През ЮЛИ радост най- голяма, ще бъда горда мама! - Тема № 6

• 37 915
  • 687
  •   1
Отговори
# 480
О,аз без залъгалка не влизам в болницата. Моя син като се роди, първата нощ след като ми го дадоха орева света. беше много неспокоен, аз не знаех какво да го правя. Втората вечер, колкото и да се дърпах, дадох му я и беше една идея по-спокойно. Той е ползвал биберон само при заспиване.

# 481
Момичета, радвам се за вашите прегледи Hug все така да сме до края!

Аз влизам да се оплача, че май се разболявам. Заради това извънредно положение и стоене вкъщи много съм се изнежила ....
Малко ме духна вчера вятър и изглежда ми се възпали синузитът.  Sad днес уж бях на унг, но болката продължава, сега и гърлото ме дразни.  Мрън.
Дано не стига до антибиотик, но ми се иска да избера по-доброто, че се страхувам.

Последна редакция: пт, 15 май 2020, 01:56 от Peoney

# 482
Peoney и аз забелязах точно това, че с това изолиране имунитета ми е на -1...
Запушен нос, гърло от 2-3 дни главно сутрин.
Чувалче за спане, гледах доста обяви в олх, но на никоя разцветка не се спрях.
И дрешки гледах днес по сайтовете, има интересни моделчета. Още се чудя колко ли ще са достатъчно, но май докато не дойде човека, няма как да преценя. В краен случай ще взема 7-8 комплекта да има, пък после ще се нагаждаме.
Днес при АГ имаше тълпа от хора, направо си взех болничния и нямаше как да говорим. След 2 седмици ще ходя пак за болничен, вече 45 дневния.
Днеска след този преход направо не можах да се позная, корема ми почна да прави стягания, две големи топчици надути и много болезнени, пих магнезий и нош-па, малко се по-закроти положението. Скоро не ми се беше случвало толкова болезнено. А най-накрая се спрях на количка, което е голям напредък.

# 483
За подсилване на имунитета пия биозин, по препоръка на АГ, май действа..
След първото раждане в болницата ми заявиха, че трябва да имам залъгалка непременно, а не си бях взела с мен, та ММ ми носи, но беба така и не я захапа.. случвало се е няколко пъти да заспи с нея, но много трудно и много рядко.. Летни чувалчета имам, но с каката не се получи, нещо не и беше комфортно с тях.. може би тези с крачета ще са по добър вариант за по нататък, те в началото не се въртят и не се отвиват бебчетата..

# 484
Peoney и аз забелязах точно това, че с това изолиране имунитета ми е на -1...
Запушен нос, гърло от 2-3 дни главно сутрин.
Чувалче за спане, гледах доста обяви в олх, но на никоя разцветка не се спрях.
И дрешки гледах днес по сайтовете, има интересни моделчета. Още се чудя колко ли ще са достатъчно, но май докато не дойде човека, няма как да преценя. В краен случай ще взема 7-8 комплекта да има, пък после ще се нагаждаме.
Днес при АГ имаше тълпа от хора, направо си взех болничния и нямаше как да говорим. След 2 седмици ще ходя пак за болничен, вече 45 дневния.
Днеска след този преход направо не можах да се позная, корема ми почна да прави стягания, две големи топчици надути и много болезнени, пих магнезий и нош-па, малко се по-закроти положението. Скоро не ми се беше случвало толкова болезнено. А най-накрая се спрях на количка, което е голям напредък.
Каква количка си хареса? Аз още от налалото си бях избрала количката. Влюбена съм в зимния кош, но когато видях летния не ми хареса особено и сега малко се колебая. Но пък нищо друго не минхваща окото. Тази е 12 кг и супер маневрена.

# 485
Момичета, аз идвам да се похваля, че най-накрая започнахме покупките. Вчера поръчахме кошарка + матрак и купихме 2 комплекта чаршафчета, имаме харесана и количка. Сглобих един списък от полезните линкове горе и списък, който бе качила съфорумка и вече отбелязвам по него. Вие купувате ли възглавнички? Трябва ли изобщо да има такава? Видяхме в Айко нормални възглавнички и такива, които се слагат под матрака, за да има лек наклон и сме в голяма чуденка, защото свекито каза, че не се слагат възглавнички на новородено.
Вече съм 31с. и днес сме на преглед, аз нямам особени оплаквания, освен малко контракции и болки като се уморя.

# 486
  • София
Мили дами,
искам да Ви споделя какво мило,  добро и искрено отношение получихме със съпруга ми вчера! Smiley Hands Pray Coffee
Не знам какво е вашето мнение, но ние решихме да съхраним Стволови клекти от кръвта и пъпната връв на бебчо.
Договора подписахме с еднa  прекрасна дама Габриела във Vita34. Избора между тъканните банки е голям, но знаете ли, естествено, че на първо място най- важно е фирмата да е сигурна (като за "сигурна" имайте в предвид всички значения на думата), едно от нещата които ни спечелиха е , че тази компания е с 50 годишна застраховка в случай на фалит, освен другите предимства според "нас" . Имам приятелка която съхрани в друга компания, която в последствие фалира. Изгубиха пробите, никой не им върна пари, нищо, нищо, а това не е много ефтина услуга.
Както и да е отплеснах се Simple Smile
Исках само да Ви разкажа и споделя, доброто си впечатление , защото когато набирахме информация, в повечето фирми отговорите им бяха като на запис, без отношение, разбиране и тн
 Rage ......Надявам се, сигурна съм, че не сме направили грешен избор.
Желая Ви един прекрасен, слънчев и изпълнен с усмивки ден! Nature Sunny

