Образователен Говорилник - bug 4. We are working on it.

• 18 580
  • 770
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Аз още го помня от учителската стачка с разтурването на седянката. Въпреки негативното ми мнение за него от онова време, сега каза някои смислени неща.

# 166
Сега обаче май е друга работата, а да не говорим за лабораториите и за фармацевтичната индустрия, водещата роля си е на САЩ.
Но това е защото с много повече средства и по-добри възнаграждения привличат най-добрите мозъци от цял свят.

Така е, големите имена имат едно правило - "ние наемаме най-добрите". . Така е в точно професионалната им насоченост.
В обслужващите дейности (счетоводство и подобни) е голяма драма, чудя се толкова ли нямат хора, но такива неща съм виждала...а ако ги слушаш са топ специалистите, от топ университетите.

# 167
  • Пловдив/София
Ха! Намерих ви! (Ехидно потрива ръце...)
Тук ли е темата за лигавене и споделяне на същите хора, ама без цензура? Ако е така, “харесвам”!
Мернах за фейс група- ако има такава и не е от 1000 човека, бройте ме, само кажете на кого да дам профила. Умирам да видя поне на снимка половината тук, а до бири туй лято май няма да стигнем...
За почивки- по чиста случайност нямаме запазени. През март щях да запазвам Дисни за май месец, гледах и Валенсия... Сега мечтата ми е Южното черноморие през юни. Друго- догодина. Обещала съм на ПУК-чето почивка без бебе, но ще видим кога и къде ще е...
Май имах някаква по-умна мисъл, но ще я търся в легнало положение.

# 168
  • София
Пипи, намери ли я? Grinning

# 169
За Пипи не знам, но други май са се събудили с умна мисъл 🙂 Новинарските сайтове твърдят, че е решено в училище да се върнат само 7 и 12 клас само за НВО и ДЗИ. Дано не е поредния фейк.

# 170
  • София
Това кога? Последно говореха, че ще се обсъжда, от някаква родителска организация нещо напират да се връщат. Обаче последно снощи чух, че ще се явяват на изпитите само, защото министърът каза, че досега не са провеждани онлайн изпити. Не му се рискува, то си е и рисковано да се направи онлайн.

# 171
  • София
За Пипи не знам, но други май са се събудили с умна мисъл 🙂 Новинарските сайтове твърдят, че е решено в училище да се върнат само 7 и 12 клас само за НВО и ДЗИ. Дано не е поредния фейк.
Стига веее? Flushed Обикновено разбирам управленските решения по дизайн, но в този случай не намирам никакъв смисъл Rage

Последна редакция: ср, 29 апр 2020, 08:17 от Аш

# 172
Аш, кое те ядоса в решението?

# 173
  • София
Уор, стана развален телефон - не намирам смисъл да се върнат да учат. Иначе за изпита - нека си го проведат.

Ей сега Генералът каза, че учениците ще посетят училище само заради изпита, няма да е за да учат. Щом го каза, значи така ще е - той иначе е много пестелив на предположения и като се престраши да каже нещо, сигурно вече е решено от силата, по-свиша.

# 174
Е аз 2 пъти написах "само", за да не стане объркване 🙂 Наздраве! ☕

# 175
  • София
Да, трябва ми още едно кафе, определено Joy

# 176
# 177
  • София
И какво? Кой го е писал това?

# 178
  • софия
И авторът е?
Освен, че е очевидно, че не е написано до децата, защото  освен, че всяко дете би се отказали на втория ред, очевидно бъка от оригиналничене и нарочна дълбочина на мисълта.
Едно такова обръщение би трябвало да се направи към родителите:
“Моля, не позволявайте децата ви да се страхуват като гледат Мтсфчийски!”

За всичко останало си има въпроси и отговори, по детски.

Офффффффффф, пък то не е този цитат, пък онзи цитат, обръщение на този , на онзи.
Достатъчно е “дай да те прегърна, всичко е наред! Няма страшно!”

# 179
  • София
Този да не е онзи с молбата към Мутафчийски "ако трябва излъжете нещо децата".

Общи условия

Активация на акаунт