Продажби в OLX

• 6 133
  • 33
  •   1
Отговори
# 15
Изтървал си срока за подаване. Би трябвало да следва глоба.

Откъде да знам, че трябва да подавам.  Не съм фирма. Продавам вещи, които не ползваме.

# 16
  • Ямбол
Незнанието не е оправдание. Тъкмо ще разбереш. След като продаваш, би следвало да се поинтересуваш от законната страна на дейностите, които извършваш.
Не е трудно да се разбере, че доста често поръчваш от Китай. После продаваш.

# 17
На разни телефони фишинг обаждания не се връзвам. Всичко трябва да е писмено отправено с подпис и тн от НАП. На гише в НАП нищо не зная. Звънят от някакъв горещ телефон и който се върже.

Последна редакция: пн, 05 окт 2020, 09:18 от Kiril Nezkov

# 18
На разни телефони фишинг обаждания не се връзвам. Всичко трябва да е писмено отправено с подпис и тн от НАП. На гише в НАП нищо не зная. Звънят от някакъв горещ телефон и който се върже.
Колега, разбрахте ли нещо повече за обаждането, достоверно ли е?

# 19
  • FMSTEREO
Първо много се извинявам,че ще ползвам тази тема за олкс .но не намерих по подходяща,имам следния проблем пускам една обява,че търся да купя нещо си,слагам снимка всичко описание,и за най приятна изненада ,ми модерират обявата и я спират,нито рекламирам нещо в тази обяв,просто търся нещо което искам да имам,не съм нарушил нито една от споменатите причини,заради която ми е спряна обвата ? как мога да оправя да стане активна видима мерси ?!

# 20
Първо много се извинявам,че ще ползвам тази тема за олкс .но не намерих по подходяща,имам следния проблем пускам една обява,че търся да купя нещо си,слагам снимка всичко описание,и за най приятна изненада ,ми модерират обявата и я спират,нито рекламирам нещо в тази обяв,просто търся нещо което искам да имам,не съм нарушил нито една от споменатите причини,заради която ми е спряна обвата ? как мога да оправя да стане активна видима мерси ?!

Каква е причината? Може би снимките?Пробвайте да я качите отново.

# 21
  • FMSTEREO

Не е проблема в снимките,2 различни обяви ,различни снимки всичко точно ,даже едната обява ,беше че търся да купя нещо,но и нея не я одобриха.явно в него сайт,само ще мога да купувам но не и да продавам.докато в базар бг ,няма такива проблеми винаги ми приемат обявите,и не ми създават главоболия.

# 22
Бутон "Добави обява" - отгоре излиза "Какво предлагаш?". Къде точно смяташ, че се пускат обяви "Търся"? И кой би тръгнал да преглежда OLX за да види търсещи.

# 23
  • FMSTEREO
Много хора пускат обяви за продажба,а ги слагат в категория подарявам,други пускат няколко пъти еднаква обява,ама не им правят проблеми,само аз го отнасям и не намирам къде бъркам ?

# 24
Какво специално нещо купуваш, което никой все още не продава? И след като не е пуснал обява, че продава, защо очакваш да открие твоята обява "купувам" и да се сети да го продаде?

Иначе OLX аз ги избягвам от няколко години, откак "подобриха" сайта си и всяко отваряне стана мудно. Писах им няколко пъти - все едно говориш с пазача по технически въпроси.

# 25
  • FMSTEREO
Търся да купя една игра от моето дество,която имах като малък,за сега само един ми писа ,обаче ми предложи такава неработеща,а мен ми трябва работеща електронната игра се казва SUNWING Jungle.

# 26
Пусни обява, че я продаваш със снимки и пиши в описанието че купуваш.

# 27
  • FMSTEREO
Какъвто ми е късмета,ще ми я спрат,за погрешно описание Simple Smile демек за подвеждаща информация.... то се видяло че в него сайт само ще купувам.

# 28
  • FMSTEREO
Моля да ми обясните ,как става следното,да речем някой пусне обява сложи снимка че продава / подарява нещо,ако да речем вече нещо не е налично,как правят на снимката да е зачеркнато с 2 линии? редактират снимката онлайн със специални унструменти от олкс ,или в компютъра го правят с програма като паинт,и после качват на ново обработената снимка ?

# 29
  • FMSTEREO

Писах си със човек от поддръжката в лайв чат,и той каза че обяви от рода на " Търся купувам " не били по правилата в сайта,не допускали такива,на мен това правило ми се вижда странно ама те си знаят .

Общи условия

Активация на акаунт