# 487
И аз знам, че не се препоръчват възглавници за новородени, само такива под матрака за успокоение на колики, рефлукс. Но купих комплект чаршафи с олекотена завивка и има и възглавничка Grinning аз мисля да слагам тънка пеленка под главичката, колкото да не сменям чаршафите всеки ден, ако има повърнато.
А за стволовите клетки и аз се колебаех, но видях, че цените са към 5-6000, а нямам познати, които да споделят опит дали си заслужава. Май от скоро тази услуга се предлага в БГ или аз не съм чула

# 488
  • София
И аз знам, че не се препоръчват възглавници за новородени, само такива под матрака за успокоение на колики, рефлукс. Но купих комплект чаршафи с олекотена завивка и има и възглавничка Grinning аз мисля да слагам тънка пеленка под главичката, колкото да не сменям чаршафите всеки ден, ако има повърнато.
А за стволовите клетки и аз се колебаех, но видях, че цените са към 5-6000, а нямам познати, които да споделят опит дали си заслужава. Май от скоро тази услуга се предлага в БГ или аз не съм чула

Ако искате, ще Ви дам контакти на фирмана.
Знам, че имат  различни услуги и  по- евтин вариант, а на нас ни дадоха голяма отстъпка покрай тия неща с кризата.
Пробвайте, нищо не губите! Simple Smile Simple Smile  Simple Smile

# 489
Възглавнички след годинка, след 6 месеца може да се ползват от най тънките, нашата кака свикна на такава и сега където и я дадем залягва все едно ще спи Simple Smile иначе ако бебето е с рефлукс има едни триъгълни възглавнички за под чаршафчето. Аз слагах пеленка под главичката в началото, върши супер работа, вместо всеки ден да се перат чаршафи..
Имам едно странично питане, как спите нощем? Аз от 3-4 дни само дремвам, умирам от жега и цяла нощ се въртя само и се наливам с вода, съответно и често посещавам вц-то, абе трагедия.. супер уморена съм вече, а не мога да спя.. климатика ли да почвам, чудя се

# 490
ivi1988 регистрирана преди 4 дена, с 3 мнения във форума, които са агитация за тъканна банка... много грозно!
Аз вярвам изключително много в съвременната медицина, но това извиване на ръце на всяка лекция и скрити реклами за съхранение на стволови клетки ми идва в повече. Говорят и рекламират някакви процедури, които са на етап клинично изпитване и едва ли не е панацея и не си обичаш детето, ако не дадеш едни 5-6-10000лв и нагоре.

# 491
От няколко дни сънят е мираж. Ставам до wc-то около 3 и до 5 се въртя в леглото, от едната на другата страна. И на мен ми е жега, а и се чувствам доста тромава. Ако продължават горещините, май ще се пуска климатик, колкото и да не ми се иска.
Възглавнички след годинка, след 6 месеца може да се ползват от най тънките, нашата кака свикна на такава и сега където и я дадем залягва все едно ще спи Simple Smile иначе ако бебето е с рефлукс има едни триъгълни възглавнички за под чаршафчето. Аз слагах пеленка под главичката в началото, върши супер работа, вместо всеки ден да се перат чаршафи..
Имам едно странично питане, как спите нощем? Аз от 3-4 дни само дремвам, умирам от жега и цяла нощ се въртя само и се наливам с вода, съответно и често посещавам вц-то, абе трагедия.. супер уморена съм вече, а не мога да спя.. климатика ли да почвам, чудя се

# 492
Аз като човек с дълга история във форума също ще пиша за стволовите клетки. Вчера подписах договор за второто ми дете с Future health. Първият път всичко мина много леко, бях будна и ме увериха, че материалът, който са отделили при раждането е добър. Всъщност, от мен се искаше само да нося банката ( кутията, не съм сигурна как е правилно да казвам) с мен . Кой го е взел, обработил, изпратил, нищо не знам. Само го носих със себе си в болницата.

Аз  заспивам надясно. Обаче после.. мале, едвам с еобръщам! И аз от  няколко дни направо завирам нощем ! Едвам дишам от жега, а не мога да спя на отворен прозорец.

Възглавница пробвах на кика Бу с душка в средата, като беше на няколко месеца моя син, но не му беше удобно. и до ден днешен ( 2 и половина години) спи без или си прави обиколника на възглавница.

# 493
  • София

При мен спането от доста време е мит Frowning1. Постоянно ми е топло, имам ужасни киселини през по- голяма част от времето, дори и нощем (казаха ми, че били заради това, че бебо има голяма коса Simple Smile ), не се издържа вече.
Относно климатика, не мисля че е подходящо да спите на климатик , само една настинка ви липсва сега...

# 494
  • Paradisе City
С цел да ме линчувате, ще споделя моя опит със спането. Чувствам се като абсолютен търтей. Лягам си към 12-1ч вечер, и ставам от леглото към 10-11 на другата сутрин. В просъница ходя до wc и пак заспивам. Голямо спане, рядко нещо ме събужда. Вече си мисля че това дете като започне да реве или да хленчи посред нощ, ще го проспа...

Общи условия

Активация на акаунт