През ЮЛИ радост най- голяма, ще бъда горда мама! - Тема № 6

• 35 872
  • 687
  •   1
Отговори
# 150
Сега и аз видях тази подложка севи бебе. Май ще взема на тази марка и ваничката щом има толкова добри отзиви за нея. Да попитам за матрака от каква материя беше най-добре да е? Хвърлила съм око на един матрак от органичем памук от айко. Как ви се струва?

https://aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=53&pid=131110& … D1%80%D0%B0%D0%BA

# 151
на мен ми подариха. не бях купувала никакви одеала, сега имам поне 10. Всеки 2ри подарява одеала
Да, обаче аз искам да си взема едно чисто бяло за количката, защото особено после, втория кош ми е жълт и искам да е бяло одеялото, за да не става някаква шарения. Иначе попринцип подаръците от хората очаквам да са основно розови и шарени, а аз никак не си падам по шаренията и не знам колко ще ги ползвам. Затова и всичко основно гледам аз да си го избирам и да не разчитам на подаръци.
Харесах едно много хубаво одеяло от  next.co.uk, обаче май не може да се поръчва от там. Дали е така или аз бъркам? Вчера опитах да си направя регистрация, но не успях.

# 152
VALL...,миналата седмица и аз имах ужасно подуване на краката,в продължение на няколко дни.Сутрин,като ставах от сън,усещах ръцете си схванати от подуване.Някак си,отмина.Относно белтъкът,моят е нисък и това е една от вероятностите,моите бебета да не наддават грамчета и килограми.АГ ме посъветва,да консумирам много СКИР,извара и яйца,храни богати на протеин.Една мама от групата във Фейсбук ме посъветва,да си поръчам от интернет протеин на прах Прегнако.Така и направих.Днес съм на ЖК,с цялото си същество се моля,за тези 4 седмици да са качили до поне 0.900 гр.Надявам се да съм ти била полезна по някакъв начин.Успех

# 153
Стискам палци да са качили, да се похвалиш после Simple Smile

# 154
Ще пиша,непременно.Дай Боже,силно се надявам и аз,крепи ме мисълта,че колкото и мънички да се родят,медицината е достатъчно напреднала,разполагаме с нови,модерни кувиози и ще успеят да ги закрепят.

# 155
Моето бебе днес май пак се завъртя. Е как може в 32ра седмица да се върти през ден, какво е това шило Grinning Поне май вече не е напречно.

# 156
Как разбирате дали се завърта?Моето последните дни е много активно, всякаш прави гимнастика в корема ми с леки движения, много сладко... GrinningHeart Eyes Е, понякога и се разиграва. Grinning

# 157
И нашият бебок последно време е много активен- мърда, шава,  разтяга се, понякога така изведнъж опъва кожата, че става болезнено, появяват се подутинки, явно ставички...И се мести отляво-надясно и обратно - голям купон е ❤

# 158
Как разбирате дали се завърта? GrinningHeart Eyes Е, понякога и се разиграва. Grinning
И аз това се чудя, и моето много се върти, но не мога да преценя къде е  глава- ръце- крака

# 159
VALL...,миналата седмица и аз имах ужасно подуване на краката,в продължение на няколко дни.Сутрин,като ставах от сън,усещах ръцете си схванати от подуване.Някак си,отмина.Относно белтъкът,моят е нисък и това е една от вероятностите,моите бебета да не наддават грамчета и килограми.АГ ме посъветва,да консумирам много СКИР,извара и яйца,храни богати на протеин.Една мама от групата във Фейсбук ме посъветва,да си поръчам от интернет протеин на прах Прегнако.Така и направих.Днес съм на ЖК,с цялото си същество се моля,за тези 4 седмици да са качили до поне 0.900 гр.Надявам се да съм ти била полезна по някакъв начин.Успех
Много ми е полезна всякаква информация по тази тема, вчера и днес хапвам основно протеинови храни, но трябва да поръчам от този протеин на прах, той как се пие, замества ли се хранене с него или само се добавя към храненето?
Стискам ти палци да са пораснали бебетата, не се притеснявай, медицината е напреднала, всичко ще е наред 😘

# 160
  • София
За нощниците - забелязвам, че почти навсякъде продават едно и също, само надценката им е различна. Аз лично ги намирам за много смешни всичките модели и така и не намерих нещо, което да ми хареса. В sgusheni имаше малко по-интересни, но 50лв. за нещо, което после няма да нося не ми се дават. В крайна сметка си купих две от най-близкия пазар за 15лв всяка Simple Smile

PeacockLove, тази подложка е с кукички и ластици нали? Изглежда като подходяща за всякакви ванички.

# 161
VALL...не замества хранене,аз го пия два пъти в деня,тъй като приема се определя,според стойността на общият белтък,който ти е изследван.Моят е под 60 и за това го приемам два пъти.По принцип си има опътване на опаковката.Една мерителна лъжица,която си я има в опаковката,се разтваря в 0.250мл. вода,кисело или прясно мляко.Аз си режа половин ябълка,добавям си супена лъжица мед и след това останалото.За съжаление ми стига за 4,5дни и после пак трябва да поръчвам.Излезна ми 34.00лв.с доставката.

# 162
Идвам на отчет 💙💙 Бях на последната ФМ 28+1,бебчо е 1,193кг главично застанал всичко му е наред. Плацентата е на 3см от цервикалния канал,имам шанс да се качи още за да родя нормално. Иначе степен на зрялост на плацентата е Гранум 1.
За нощниците мисля да купя 1 като влезна в 45-дневния и то най обикновена,защото не мисля че ще я облека след болницата.

# 163
Ами почва да ме рита основно на друго място

# 164
Sweed_lady, откъде поръча нощниците?
Аз започнах с пазаруването малко по малко, ама до никъде не съм...

Какво мислите за тази ваничка или от този тип като цяло?

Мисля, че е доста неудобно това чудо, а и налко да поотрасне и няма да може да се ползва. Ние с баткото ползвахме голяма гъба - това е обикновена гъба за баня все едно, само че е голяма колкото бебето и на главичката беше по-висока, към крачетата но-тъничка и ни беше доста удобна. Мисля са заложа на същата. А за корито мисля да взема най-обикновено.

Общи условия

Активация на акаунт