки, но много удобни. За 8 лева от пазара Grinning Едим проблем по-малко. Утре и аз отивам да пускам изследване за белтък в урината. Преди малко се върнахме и ние от магазините. Амиии и аз съм вече просната на дивана, след като разбира се си хапнах хубаво Grinning Сега ако можеше и някой да ме изкъпе, да си намеря някой хубав филм за гледане и този ден ще завърши добре Grinning

# 587
  • София
Аз с един глупав въпрос, ама при стандартните изследвания (кръв и урина) този прослувут белтък включен ли е? Не ми се ще пак да пускам още изследвания.
Днес си киснах краката в хладка вода с морска сол и сода, правих масажи... Еми нищо не помогна Sad

# 588
Не, трябва да пуснеш отделно белтък в кръвта, не е включен в ПКК Simple Smile В урината е включен

# 589
  • София
Не, трябва да пуснеш отделно белтък в кръвта, не е включен в ПКК Simple Smile В урината е включен
А щом в урината е включен, значи ще го имам. Ще попитам за всеки случай де, но бележката от изследванията изглежда супер странно и не мога да се ориентирам.

# 590
Трябва ви белтък в кръвта за оттоците с албумин.

# 591
Днес цял ден почти обикаляхме навън, чувствам се като смазана направо...Много се изморих, а най-трудното предстои.
 И аз мисля да си купя едни чехли, че маратонките ме стягат вече,и е трудно обуването им. Weary

Купих си много сладък спален комплект от Айко. Запазих си кошарата от там, остана да реша за количката. Трябва да избера матрак. Някой да има отзиви за тези от Айко, понеже и те са на 20% намалени? Имаше с кокос, с бамбук, но не мога да взема решение какъв да бъде. Rolling Eyes

# 592
За оттоците, и аз днеска се поддух повече. И да ви се похваля бях на зъболекар, направила съм си пулпит, от паднала пломба, ама нали не работеха в ИП. Час при доктора, направо излезнах и ми се виеше свят, може и от упойката да е, че ми вади нерви.
За матраците, незнам гледах четох и накрая избрах един по усет. Много хвалят този на Магнифлекс, а взех един антиалергичен от Айко, Дрийм Он, или нещо подобно беше марката. Някой казват, че и обикновен дунапрен също ставал, препоръчано било от ортопед. Знам само, че трябва да е твърд.
И аз съм предимно спортна, с маратонки и тениски, някой панталонки ми стават от миналата година, все пак бях почти същите килограми без да съм бременна.
После отслабнах, сега пак качих.
Белтък имах в урината, но пък в кръвта не беше нисък около 70. Просто си следя другите витамини и реших да пусна и урина и кръв. Б12 ми е 290, казват че трябвало да е на горната граница, и щяло да падне, а то си седи все толкова. Витамин Д ми е в недостиг, сега гледам да седя повече навън.

# 593
Трябва да избера матрак. Някой да има отзиви за тези от Айко, понеже и те са на 20% намалени? Имаше с кокос, с бамбук, но не мога да взема решение какъв да бъде. Rolling Eyes

За по-малки деца препоръчват с кокос. Ние имаме такъв, сега ще оставим голямото да спи на такъв от бамбук, а малкото ще спи на този с кокос.
Трябват ми наистина добри протектори за матрак. Днес детето така беше оплескало всичко... пак прах калъфа на  матрака. неговия протектор за 2 години на нищо не прилича Sad

# 594
Смайл, ако си е дефицит, само със слънце нищо няма да стане, взимай да пиеш

Протектори си взимам евтини, не съм имала проблем досега

# 595
Бе и нашия е евтин уж, от Джъмбо ама като днес... просот не е било Sad

# 596
Тинити количката, която съм харесала на jane epic от продавалник, ще си я взема. Хареса ми модела, но е абсурд да дам около 1100 лв за нова.
Ще рискувам с продавалник.🙂
За спането, напоследък спя, обаче все едно е леко, стряскам се на сън, кошмари, някакви, които не помня сутрин.
Да и аз си мислех да взема 10тина пелени, да има и за легълцето и за количката.
Да ви питам колко памперси би трябвало да имам като за начало? На ФМ лекарката каза, че бебче ще се роди около 4 кг, ако расте със същите темпове.
Чудя се дали да не взема 2ката направо.

Не се притеснявай - аз си купих моята количка от OLX. Mammas and Pappas - още в петия месец я взехме - система от зимен, летен кош и кошче за кола. Много съм доволна - никога нямаше да дам толкова пари за нова (около 2500лв), а наистина е много качествена. И попаднахме на много мили хора, които ни подариха още куп полезни аксесоарчета Wink

# 597
  • София
И ние взехме количката от продавалник. Моделът е mountain buggy за близнаци и базов такъв по магазините започва от 1600лв, шокираща сума, според мен. Ние също попаднахме на много мили хора, а количката се оказа страшно запазена, направо като нова.

# 598
Ако можете да ми помогнете ще съм Ви благодарна...Излезе ми вчера външен хемороид. Боли ме. Може ли да ми кажете с какъв крем мога да го намажа, за да се облекчи.  Не съм имала до сега.

# 599
fif92 аз мажа с Проктогливенол, слагам цикатридина супозитории и накрая си взех и флебодия да пия, защото от нищо не се повлияваше и много болеше. Вече е 5-ти ден откакто пия флебодията и нещата се подобриха значително.

Общи условия

Активация на акаунт